EK-Kwalificatie: Rusland neemt het op tegen Kazachstan

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
8 september 2019     3 REACTIES

Komende maandag zullen ook Rusland en Kazachstan op het scherpst van de snede tegen elkaar gaan voetballen. Beide elftallen kunnen een overwinning goed gebruiken en daarnaast spelen er nog allerlei historische sentimenten mee bij dit EK-kwalificatieduel tussen twee landen uit de voorlopige USSR. België is tot noch toe ongenaakbaar in Group I, dus dit lijkt het duel om de tweede plaats te gaan worden. Tot nu toe heeft Rusland de beste papieren, maar als Kazachstan maandagavond wint, gaat de wereld er een pak anders uitzien en is de spanning volledig terug.

Bondscoach Rusland: “Kazachstan totaal ander team dan Schotland”

De Russische bondscoach Stanislav Cherchesov beseft dat alle kaarten op tafel gelegd moeten worden als er maandag om 20:45 uur wordt afgetrapt tegen Kazachstan. Deel één van zijn missie is geslaagd: Schotland werd voorbije weekend verslagen, deel twee volgt maandag: “Kazachstan is weer een totaal ander team dan Schotland, maar we zullen met een resultaat van het veld moeten stappen om EK-kwalificatie in eigen hand te houden”, aldus de oppergaai in de Russische media.

“Klaar om ook Kazachstan aan zegekar te binden”

“Ons elftal bezit de kwaliteiten om zowel landen als Schotland en Kazachstan te ontregelen. Mijn hele selectiebeleid is erop gericht om tegen de juiste tegenstander de juiste wapens in te kunnen zetten. Wij zijn klaar om ook deze opponent aan de zegekar te binden”, zo besluit de Russische bondscoach zijn bespiegelingen.

Bondscoach Kazachstan: “Rusland is één van de sterkere team in de poule”

De bondscoach van Kazachstan blaast een pak minder hoog van de toren en valt niet snel te betrappen op straffe uitspraken. Sterker nog: in zijn voorbeschouwing bij de Kazachse media op de match van maandag tegen Rusland klinkt louter realisme. Michal Bilek: “Ons belangrijkste doel gedurende deze kwalificatiecampagne is om meer punten te halen dan in voorgaande campagnes.”

“Doen ons best om voor verrassing te zorgen”

Bilek vervolgt zijn voorbeschouwing door een vergelijk te maken met de andere pouledeelnemers: “Naast België is Rusland één van de sterkere teams in deze poule. Het zal dus lastig worden om ons punten aantal tegen Rusland aan te dikken, maar we doen ons best om voor een verrassing te gaan zorgen”, aldus de coach van de Kazakhstanskie barsy hetgeen zoveel betekent als sneeuwluipaarden.

Statistieken

In deze rubriek belichten we de huidige vorm en de onderlinge resultaten tussen beide landen. In het geval van Rusland en Kazachstan zijn dat er niet zoveel, omdat ze tot voor kort onderdeel uitmaakten van groot Rusland oftewel de USSR. De matches die wel gespeeld zijn bekijken we nader in de H2H.

Head 2 Head

De allereerste uitvoering van deze match vond plaats op 25 mei 2008, amper tien jaar geleden. Rusland maakte direct gehakt van het buurland en knoopte met een 6-0 zege direct aan voor een fors verschil in de krachtsverhouding. Kazachstan herpakte zich echter knap door in 2015 weg te komen met een 0-0 op de scorebord. Toen beide elftallen elkaar in maart van dit jaar opnieuw troffen kon een spannende strijd verwacht worden. Het was echter terug Rusland dat fors uitpakte door met 0-4 in de pocket naar Moskou af te reizen.

Huidige vorm Rusland

Thuisploeg Rusland heeft de voorbije vijf matches viermaal gewonnen: Kazachstan 0-4, San Marino 9-0, Cyprus 1-0 en Schotland 0-1. Hieraan voorafgaand leed men de enige nederlaag: 3-1 in en tegen onze Belgen. Daarvoor had Rusland overigens ook geen beste reeks neergezet doordat het verloor bij Zweden (2-0) en Duitsland (3-0), waarbij de nederlaag tegen Zweden uitschakeling in de Nations League betekenden.

Kazachstan: wisselvalligheid troef

Kazachstan heeft in de voorbije vijf matches zeer wisselvallig gepresteerd. Van Schotland werd begin dit jaar nog gewonnen, daarna verloor men 0-4 van Rusland en werd er tegen België tegen een pandoering opgelopen: 3-0. Daarna vond Kazachstan het welletjes en deelde het zelf een tik uit door met 4-0 van San Marino te winnen. De 1-1 van voorbije weekend op verplaatsing in Cyprus zorgden dan weer niet voor een hoop vertrouwen richting de match van maandag tegen de Russische nationale ploeg.

Prognose

Bij voetbalgokken.be schatten we Rusland nog altijd hoger in dan Kazachstan. Niet alleen vanwege de stand in de groep of de historie, maar ook vanwege het grillige spel van Kazachstan. Rusland is standvastiger en bezit simpelweg meer kwaliteit. Uiteraard kan inzet een hoop verbloemen, maar wij zetten ons geld dit keer op Rusland en vullen op het wedformulier een 2-0 overwinning in voor het elftal van Cherchesov.

Pre-wedstrijdquoteringen voor Rusland – Kazachstan

De Belgische wedkantoren schroeven de pre-wedstrijdquoteringen graag hoog op voor de wedstrijd van de Groeps-tegenstanders van De Rode Duivels. Winst van Kazachstan krijgt in deze match de hoogste odd x 15.45 keer de inleg toegewezen. Dat is verreweg de hoogste actuele odd bij deze match! Ook een gelijkspel wordt in het 1X2 spelsysteem ruim beloond. Vult u een kruisje in op het wedstrijdformulier en beide landen scoren inderdaad slechts één punt in Kaliningrad, dan wordt uw inleg maar liefst x 6.63 keer meer waard.

Een thuisoverwinning van de Russen wordt door de Belgische wedkantoren op x 1.22 keer uw inleg ingeschaald. Check de pre-wedstrijdquoteringen eerst goed voordat u meespeelt en verhoog uw winkansen door te kiezen voor de beste spelopties die bij uw keuze past. Op onze bookmakerspagina vindt u een uitgebreide uitleg over speltactieken, live-betting en spreiding van uw winstkansen.

De EK-kwalificatie wedstrijd Rusland – Kazachstan wordt gespeeld op maandag 9 september om 20:45 uur in het Kaliningrad Stadion te Kaliningrad. Pakken de Russen het Kazachstans team bij de kraag en blijven ze daarmee in het spoor van De Rode Duivels? Laat de bookmakers weten wat uw voorspelling is. Door mee te spelen maakt u deze match nog spannender dan dat het al is, dus twijfel niet langer en doe vandaag alvast mee via VoetbalGokken.be door uw voorspelling achter te laten bij de bookmakers!


Reacties

belga
9 september 2019

Rusland heeft de meeste pit van de twee.

4 jaar geleden

jupiler...
9 september 2019

De beloning voor winst van Kazachstan is niet mis.

4 jaar geleden

sporza
10 september 2019

Gegokt op Rusland en dan ene doelpunt kwam pas aan het eind van de match. Zenuwslopend!

4 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN