Haalt Spanje achtste finales door winst op Slowakije?

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
22 juni 2021     2 REACTIES

Deze woensdag heeft Spanje de laatste kans op drie punten in Groep E van het EK 2021. De Spanjaarden stellen dit eindtoernooi nog wat teleur, maar kan de ploeg van bondscoach Luis Enrique dat nog goedmaken in de match tegen Slowakije? Via VoetbalGokken.be vindt u de strafste odds voor deze match in Estadio de La Cartuja te Sevilla.

Stefan Tarkovic: “De topfavoriet wacht op ons”

Volgens de Slowaakse bondscoach Stefan Tarkovic zijn de rollen in Groep E omgedraaid en maakt zijn team kans de groepsfase te winnen. “Polen en Zweden waren al favoriet, maar nu wacht de topfavoriet Spanje op ons. Deze match is belangrijk voor de verdere prestaties in het kampioenschap”, realiseert de bondscoach van Slowakije zich.

Slowakije wint de wedstrijd
14.50
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
6.30
Spanje wint de wedstrijd
1.22

“Vertrouwen in mijn team”

De sleutel van succes zit volgens de bondscoach in de voorbereiding. “We moeten ons goed voorbereiden op de wedstrijd en goed blijven spelen. Voor mij en het team kan ik zeggen dat we allemaal ons uiterste best zullen doen om te slagen. Ik heb altijd in het team geloofd. Hoewel velen twijfelden aan de kwaliteit. En ik vertrouw hen in de wedstrijd tegen Spanje”, bevestigt Tarkovic aan het slot van zijn voorbeschouwing op de wedstrijd tegen de Spaanse armada.

Luis Enrique: “Ik zie match Slowakije met vertrouwen tegemoet”

De Spaanse ploeg met bondscoach Luis Enrique aan het roer gooit nog geen hoge ogen op het EK 2021. Twee matches werden gelijkgespeeld, maar de Spaanse keuzeheer heeft veel vertrouwen in zijn team dat woensdag tegen de Slowaken speelt. “Ik zie de wedstrijd tegen Slowakije met vertrouwen tegemoet”, zegt de bondscoach aan het begin van zijn vooruitblik.

“We zijn afhankelijk van onszelf”

Enrique verwacht dat de Slowaakse ploeg verdedigend zal spelen tegen de Spanjaarden en dat is volgens de bondscoach ongunstig. “Elk team dat massaal voor de verdediging kiest, kan het een aanvallend ingestelde ploeg lastig maken. We zijn afhankelijk van onszelf, want we moeten winnen en zien wat de Zweden en Polen gaan doen. Wij zullen het zeker niet gemakkelijk krijgen”, zo sluit Enrique zijn persconferentie af.

Statistieken

In Groep E staat Zweden op de eerste plek in de poule. Met vier punten is Zweden nog goed bij te houden voor Slowakije en Spanje. De Slowaken staan op de tweede plek met drie punten. Spanje is derde met slechts twee punten.

Polen bungelt nog onderaan het rijtje met één schamel puntje. Als Slowakije – Spanje aan hun laatste groepsmatch beginnen trappen ook Zweden – Polen af. Die match wordt gespeeld in de Gazprom Arena te Sint-Petersburg.

Head 2 Head

Spanje en Slowakije speelden in 2015 voor het laatst nog tegen elkaar. Dit betrof de EK kwalificatiematches in Groep C. De heenmatch werd in Slowakije gespeeld en de Slowaken wonnen die wedstrijd met 2-1. In Spanje was de Spaanse ploeg met 2-0 te sterk voor de Slowaken.

Huidige vorm Slowakije

Slowakije begon het EK met een match tegen Polen. De ploeg van bondscoach Tarkovic zegevierde met 1-2 van de Poolse formatie met strijdwapen Robert Lewandowski in de gelederen. De tweede EK match was de match tegen Zweden. In Sint-Petersburg werd dat duel verloren met 1-0.

Huidige vorm Spanje

Spanje speelde tweemaal een gelijkspel in de eerste twee matches van de groepsfase. In de eerste match werd zelfs niet gescoord. In Sevilla werd het 0-0 tegen Zweden. Ook de match tegen Polen werd in de Sinaasappelstad gespeeld, maar ook ditmaal was het team van bondscoach Enrique niet opgewassen tegen de tegenstander. Tegen Polen werd het 1-1. Alvaro Morata scoorde voor Spanje en Robert Lewandowski deed dat voor Polen.

Prognose

Onze voorspelling is een overwinning van de Spanjaarden. Normaal gesproken zullen de Spanjaarden deze match naar zich toe kunnen trekken. Onze wedtip is 1-2 voor de Spaanse ploeg. Onderstaand odds-overzicht geeft u een indicatie van de gemiddelde quoteringen die de Belgische wedkantoren hanteren.

Quoteringen Slowakije – Spanje

De pre-odds voor de beslissende slotronde in Groep E worden straf ingedeeld. De hoogste quotering van deze match kunt u verwachten bij een zege van Slowakije. Gemiddeld valt u x 14.50 keer de inleg ten deel als de Slowaken winnen.

Een gelijkspel is bij de bookies x 6.30 keer uw inleg waard. Verwacht u een zege van de Spanjaarden? Vul dan de 2 in op het wedstrijdformulier van de bookies en ontvang x 1.22 keer de inleg terug als Spanje wint.

De EK match in Groep E Slowakije – Spanje wordt gespeeld op woensdag 23 juni om 18:00 uur in Estadio de La Cartuja te Sevilla. Wordt Spanje nog eerste in de poule of zijn de Slowaken een maatje te groot voor de ploeg van bondscoach Enrique? Speel mee via VoetbalGokken.be en scoor de hoogste EK odds!


Reacties

voetbal...
22 juni 2021

Aan Slowakije heeft Spanje een hele kluif aan. Ik gok op een gelijkspel 1-1

3 jaar geleden

ysentje
22 juni 2021

Gegokt op 1-2 voor de Spaanse ploeg.

3 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN