Fantastische EK 2016 acties bij Betfirst!

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
16 mei 2016     2 REACTIES

Het EK 2016 vindt deze zomer weer plaatst en zal op vrijdag 10 juni 2016 in Frankrijk van start gaan. De Rode Duivels zijn deze zomer ook van de partij, wat heel België in de opperste EK stemming brengt. Heeft u al voorspellingen of ideeën wie dit Europese Kampioenschap dit keer zal gaan winnen? En gaat u bijvoorbeeld gokken op het EK 2016? De Belgische bookmaker Betfirst heeft speciaal voor het EK 2016 meerdere leuke acties in het leven geroepen. Drie verschillende fantastische acties om precies te zijn! Hieronder leggen wij ze uit:

Betfirst EK 2016 actie: Prono Foot

Wilt u een weddenschap plaatsen tijdens het EK 2016 op één van de vele voetbalwedstrijden? Doet u deze voorspelling via Betfirst op een EK wedstrijd, dan maakt u bij een inzet van minimaal €1 al kans op een prijs. De hoofdprijs bij deze ‘Betfirst Prono Foot’ promotie is een waanzinnig geldbedrag van maar liefst €20.000! Wed dus op voetbalwedstrijden waarvan u vrijwel zeker bent dat u wint, en maak daarbij automatisch kans op deze gigantische klapper van wel 20K!

betfirst-60euro-ek2016Betfirst EK 2016 actie: Euro Cashback

Een andere actie die Betfirst aanbiedt tijdens de EK periode is: Euro Cashback! Bij deze actie krijgt u de helft van een weddenschap terug. Oftewel: U krijgt 50% van uw weddenschap gratis tot een bedrag van €20. Zet u dus een totaalbedrag van €40 in op een EK wedstrijd, dan betaald Betfirst €20 (50% van het totaalbedrag) met u mee. U zet in totaal nu dus maar €20. Verder worden onder alle deelnemers nog eens vijf nieuwe HD televisies verloot. Zo profiteert u met deze actie als speler dus op meerdere fronten!

Betfirst EK 2016 actie: Voorspel de EK 2016 Finale!

België doet dit jaar mee tijdens het EK 2016. Veel mensen zijn zeer hoopvol over de kansen van het Belgische nationale team en verwacht wordt dan ook dat de Rode Duivels hoge ogen gaan gooien op dit toernooi. Bent u optimistisch gestemd over de kansen van België? En denkt u dat de Rode Duivels de EK 2016 finale halen? Voorspel dan met een inzet van minimaal €2 de tegenstander in de finale en win het gigantische geldbedrag van €5.000! Dat is met België in de finale dubbelop winnen! Uiteraard mag u hierbij ook de voorkeur geven aan twee andere deelnemende landen op het EK 2016, die volgens jou in de EK finale zullen eindigen. Let op: Deze “Voorspel de EK 2016 Finale actie” eindigt bij aanvang van het EK 2016 (op vrijdag 10 juni 2016).

Voorspel het EK 2016 bij Betfirst

Bent u voornemens om een weddenschap te plaatsen op wedstrijden tijdens het EK 2016? Vergroot uw winkansen en profiteer automatisch mee van extra prijzen! Ten aanzien van de bovenstaande acties loont het zeker de moeite om Betfirst als vaste bookmaker tijdens het EK te overwegen. Uiteraard hopen wij dat spelers via VoetbalGokken.be er met deze te gekke prijzen bij Betfirst vandoor gaan! Wij wensen een ieder alvast veel succes met zijn of haar voorspellingen op het Europese Kampioenschap! Ga hier naar Betfirst en win!


Reacties

belgiumno1
18 mei 2016

Zo de eerste Euro 2016 acties zijn er al. We mogen fier zijn op onze Duivels, die gaan zeker en vast hoge ogen scoren in Frankrijk. Om ze steunen heb ik mij ook ingetekend bij dit voorspel van BetFirst.

8 jaar geleden

progamer
21 mei 2016

Nog 20 dagen en we gaan beginnen! Mooie EK actie is dit. Ik ga zeker meespelen bij BetFirst :D

8 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN