Franse elftal moet afrekenen met het verrassende IJsland

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
2 juli 2016     5 REACTIES

Gastland Frankrijk speelt zondag in de kwartfinale van het EURO2016 tegen het verrassende IJsland. De Fransen willen dit duel maar al te graag winnen en doorstromen naar de halve finale. De Belgische wedkantoren gaan ervan uit dat de Fransen hun eigen EK nog niet gaan verlaten. Hierdoor kan een gok op IJslandse zege flink wat duiten opleveren.

Heimir Hallgrimsson: “Natuurlijk willen we Frankrijk eruit knikkeren”

Voor de IJslanders lijkt er aan deze EK-droom geen einde aan te komen. Voetballand Engeland moest zelfs voor wijken voor het land dat amper 330.000 inwoners en nog geen honderd profvoetballers telt. “Omdat ze de druk niet aankonden”, beaamt bondscoach Heimir Hallgrimsson. “Bij de Fransen, die voor eigen publiek spelen, zal de druk zeker niet minder zijn. Dat we zelf niet verplicht zijn een resultaat neer te zetten, is één van de oorzaken van ons succes. Het merendeel van de Fransen speelt elk jaar Champions League. Mijn spelers hebben daar nog nooit een voet ingezet. Wanneer je een match zo relaxed kunt aanvatten, werkt dat bevrijdend. Je kan met plezier spelen en het beste van jezelf geven. Natuurlijk willen we Frankrijk er zondag uit knikkeren, maar niemand zal er raar van opkijken als we niet winnen. Dat is een enorm voordeel voor ons”, aldus Hallgrimsson op de persconferentie voorafgaand aan dit kwartfinaleduel.

Gunnarsson: “Er wordt niet alleen naar Frankrijk gekeken”

Natuurlijk is het voor IJsland niet alleen een toernooi om te kijken hoe het team zich houdt tussen de grote jongens. De wilskracht om Duitsland of Italië nog tegen te komen is hoog. Captain Aron Gunnarsson wil op EURO2016 zo ver mogelijk komen. “Wij zijn niet naar Frankrijk gekomen met de Olympische gedachte”, zegt Aron Gunnarsson. “Wij zijn hier om zoveel mogelijk wedstrijden te winnen. Onze doelstelling was om bij de laatste zestien te komen, maar ook in de kwartfinale tegen Frankrijk zijn we zeker niet kansloos. Er wordt niet alleen naar Frankrijk gekeken, maar ook alvast naar Duitsland en Italië, omdat we die landen kunnen tegenkomen in een mogelijke halve finale. We gaan pas feestvieren als we hier klaar zijn, en dat kan langer duren dan menigeen denkt.”

Payet: “Daarmee word je niet geboren”

De Franse speler Dimitri Payet heeft dit EK al laten zien waardevol te zijn voor Les Blues. Hij heeft voor dit duel dan ook vertrouwen in zichzelf en de ploeg. “Ik voel me gewoon precies heel goed sinds de start van het toernooi. Ik heb veel vertrouwen, waardoor ik zonder druk kan presteren”, zegt Payet. De aanvallende middenvelder van West Ham United is een echte vrijeschopspecialist. “Daarmee word je niet geboren, daar is veel tijd in gekropen. Ik probeer me erop toe te leggen omdat ik besef dat het een belangrijk wapen kan zijn in wedstrijden”, doelt de middenvelder op de taaie verdediging van IJsland.

Het succes van Payet heeft volgens de middenvelder te maken met zijn bondscoach Didier Deschamps. “Dat alles nu op wieltjes loopt voor mij, is omdat ik de steun voel van Didier. Hij heeft als speler alles gewonnen en dat is een voordeel voor ons. Hij weet exact wat er nodig is om te winnen. Zijn goeie raad is onbetaalbaar.”

Pre-wedstrijd quoteringen

De Belgische bookmakers hebben ook vertrouwen in de succesvolle Franse bondscoach. Winst van Frankrijk wordt dan ook beloond met een voorzichtige x 1.40 quotering. Winst van IJsland krijgt daarentegen met een quotering van x 10.00 de hoogste odd voor de wedstrijd mee. De bookies lijken hiermee vergeten te zijn dat voetballand Engeland door de IJslanders naar huis is gestuurd en daar liggen voor gokkers op deze match dus mogelijkheden. Voor een gelijke stand na negentig minuten staat een quotering van x 4.75 voor u klaar.

 

[av_promobox button=’no’ label=’Click me’ link=’manually,http://’ link_target=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’]
De kwartfinale Frankrijk – IJsland wordt gespeeld op zondag 3 juli om 21:00 uur in het Stade de France te Parijs. Wie maakt er volgens u kans op een ticket naar de halve finale? Wordt dat de favoriet Frankrijk of de koele IJslanders? Zet uw voorspelling om in keiharde euro’s door in te zetten bij de Belgische wedkantoren via VoetbalGokken.be. Ontvang bij Unibet een inschrijfbonus tot wel 60 euro! Schrijf u hier in bij Unibet.be…[/av_promobox]

 


Reacties

twaalfd...
1 juli 2016

Ik supporter voor IJsland vanaf nu! Heb al ingezet bij Unibet.

8 jaar geleden

zlatan20
1 juli 2016

Zlatan heeft Frankrijk groot gemaakt met zijn spel bij PSG. Nu wordt het tijd dat de Fransen het zelf doen. Tegen IJsland moet dat toch lukken.... ze spelen thuis ;)

8 jaar geleden

casinoking
3 juli 2016

Net even bij Betfirst ingezet op winst van Frankrijk! ;)

8 jaar geleden

tousenf...
3 juli 2016

Ik ben voor IJsland!!

8 jaar geleden

marcwil...
3 juli 2016

Helaas geen finale Wales-IJsland :(

8 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN