EURO 2020: Wedden op winnaar Italie vs Wales

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
18 juni 2021     1 REACTIE

In de laatste speelronde van de groepsfase speelt Italië tegen Wales. De Italianen staan eerste in de poule. Wales is tweede. De winnaar gaat in een mooie positie door naar de volgende ronde. Als Wales verliest, moet het in de wachtkamer plaatsnemen. Wie pakt de maximale score bij Italië tegen Wales? Voorspel nu via VoetbalGokken.be!

Roberto Mancini: “Elke wedstrijd is moeilijk”

De Italiaanse bondscoach Roberto Mancini loopt naar twee duels nog niet naast zijn voetbalschoenen. Hij veronderstelt dat er meer landen sterk zijn en dat Wales niet over het hoofd gezien mag worden. “We zitten in een toernooi met Portugal, Frankrijk en België. Dat betekent dat de wereldkampioen, de Europees kampioen en de nummer één van de wereld meedoen. Maar ook Wales is een land waar je niet zomaar van wint. Elke wedstrijd is moeilijk op een Europees kampioenschap.”

Italië wint de wedstrijd
1.49
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
4.10
Wales wint de wedstrijd
7.45

“Respect voor Wales”

Mancini denkt echter wel dat Italië mee kan doen om de titel. “We zijn op de goede weg. Echter moeten we respect hebben voor Wales, dat ook gewoon nog kans maakt op groepswinst. Het is aan ons om dat te voorkomen en zelfs die eerste plaats veilig te stellen.”

Robert Page: “Hopelijk is vier punten genoeg”

Wales houdt rekening met een nederlaag tegen het sterke Italiaanse team. Bondscoach Robert Page is zelfs al een het rekenen geslagen: “Als vier punten goed genoeg zijn om door te komen, dan is dat briljant”, zei hij. “Ik hoop het, maar omdat we dat vooraf niet weten moeten we proberen een resultaat te pakken tegen Italië.”

“We spelen om te winnen”

Page ziet dan ook niks in een verdedigende opstelling in de hoop een gelijkspel uit het vuur te slepen en Wales zodoende naar de volgende ronde te loodsen: “We kiezen een team en een formatie om tegen Italië en te strijden en de overwinning te behalen. We willen elke wedstrijd die we spelen winnen en dat zal zondag niet anders zijn”, zo besluit Page – die Ryan Giggs vervangt – zijn voorbeschouwing op het duel tegen de Italianen.

Statistieken

Italië wist de openingswedstrijd tegen Turkije met grote cijfers (0-3) te winnen en wist ook gemakkelijk van Zwitserland te winnen: 3-0.

Wales won de tweede groepswedstrijd van Turkije nadat het EURO2020 had geopend met een 1-1 gelijkspel tegen de Zwitsers.

Huidige vorm Italië

De Italiaanse ploeg is in topvorm. De ploeg van Roberto Mancini heeft elk van hun laatste tien wedstrijden gewonnen. Dat betekent dat ze al 965 minuten gespeeld hebben zonder te verliezen en zelfs zonder tegengoals! En dat terwijl ze in die reeks zelfs maar liefst 31 doelpunten maakten (gemiddeld 3,1 per wedstrijd).

Huidige vorm Wales

De cijfers van Wales zijn een stuk minder Sinds 27 maart dit jaar werd er gewonnen van Mexico (1-0), werd ook Tsjechië verslagen (1-0), maar werd verloren van Frankrijk (3-0). Daarna volgde de 0-0 tegen Albanië en de 1-1 tegen Zwitserland op dit EK. De 0-2 winst op Turkije betekende eindelijk weer een driepunter.

Prognose

Wij voorspellen een 2-2 gelijkspel bij dit EURO 2020 groepsduel. Check de actuele odds en deals op de bookmakerspagina van VoetbalGokken.be en scoor de beste bookmaker bonussen!

Quoteringen Italië – Wales

De online bookmakers een overwinning van Wales het hoogst ingedeeld. Gemiddeld ontvangt u x 7.45 keer uw inleg terug als de Welshmen winnen.

Een puntendeling kan u ook een flinke som geld opleveren. Gemiddeld noteren de bookmakers x 4.10 keer uw speelbedrag voor een puntendeling tussen Italië en Wales. Als u denkt dat Italië de groepsfase afsluit met een zege op Wales. De pre-odds voor Italië staan in het 1×2 wedsysteem op maximaal x 1.49 keer uw speelbedrag.

Tip: bij de laatste groepsduel is live gokken ook een goede optie! Log in via de bookmakerspagina van VoetbalGokken.be om de live odds te zien.

De EURO2020 wedstrijd Italië – Wales wordt gespeeld op zondag 20 juni en begint om 18:00 uur. Het duel wordt gespeeld in Stadio Olympico te Rome. Wie komt er als beste land uit dit duel naar voren? Voorspel en scoor bij VoetbalGokken.be! De plek om topscoorder te worden bij de online bookmakers!


Reacties

progokker
21 juni 2021

Volgens mij zat er best nog wat meer in bij de Italianen, maar met die 1-0 is mijn bonus toch al binnen ;)

3 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN