EURO 2021: Bookmakers gaan voor Belgische winst in eerste EK match

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
9 juni 2021     3 REACTIES

Deze zaterdag vangen de Rode Duivels hun jacht op de Europese titel aan met de match tegen Rusland. De ploeg van bondscoach Roberto Martinez is favoriet bij de online bookmakers, maar maken de Duivels die verwachtingen ook waar? Via VoetbalGokken.be kunt u profiteren van de strafste pre-odds en de beste deals. Speel mee en voorspel de eerste EK groepswedstrijd van de Rode Duivels in de wedstrijd België – Rusland!

Roberto Martinez: “Iets efficiënter spelen tegen Rusland”

Bondscoach Roberto Martinez zag zijn team zegevieren tegen Kroatië in de uitzwaaimatch voor het EK 2021. Dit was volgens de bondscoach ook nodig voordat het Rusland treft in de eerste groepsmatch. “Het was een goede gelegenheid om onze scherpte en concentratie terug te vinden. Dat zullen we tegen Rusland ook nodig hebben”, zegt Martinez die nog wat werkpunten heeft aangestipt. “We moeten iets efficiënter zijn. We hebben veel kansen gehad, maar we hebben ook van halve kansen te weinig geprofiteerd om er een echte kans van te maken. Soms waren we in balverlies te slordig, en daar moeten we nog wat aan werken voordat we Rusland treffen”, aldus de bondscoach.

België wint de wedstrijd
1.68
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.60
Rusland wint de wedstrijd
4.85

“We bekijken dag per dag of Henry en Kevin inzetbaar zijn”

Martinez hoopt voor de volgende drie poulewedstrijden nog een beroep te kunnen doen op de Duivels Thierry Henry en Kevin De Bruyne. De bondscoach is positief. “Henry sluit dinsdag bij ons aan, Kevin De Bruyne komt deze week ook bij ons. We bekijken het dag per dag en we zullen zien of we De Bruyne snel terugzien op het voetbalveld”, zo vertelt onze bondscoach over de huidige situatie van de geblesseerde Rode Duivels.

Stanislav Cherchesov: “Balen dat we beginnen tegen België”

Voorafgaand aan het EK 2021 had Stanislav Cherchesov, de bondscoach van Rusland, de EK-agenda graag anders gezien. “Dat we beginnen tegen België is balen voor ons, want zij zijn topfavoriet voor eindwinst. Eindigen op verplaatsing in Denemarken is een tweede minpuntje. Maar ik trek me op aan het feit dat twee keer min in de wiskunde plus is”, zegt de bondscoach van Rusland met een glimlach.

“Beter evenwicht tussen aanval en verdediging vinden”

Cherchesov blikt nog even terug naar de WK kwalificatiematch in 2019 dat zijn ploeg toen met 1-4 verloor van de Rode Duivels. Die match werd ook in Sint-Petersburg gespeeld en krijgt volgens de bondscoach geen herhaling. “Geen sprake van. We zullen het anders aanpakken. Verdedigend? Neen, laten we zeggen dat ik voor meer balans in het elftal zal zorgen. Dat hoeft niet noodzakelijk verdedigend te zijn. Een beter evenwicht tussen aanval en verdediging”, besluit de keuzeheer van het Russische team.

Statistieken

Deze zaterdag barst het EK los voor de Rode Duivels met de match tegen Rusland in Groep B in Sint-Petersburg. De Belgen vliegen vervolgens naar Denemarken voor de match van donderdag 17 juni tegen de Denen in het Parken Stadium te Kopenhagen. Daarna keren de Belgen terug naar Sint-Petersburg voor laatste groepsmatch tegen Finland dat op maandag 21 juni ook in de Gazprom Arena gespeeld zal worden.

Head 2 Head

België speelde op 16 november 2019 de EK kwalificatiematch tegen Rusland. Ook deze wedstrijd werd in de Gazprom Arena gehouden en de Rode Duivels zegevierde ginds met 1-4. Ook de kwalificatiematch in Brussel werd gewonnen. Op 21 maart 2019 wonnen de Belgen met 3-1 van Rusland. Bondscoach Martinez en zijn mannen bewaren dus goede herinneringen aan de ontmoetingen met de Russen.

Huidige vorm België

In de WK kwalificatiereeks van voorbije maart wisten de Rode Duivels nog te zegevieren met 8-0 van Wit-Rusland, met 3-1 van Wales en een gelijkspel 1-1 tegen Tsjechië. De twee oefenmatches voor het EK 2021 waren een stuk minder overtuigend. In het Koning Boudewijn Stadion werd het 1-1 tegen Griekenland en voorbije zondag werd er met 1-0 gewonnen van Kroatië.

Huidige vorm Rusland

Rusland wist in de WK kwalificaties van voorbije maart ook tweemaal te zegevieren. De ploeg van bondscoach Cherchesov won met 1-3 van Malta en met 2-1 van Slovenië. De match tegen Slowakije gig met 2-1 verloren. Tijdens de oefencampagne boekte Rusland dezelfde resultaten als België. Er werd gelijkgespeeld tegen Polen 1-1 en gewonnen met 1-0 van Bulgarije.

Prognose

Onze verwachtingen van de Rode Duivels ligt hoog. De Belgen worden door velen als favoriet voor de eindstrijd gezien en zo zien wij dat ook. De eerste EK match tegen Rusland zal dan in onze ogen geen probleem moeten zijn voor ‘onze jongens’ om die te winnen. Onze wedtip is 3-0 voor België. Voorspelt u dit ook of vult u een andere voorspelling in bij de bookmakers op VoetbalGokken.be? In onderstaand odds-overzicht vindt u alvast een indicatie van de gemiddelde quoteringen die worden gehanteerd voor de match België – Rusland.

Quoteringen België – Rusland

Het zal u vast niet verbazen dat de hoogste odd van deze match wordt uitgekeerd als Rusland wint van de Duivels. Gemiddeld valt u x 4.85 keer de inleg ten deel als de Russen de eerste groepsmatch zegevieren.

Ook een gelijkspel kan u een flinke duit opleveren. In het 1X2 spelsysteem staat de quotering voor een gelijkspel op x 3.60 keer uw speelbedrag ingeschaald. Een overwinning van de Rode Duivels staat op x 1.68 keer uw speelbedrag ingeschaald bij de bookmakers op VoetbalGokken.be!

De EK 2021 match België – Rusland wordt gespeeld op zaterdag 12 juni om 21:00 uur in de Gazprom Arena te Sint-Petersburg waar maximaal 33.900 supporters aanwezig mogen zijn. Winnen de Duivels hun eerste groepsmatch van dit EK? Laat uw voorspelling achter bij de bookmakers op VoetbalGokken.be en zorg dat u tijdig postvat voor een winnende weddenschap op het EK voetbal 2021!


Reacties

voetbal...
9 juni 2021

Yes we gaan beginnen!! Gegokt op 2-0 winst voor de Belgen.

3 jaar geleden

belga
10 juni 2021

Rusland kunnen we wel aan ;)

3 jaar geleden

teamspeler
12 juni 2021

Ingezet op een gelijkspel 2-2 want ik denk dat de de duivels niet direct de eerste match al zegevieren

3 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN