Groep E: Spanje begint EURO 2020 tegen Zweden

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
12 juni 2021     2 REACTIES

Deze maandag begint Spanje aan haar EK met een match tegen Zweden. Het duel wordt in Sevilla gespeeld.  De Spanjaarden zijn ingedeeld in Groep E met daarin ook Polen en Slowakije. Wint Spanje deze eerste groepsmatch op EURO2020 of gaat Zweden er met de eerste drie punten vandoor? Mis geen enkel EK duel door mee te spelen mee via VoetbalGokken.be en maak elke EK dag kans op de strafste deals.  

Luis Enrique: “Wij zijn niet bang voor Zweden”

Spanje behoort tot de favorieten van dit EK en dat realiseert bondscoach Luis Enrique zich maar al te goed, maar de Spanjaard trekt zich weinig aan van die statistieken. “Ik ontken niet dat we tot de favorieten behoren, maar dat is niet vanwege wat we hebben gedaan, maar eerder vanwege de prestaties van de vorige generatie. Maar ik ben niet bang voor deze uitdaging dat maandag tegen Zweden al begint”, zegt de bondscoach in zijn persconferentie aan het begin van het Europese toernooi.

Spanje wint de wedstrijd
1.48
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.95
Zweden wint de wedstrijd
6.55

“We zijn een taaie rivaal”

Bondscoach Enrique heeft de Spaanse selectie wat verjongt en vertrouwt tegen Zweden volledig op zijn ‘nieuwe’ spelerskern. “We hebben een jong team, die wil groeien en honger heeft. Ik weet niet hoe ver we zullen gaan; of we de finale halen, of dat we alleen de halve finale halen, of de kwartfinales, of zelfs niet uit de groepsfase komen. Maar een ding dat ik wel weet, is dat we een taaie rivaal zullen zijn om tegen te spelen, waardoor het ongemakkelijk wordt voor onze tegenstanders”, zo waarschuwt de bondscoach van Spanje de Zweedse formatie.

Janne Andersson: “Enkele veranderingen doorvoeren tegen Spanje”

Het Zweedse elftal kan haar borst dus natmaken voor het treffen met de Spaanse ploeg in Sevilla. Bondscoach van Zweden, Janne Andersson, is dan ook op zijn hoede voor de match tegen Spanje dat op papier de sterkste tegenstander in de poule is. “We zullen zien hoe wij het gaan doen tegen Spanje. Er zijn nog enkele veranderingen die ik graag op het veld zou willen zien. Er is een goede concurrentiesituatie op verschillende posities. Maar ik heb nog niet besloten hoe het elftal eruitziet tegen Spanje”, zegt de bondscoach van Zweden in zijn vooruitblik.

“Hoop op goed resultaat”

De Zweedse ploeg zal toch zonder Zlatan Ibrahimovic naar Sevilla reizen, maar het Zweedse elftal heeft nog heel wat meer sterkhouders in de gelederen waar bondscoach Andersson op bouwt. “We hebben ook genoeg zeer goede spelers op ons lijstje staan die meegaan naar Sevilla. We hopen dan ook op een goed resultaat tegen Spanje”, besluit de Zweedse keuzeheer.

Statistieken

In Groep E zijn Zweden, Spanje, Polen en Slowakije ingedeeld en treffen de komende weken elkaar in Europa. Spanje en Zweden spelen deze maandag tegen elkaar in Sevilla. Een paar uur voor de match begint in de Sinaasappelstad beginnen Polen en Slowakije in de Gazprom Arena te Sint-Petersburg.

Head 2 Head

De EK kwalificaties speelden Spanje en Zweden ook al tegen elkaar. In 2019 werd het 3-0 in Madrid voor de Spaanse ploeg. In de Zweedse plaats Solna werd er met 1-1 gelijkgespeeld. Ook op het EK van 2008 waren de landenteams bij elkaar ingedeeld in dezelfde poule. Het was Zweden die verloor van Spanje met 1-2. Ook in de WK kwalificatiegroep voor het WK 2022 in Qatar treffen de teams elkaar in de poule.

Huidige vorm Spanje

De Spaanse ploeg speelde voor de EK match tegen Zweden nog een oefenmatch tegen Portugal. Van het buurland van Spanje werd niet gewonnen, maar ook niet verloren. Het werd 0-0 in het Wanda Metropolitano te Madrid.

In maart zegevierde de ploeg van bondscoach Enrique de WK kwalificatiematches tegen Kosovo (3-1) en Georgië (1-2). Tegen Griekenland wisten de Spanjaarden geen vuist te maken: 1-1.

Huidige vorm Zweden

Ook Zweden speelde een paar maanden geleden de WK kwalificaties. Van Georgië (1-0) en Kosovo (3-0) werd gewonnen. Ook speelden de ploeg van bondscoach Andersson drie oefenmatches die geslaagd werden afgerond. De Zweedse formatie won van Estland 1-0, Finland 2-0 en Armenië 3-1.

Prognose

Wij denken dat Spanje en Zweden aan elkaar gewaagd zullen zijn. Als zelfs Griekenland punten kan snoepen in Spanje, dan kan Zweden dat volgens ons ook. Wij gaan voor een 1-1 gelijkspel in Sevilla. De Belgische wedkantoren vinden dat wat gewaagd gezien de quoteringen hoog ingedeeld staan. In onderstaand odds-overzicht van Unibet vindt u de quotering die past bij uw voorspelling.

Quoteringen Spanje – Zweden

De hoogste beloning voor deze match wordt door de Belgische wedkantoren uitgekeerd als Zweden wint. Gemiddeld valt u x 6.55 keer de inleg ten deel als de Zweedse ploeg zegeviert. Een flinke beloning dus!

De quotering voor een gelijkspel staat in het 1X2 spelsysteem op x 3.95 keer uw speelbedrag ingedeeld. Een zege van Spanje is met een quotering van x 1.48 keer uw ingelegde aantal euro’s ook nog het meespelen meer dan waard.

De EK wedstrijd Groep E Spanje – Zweden wordt gespeeld op maandag 14 juni om 21:00 uur in Stadion de La Cartuja te Sevilla waar 19.800 toeschouwers aanwezig mogen zijn. Denkt u dat de Spanjaarden zullen zegevieren of wordt het een Zweedse overwinning? Laat uw EK voorspelling(en) achter via VoetbalGokken.be voor de meest ferme voetbal quoteringen en de strafste gokdeals!


Reacties

teamspeler
14 juni 2021

Ingezet op 2-2 bij de Bookies

3 jaar geleden

casinoking
14 juni 2021

Gegokt op 3-1 voor Spanje

3 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN