EURO2020 voorspel match Portugal vs Frankrijk in Groep F

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
22 juni 2021     1 REACTIE

Het EK 2021 is deze week toe aan de laatste speelronden in de groepsfase en komend weekend zullen de eerste achtste finales gespeeld worden. In Groep F treffen Portugal en Frankrijk elkaar in Boedapest aan om te strijden voor de beste plek in de poule. Momenteel staan de Fransen er het beste voor. Kan Les Bleus tegen Portugal haar eerste plek in de poule verdedigen of boeken de Portugezen drie punten? Voorspel de uitslag van deze match en meer via VoetbalGokken.be!

Fernando Santos: “Terug fris worden voor Frankrijk match”

Portugal beleefde voorbije weekeinde een loodzware match tegen Duitsland en verloren die met 2-4. Volgens bondscoach Fernando Santos moet zijn team nu snel herstellen voor het treffen met Frankrijk voor de laatste match in Groep F. “We moeten ons bewust zijn van onze waarde en ik twijfel er niet aan dat we tot de top tien van teams ter wereld behoren. Het team moet terug fris worden voor de match tegen Frankrijk”, aldus de bondscoach van Portugal.

Portugal wint de wedstrijd
3.80
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
2.95
Frankrijk wint de wedstrijd
2.23

“Woensdag zijn we er klaar voor”

De bondscoach weet dat er in de laatste match van de Poule des Doods keihard gewerkt moet worden om door te kunnen stoten naar de achtste finales. Het wordt niet evident in ieder geval: “We zullen zien hoe de training verloopt, maar kijk na twee zeer intense games maar eens naar het aantal kilometers dat de spelers hebben gelopen. Het is normaal dat we even bij moeten komen, maar woensdag zijn we er weer klaar voor”, aldus bondscoach Santos zelfzeker.

Didier Deschamps: “Beter om te winnen met veel doelpunten”

Frankrijk had de achtste finales al kunnen verzilveren door van Hongarije te winnen. De Franse ploeg slaagde daar niet in. Bijgevolg moet er van Portugal gewonnen worden. “We hebben de kaarten in de hand, of tussen onze voeten”, zegt Deschamps nog met een glimlach nadat zijn team gelijkspeelde tegen Hongarije 1-1. “Het is altijd beter om wedstrijden te winnen en veel doelpunten te maken”, vertelt de bondscoach in zijn voorbeschouwing op de slotmatch van deze groepsfase.

“We gaan een zeer sterke ploeg ontmoeten”

Hongarije werd aan het begin van het EK al als underdog bestempeld in Groep F, maar volgens de bondscoach dacht zijn team niet te gemakkelijk over de match tegen de Hongaren. “Ik heb nooit gezegd dat we van elke ploeg kunnen winnen. We weten ook dat we woensdag met Portugal weer een zeer sterke ploeg zullen ontmoeten”,  aldus Deschamps die volgens de Franse krant L’Equipe een sterkhouder moet missen. Het schijnt dat Ousmane Dembélé er woensdag door een knieblessure niet bij zal zijn als zijn team tegen Portugal speelt.

Statistieken

Er is nog veel om voor te spelen in Groep F van het EK 2021. De Franse formatie staat op de eerste plek met vier punten. Op de tweede plek staat Duitsland met drie punten. Portugal is de nummer drie in het rijtje en heeft net als Duitsland drie punten. De Duitse ploeg heeft een iets beter doelsaldo. Hongarije staat met één punt onderaan het rijtje van vier.

Head 2 Head

Portugal en Frankrijk troffen elkaar voorbije jaar nog in de UEFA Nations League. De landenteams speelden in Groep 3 en Portugal verloor de heenmatch in Lissabon met 0-1. In Parijs kwam er geen winnaar van het veld stappen. Er werd in die match niet eens gescoord: 0-0. In 2016 was Portugal – Frankrijk de finale van het EK. Portugal won de finale met 1-0 dankzij een treffer van de Portugees Eder in de 109ste van de match.

Huidige vorm Portugal

De eerste EK match van Portugal werd in Boedapest gespeeld. Het team van bondscoach Santos zegevierde met 0-3. De volgende tegenstander van de Portugezen waren de Duitsers, maar die partij werd verloren met 2-4. De Portugese ploeg kwam op voorsprong door een schot van Ronaldo in de vijftiende minuut. Twintig minuten later scoorde de Portugese speler Ruben Dias in het doel van zijn eigen teamgenoot. Een kleine vier minuten later deed Raphael Guerreiro hetzelfde. De Duitse ploeg scoorde vervolgens nog tweemaal. In het slot van de match beperkte Diogo Jota de schade iets met zijn goal (2-4).

Huidige vorm Frankrijk

Frankrijk startte met een straffe match in de Allianz Arena. De ploeg van bondscoach Deschamps zegevierde deze wedstrijd dankzij een owngoal van de Duitser Mats Hummels. De tweede groepsmatch voor Les Bleus was tegen Hongarije. Het kosten de Franse ploeg veel energie om van de Hongaren te winnen die werden aangemoedigd in een stadion vol supporters. Het werd uiteindelijk 1-1 in Boedapest.

Prognose

Wij verwachten dat de landenteams aan elkaar gewaagd zullen zijn. Onze wedtip is een gelijkspel 1-1 in de Puskás Aréna te Boedapest. Mochten de Duitsers dan ook zegevieren van de Hongaren dan zien wij de drie voetbalgrootmatchen terug in de achtste finales. In onderstaand odds-overzicht vindt u de hoogste pre-odds voor deze match.

Quoteringen Portugal – Frankrijk

De hoogste pre-odd die wij in het 1X2 spelsysteem van de Belgische bookmakers hebben gevonden, wordt uitgekeerd als Portugal wint. Gemiddeld staat er een beloning van x 3.80 keer uw inleg genoteerd.

Een puntendeling in de Hongaarse hoofdstad is bij de bookies x 2.95 keer uw speelbedrag waard. En dan de pre-odd voor een overwinning van de Fransen. U kunt x 2.23 keer uw inleg terug verdienen als Frankrijk wint van Portugal.

De EK 2021 wedstrijd in Groep F Portugal – Frankrijk wordt gespeeld op woensdag 23 juni om 21:00 uur in de Puskás Aréna te Boedapest. Voorspel de match via VoetbalGokken.be en u speelt gegarandeerd voor de hoogste EK odds bij de betrouwbaarste wedkantoren van het online voetbalwedden landschap! Heeft u al goesting in deze partij?


Reacties

allesof...
22 juni 2021

Mooie partij om de bookmakers eens lastig te gaan vallen ;)

3 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN