EURO 2020: België treft Denemarken in tweede speelronde Groep B

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
16 juni 2021     3 REACTIES

Deze donderdag komen de Rode Duivels voor de tweede keer in actie op het EK 2020. De Belgen staan op de eerste plek in Groep B en tegenstrever Denemarken is de nummer drie in het rijtje van vier. De match wordt gespeeld in het Deense Parken Stadion te Kopenhagen en zal een bijzondere zijn: het is immers de eerste na het voorval met Christian Eriksen. Voorspel de match van de Rode Duivels via VoetbalGokken.be en scoor de strafste pre-odds!

Kasper Hjulmand: “Extra ons best doen tegen België”

Voor de Denen begon het EK 2021 niet zoals men gehoopt had. Na de situatie rondom Christian Eriksen besloot Denemarken toch de match tegen Finland af te maken, maar deed dat zonder succes. “We hadden niet verder moeten voetballen. Je kunt geen wedstrijd spelen met zulke emoties”, zei bondscoach Kasper Hjulmand nadat er werd verloren met 0-1 van de Finnen. Maar de Deense bondscoach verwacht dat zijn team tegen België er terug klaar voor is. “De spelers hebben een boost gekregen nadat ze met Christian konden spreken. Sommigen zullen extra hun best willen doen tegen België, anderen hebben meer tijd nodig”, vertelt de bondscoach van Denemarken.

Denemarken wint de wedstrijd
2.07
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
2.23
België wint de wedstrijd
4.21

“Vernieuwde focus vinden”

Met nog twee speelronden te gaan in de groep hoopt de bondscoach de kracht van zijn team terug te gaan zien in de match tegen de Belgen. “We moeten een vernieuwde focus vinden. Op training proberen we alles zo normaal mogelijk te doen. We moeten verschillende trauma’s en emoties verwerken. We zullen zien of we ons kunnen herpakken en kunnen spelen voor Christian. Ik heb het gevoel dat we in staat zullen zijn te spelen tegen de Belgen”, aldus bondscoach Hjulmand.

Roberto Martinez: “Het wordt emotionele match tegen Denemarken”

België begon het EK met een zeer overtuigende zege tegen Rusland 3-0 in Sint-Petersburg. Bondscoach Roberto Martinez verwacht dat zijn team ook tegen Denemarken zijn beste beentje voor gaat zetten. Al wordt dit wel een speciale match die donderdagavond in Kopenhagen bekampt gaat worden. “Het zal emotioneel worden, zeker voor de wedstrijd. Maar we zijn allemaal dankbaar dat hij (Eriksen, red.) terug in orde is”, zegt de keuzeheer van de Rode Duivels.

“We gaan een ander Denemarken zien”

De bondscoach verwacht dat Denemarken met een ander gevoel tegen België zal spelen dan voorbije weekeinde tegen Finland het geval was. “We gaan een heel ander Denemarken zien. Die tweede helft tegen Finland mag je niet in rekening brengen, want hun gedachten waren elders. Ik denk dat het een feest kan worden, om te vieren dat Christian in orde is. Het zou een eerbetoon aan hem moeten worden”, bevestigt de bondscoach van België.

Axel Witsel en Kevin De Bruyne keren terug op trainingsveld

Ook Martinez kreeg deze week goed nieuws vanuit de ziekenboeg. De Rode Duivels Axel Witsel en Kevin De Bruyne zijn zo goed als hersteld van hun kwetsuur. “Axel heeft net als Kevin de voorbije dagen veel stappen vooruit gezet. Dat doet me deugd. We zullen bekijken hoe het verloopt om knopen door te hakken naar wedstrijdselecties toe”, zo besluit Martinez.

Statistieken

In Groep B heeft België drie punten door de zege 3-0 tegen Rusland. De Russen staan dan ook met lege handen op de vierde plek. Finland is de nummer twee in het rijtje door de 0-1 zege op Denemarken hierdoor nu op de derde plek staat. Mocht België donderdag winnen, dan is de volgende ronde voor de Belgen zo goed als zeker.

Head 2 Head

In de UEFA Nations League speelden België voorbije jaar voor het laatst nog een match tegen Denemarken. In het Koning Boudewijn Stadion werd het 4-2 tegen de Denen. De heenmatch in Kopenhagen werd ook gewonnen door de Duivels: 0-2.

Huidige vorm Denemarken

De huidige vorm van Denemarken is nu moeilijk te bepalen. Voordat de EK match tegen Finland verloren ging, waren de Denen vijf duels op rij ongeslagen. In de oefencampagne werd er nog met 1-1 gelijkgespeeld tegen Duitsland. De uitzwaaimatch tegen Bosnië en Herzegovina werd met 2-0 gewonnen.

Huidige vorm België

Met de 3-0 zege op Rusland wisten de Rode Duivels een goed begin aan het EK te maken. Het was voor België de tiende match op rij die niet verloren ging. De laatste keer dat dat nog gebeurde was de match op verplaatsing tegen Engeland. Dit betrof de Nations League match die in Londen met 2-1 verloren ging van de Engelse ploeg.

Prognose

Wij voorspellen bij Unibet.be dat er ook dit keer weer flink gescoord gaat worden door ‘onze jongens’. De 3-0 zege tegen Rusland verwachten wij ook in Kopenhagen op het scorebord te gaan zien. Onderstaand odds-overzicht geeft u een indicatie van de gemiddelde quoteringen die de online bookmakers voor u gereed hebben staan.

Quoteringen Denemarken – België

Het zal u niet verbazen dat een overwinning van Denemarken de hoogste odd meekrijgt voor deze match. Toch liggen de pre-odds niet ver uit elkaar. Wint van Denemarken staat op x 4.21 keer uw speelbedrag ingedeeld.

Wordt het een gelijkspel in Kopenhagen, dan staat er in het 1X2 spelsysteem een quotering van x 3.23 keer uw inleg voor u klaar. Een overwinning van de Rode Duivels is met een odd van x 2.07 keer uw speelbedrag ferm hoog ingedeeld bij de Belgische bookmakerskantoren!

De EK match in Groep B Denemarken – België wordt gespeeld op donderdag 17 juni om 18:00 uur in het Parken Stadion te Kopenhagen. Via VoetbalGokken.be maakt u de beste deals bij de Belgische wedkantoren en vindt u heel gemakkelijk de hoogste odds voor elke match in EURO2020!


Reacties

hazarddd
17 juni 2021

Bijzondere wedstrijd, maar de Duivels gaan wel winnen.

3 jaar geleden

jupiler...
17 juni 2021

Prima odds bij Unibet voor deze match van de Belgen!

3 jaar geleden

voetbal...
17 juni 2021

De Rode Duivels mogen wel oppassen vanavond. De Denen zijn nu beter dan ooit nu Eriksen er ook bij zal zijn.

3 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN