EURO 2020: Wie wint de topper Frankrijk – Duitsland in Groep F

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
13 juni 2021     3 REACTIES

Deze dinsdag staat er op het EK 2021 een kraker van een match gepland dat ook de finale van EURO2020 had kunnen zijn. Frankrijk en Duitsland gaan dan tegen elkaar uit de startblokken in Groep F. VoetbalGokken.be heeft de strafste quoteringen al voor u opgezocht, want op deze match worden ongetwijfeld veel voorspellingen achtergelaten bij de Belgische wedkantoren. Denkt u te weten welke ploeg deze match naar zich toe gaat trekken?

Didier Deschamps: “Het Duitse team is erg sterk”

Frankrijk werd in 2018 wereldkampioen en gaat als verliezend EK finalist van het voorbije EK dit toernooi in. De Fransen behoren ook dit maal tot de favorieten voor eindwinst, maar zover wil bondscoach Didier Deschamps nog niet kijken. Met Portugal, Hongarije en Duitsland komen er volgens de bondscoach een pak zware groepsmatches aan. “Duitsland blijft Duitsland. Dat team is erg sterk”, zegt de keuzeheer van het Franse elftal.

Frankrijk wint de wedstrijd
2.57
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.05
Duitsland wint de wedstrijd
2.75

“Wij hebben beide als doel drie punten te pakken”

Met wint op Duitsland zal bondscoach Deschamps en zijn mannen een mooi begin aan de groepsfase kunnen maken, maar Deschamps weet dat de Duitse formatie dit ook als doel heeft. “Met de aanwezige ervaring bij het Duitse team is het nimmer een makkelijke tegenstander. We hebben beide hetzelfde doel voor ogen: drie punten. Voor ons zou dat betekenen dat we een stapje dichterbij ons doel komen en dat is groepswinnaar worden”, Weet bondscoach Deschamps.

Joachim Löw: “Tegen Frankrijk er direct staan”

De Duitse voetbalfans hadden voorbije week al iets te vieren toen het Duitse voetbalteam onder de 21 al Europees kampioen wist te worden. Bondscoach Joachim Löw hoopt die titel ook met zijn team te pakken te krijgen voordat de 61-jarige keuzeheer na het EK stopt als bondscoach van Duitsland. “Je moet er op het EK altijd direct staan. Elk punt in elke wedstrijd zal heel belangrijk zijn. Het is een moeilijke groep en Frankrijk heeft de laatste tijd heel wat vertrouwen opgedaan”, aldus Yogi Loew zoals Löw wel vaker wordt genoemd.

“De twee ploegen hebben hun kwaliteiten”

Duitsland wordt net als Frankrijk door velen al als favoriet gezien voor de finale. De Duitse bondscoach wil daar zelf echter nog niets van weten. “Het favorietenstatuut zal dinsdag nog geen rol spelen. De twee ploegen hebben hun kwaliteiten. Wat beslissend zal zijn, is wie die kwaliteiten het best op het terrein zal kunnen tonen. Wie zal de minste fouten maken? En wie zal de meeste kansen creëren en afmaken?”, zo besluit Löw zijn voorbeschouwing op de eerste EK 2021 match van Die Mannschaft.

Statistieken

In Groep F zitten naast Frankrijk en Duitsland ook De Portugese en Hongaarse nationale voetbalelftallen. Die bekampen elkaar deze dinsdag om zes uur.

De Hongaren worden als underdog van de poule bestempeld. De Fransen, Duitsers en Portugezen zullen dan moeten strijden om de beste stek. De eerste en tweede plaats in de groep geven toegang tot de volgende ronde op dit EK.

Head 2 Head

De jongste keer dat Frankrijk en Duitsland tegen elkaar speelden, was op de UEFA Nations League toernooi in 2018. De heenmatch werd in de Allianz Arena te München gespeeld. Die match eindigde onbeslist 0-0.

De return kende wel een primus. Het Franse elftal bleek in Stadion de France te Parijs de sterkste van de twee door met 2-1 te winnen van de Duitsers.

In 2017 speelden beide landenteams nog een oefenmatch tegen elkaar en ook toen bleken de ploegen aan elkaar gewaagd te zijn. Het duel eindigde in 2-2.

Huidige vorm Frankrijk

De ploeg van bondscoach Deschamps is al een ferme tijd zonder nederlaag. De enige match die de laatste anderhalf jaar verloren ging, was de oefenwedstrijd tegen Finland. Op 11 november van het voorbije jaar verloor Frankrijk met 0-2 van de Finse ploeg.

In de oefencampagne voorafgaand aan dit EK verliep het een pak beter. Bulgarije en Wales werden beide met 3-0 simpel verslagen door de Fransen elf.

Huidige vorm Duitsland

De Duitse ploeg verloor voor het laatst de WK kwalificatiematch van eind maart van Noord-Macedonië. In eigen land was Die Mannschaft niet opgewassen tegen de Noord-Macedoniërs die met 1-2 zegevierden.

De oefenwedstrijd van begin deze maand tegen Denemarken (groepsgenoot van België op dit EK) verliep ook al niet zo best. Bondscoach Löw en zijn team kwamen tegen de Denen niet verder dan 1-1.

De uitzwaaimatch tegen Letland liet zien dat de Duitsers nog altijd van zich af kunnen bijten. De Letlanders werden door Duitsland op een pandoering getrakteerd: 7-1 winst voor onze Oosterburen.

Prognose

Wie van een uitdaging houdt, zit goed bij deze match van Frankrijk tegen Duitsland! Welk team maakt de meeste kans op winst? Volgens ons geen van beide. Wij voorspellen een gelijkspel in München. Onderstaand odds-overzicht laat zien dat er torenhoge beloningen te winnen vallen als deze voorspelling uitkomt. Ook andere voorspellingen kunnen heel wat euro’s opleveren mits op het juiste moment, via de juiste bookmaker geplaatst! Check hiervoor de VoetbalGokken bookmakerspagina.

Quoteringen Frankrijk – Duitsland

De hoogste pre-odd die wij konden vinden in het 1X2 spelsysteem wordt uitgekeerd als het dinsdag een gelijkspel wordt. Gemiddeld keren de Belgische wedkantoren x 3.05 keer uw inleg uit.

Mochten de Duitsers winnen dan keren de bookies met x 2.75 keer uw inleg een iets hogere quotering uit dan bij winst van de Fransen. Een Franse zege levert u x 2.57 keer het speelbedrag op.

De EK 2021 wedstrijd Groep F tussen Frankrijk – Duitsland wordt gespeeld op dinsdag 15 juni om 21:00 uur in de Allianz Arena te München. Voorspel de match via VoetbalGokken.be en ga voor de hoogste odds en de beste EK-deals!


Reacties

dropend...
15 juni 2021

Dit is wel zo'n partij die je niet wil missen! Gegokt op 2-2 voor de ploegen in Groep F

3 jaar geleden

mignole...
15 juni 2021

Naar dit soort matches kijk ik uit. Gegokt op 3-1 voor Frankrijk.

3 jaar geleden

martijnj
15 juni 2021

Duitsland gaat winnen, ik voel het

3 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN