EURO 2020: Wint Finland van Rusland in tweede match Groep B?

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
15 juni 2021     2 REACTIES

Deze woensdag starten Finland en Rusland de tweede match in Groep B waarin België aan kop gaat. De Finnen hebben ook drie punten uit de eerste match gevist en kunnen het met een zege op de Russen het ‘onze jongens’ nog lastig gaan maken. Gaan de Finnen ook daadwerkelijk winnen of zijn het nu de Russen die teruggaan slaan in de poule? Voorspel de match via VoetbalGokken.be!

Markku Kanerva: “Punten halen tegen Rusland”

Finland is op dit moment de grootste concurrent van België in Groep B. De ploeg van bondscoach Kanerva slaagde er voorbije zaterdag in om Denemarken met 0-1 te verslaan. Waren de Denen gemakkelijk te verslaan door de ernstige situatie rondom de Deense speler Christian Eriksen of zijn de Finnen echt een ploeg om rekening mee te houden? “We zijn er woensdag terug klaar voor. We  willen meer resultaten halen. We gaan de punten halen tegen Rusland, belooft de bondscoach van Finland.

Finland wint de wedstrijd
5.65
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.75
Rusland wint de wedstrijd
1,65

“Rusland is geen onmogelijke tegenstander”

Finland heeft in het verleden niet vaak gewonnen van Rusland, maar dat zegt volgens de bondscoach niets over de match van woensdag op het EK 2021. “Rusland is geen onmogelijke tegenstander. We hebben voorbije jaar nog laten zien dat we de grotere teams aankunnen”, blikt Kanerva nog even terug naar de onder andere gewonnen oefenmatch tegen Frankrijk (0-2).

Stanislav Cherchesov: “Dit is een EK, we moeten er terug klaar zijn”

Rusland was voorbije zaterdag kansloos tegen de Rode Duivels die met 3-0 zegevierde in Sint-Petersburg. De ploeg van bondscoach Stanislav Cherchesov moet de moed bij elkaar rapen voor de match tegen de Finnen. “Dit is een EK, we moeten er terug klaar zijn. Een tegenstander is ook maar een tegenstander, we moeten ons concentreren op ons eigen spel tegen Finland”, zo zegt de bondscoach van Rusland.

“België heeft ons stof tot nadenken gegeven”

De Russen hebben sinds 2009 niet meer gespeeld tegen Finland. Inmiddels zijn beide teams veranderd en weet Cherchesov niet wat zijn ploeg woensdag te wachten staat, maar de match tegen de Rode Duivels is volgens de Russische keuzeheer toch ergens goed voor geweest. “Het Belgische team heeft ons stof tot nadenken gegeven. Ik heb er lessen uit getrokken. Welke die zijn, ga ik nu niet vertellen”, zo besluit de bondscoach van Rusland.

Statistieken

In Groep B staat België op de eerste plek met drie punten. De match tegen Rusland werd met 3-0 gewonnen. Finland zegevierde van Denemarken met 1-0. De Fin Joel Pohjanpalo scoorde tegen een al verslagen Deense ploeg. Hierdoor staat Denemarken op de derde plek en moeten de Russen het vooralsnog met de vierde plek doen.

Head 2 Head

Rusland en Finland speelden in 2009 tegen elkaar voor de WK kwalificaties. In Groep 4 van de kwalificatiereeks versloegen de Russen Finland met 0-3. Ook de heenmatch in het Russische Moskou werd met 3-0 gewonnen door Rusland. In 2012 wist Finland in Stockholm op de Olympische Spelen nog wel te zegevieren van de Russische ploeg (1-2).

Huidige vorm Finland

Finland won de voorbije match van zaterdag 12 juni tegen Denemarken (0-1), maar wist voorafgaand aan het EK 2021 lang niet te zegevieren. Alle drie de oefenmatches gingen verloren: Zwitserland 3-2, Zweden 2-0 en Estland 0-1. De laatste match die werd gewonnen door de ploeg van bondscoach Kanerva was het Nations League duel tegen Bulgarije (1-2) op 15 november voorbije jaar.

Huidige vorm Rusland

Rusland wist niet met drie punten te starten op dit EK. De verloren match tegen de Belgen (3-0) hakt er behoorlijk in bij de Russen die nu vierde staan in Groep B. De ploeg van bondscoach Cherchesov kan ook niet terugkeken op een geslaagde oefenreeks. Er werd nog met 1-1 gelijkgespeeld tegen Polen, maar de match tegen Slowakije ging met 2-1 verloren.

De WK kwalificatiematch – die in de maart werd bekampt – is tevens de laatste match die Rusland won. Het was toen de Sloveense nationale ploeg waarvan de maat werd genomen: 2-1.

Prognose

Beide landenteams zijn totaal anders aan dit EK begonnen, maar toch verwachten wij dat de teams aan elkaar gewaagd zullen zijn. Wij vullen dan ook een gelijkspel in op het wedstrijdformulier van de Belgische wedkantoren: 1-1.

Wat kan dat opleveren? Dit vindt u in onderstaand odds-overzicht. Ook de overige quoteringen en de hoogste odd voor deze match vindt u hieronder.

Quoteringen Finland – Rusland

De bookmakers verwachten dat Rusland de sterkste kandidaat is van deze partij. De hoogste odd wordt dan ook uitgekeerd als Finland wint. Gemiddeld ontvangt u x 5.65 keer het speelbedrag uit als de Finnen woensdagmiddag zegevieren.

Een gelijkspel in Sint-Petersburg is bij de bookies goed voor een beloning van x 3.75 keer uw speelbedrag. Een zege van Rusland kan u in het 1X2 spelsysteem x 1.65 keer de inleg opleveren.

De EK match in Groep B Finland – Rusland wordt gespeeld op woensdag 16 juni om 15:00 uur in de Gazprom Arena te Sint-Petersburg. Winnen de Finnen ook de tweede match in de poule of pakken de Russen nu drie punten? Voorspel de match via VoetbalGokken.be als u de hoogste pre-odds wilt scoren tijdens het EK 2021.


Reacties

heldenv...
16 juni 2021

Gelijkspel zal mooi zijn ;)

3 jaar geleden

hazarddd
17 juni 2021

Ik heb een X ingevuld bij de bookies en dan komen de Russen met hun goal ###

3 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN