Bookmakers verwachten grote Franse zege tegen Moldavië

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
11 november 2019     2 REACTIES

Komende donderdag treedt het elitekorps van Les Bleus voor de EURO2020 kwalificatie aan tegen Moldavië. Het Franse voetbalelftal is zwaar favoriet bij de bookies, niet alleen vanwege het surplus aan kwaliteit, maar ook vanwege de stand in poule H. De Fransen staan gedeeld eerste, terwijl tegenstrever Moldavië helemaal onderaan bungelt. Welke uitslag verwacht u bij dit EK-kwalificatieduel?

Didier Deschamps: “Moldavië potentiele bananenschil”

De Franse bondscoach Didier Deschamps wil zich met het Franse elftal zo snel mogelijk plaatsen voor EURO 2020. Om dat doel te verwezenlijken is winst op Moldavië noodzakelijk. Deschamps verwacht dan ook maximale inzet van begin tot eind: “Laat de minste ploeg uit de Poule geen bananenschil zijn. We moeten altijd op onze hoede zijn voor ploegen als Moldavië”, stelt hij bij het Franse TV station RTL.

Frankrijk wint de wedstrijd
1.02
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
17.00
Moldavië wint de wedstrijd
34.00

“Plaatsing EURO 2020 hoofddoel”

Deschamps vervolgt zijn voorbeschouwing met een duidelijke boodschap richting zijn spelers: “We moeten er alles aan doen om ons zo snel mogelijk te verzekeren van deelname aan de eindronde. Donderdag kunnen we een flinke stap zetten om dit doel te bereiken.”

Bondscoach Moldavië: “Karakter tonen tegen Frankrijk”

Voor Engin Firat, de nieuwe Moldavische bondscoach, wacht direct een lastige opgave. Wat heet: een super lastige, haast onmogelijke taak. De Turkse coach houdt zijn Moldavische selectie echter voor om niet te panikeren, nu ze naar de regerend wereldkampioen trekken. “In de wedstrijd met Frankrijk moeten we echt karakter tonen”, vertelde hij daags na zijn aanstelling.

“Geen resultaat verwachten bij Frankrijk”

Firat volgde kort geleden Semen Altman op, die na de teleurstellende resultaten in de voorbije matches aan de kant werd geschoven. De selectie van Firat omvat weinig verrassingen. De nieuwbakken coach voorspelde alvast dat de elf die tegen Frankrijk in het veld komen voorlopig zijn vertrouwen zullen krijgen: “Degenen die tegen Frankrijk karakter tonen, zullen ook in de thuiswedstrijd met IJsland spelen. In de wedstrijd met IJsland hebben we een positief resultaat nodig, omdat we het onze supporters verschuldigd zijn. Tegen Frankrijk mag je dat niet verwachten, dus dan zal het in de volgende match moeten gebeuren”, aldus de 49-jarige Turkse coach.

Statistieken

De Franse equipe posteerde zichzelf op een gedeelde eerste plaats in Poule H door bij directe concurrent Turkije (het geboorteland van de Moldavische bondscoach) gelijk te spelen. Moldavië staat helemaal onderaan en behaalde drie op acht.

Head to Head

Het zal u niet verbazen dat de lijst van wedstrijden tussen Frankrijk en Moldavië niet lang is. Sterker nog: voor dit jaar speelde beide landen nog niet eerder tegen elkaar. De Moldaviërs zullen niet graag herinnerd worden aan hun eerste encounter tegen Les Blues. Frankrijk was op verplaatsing namelijk veel te sterk en won met 1-4.

Huidige vorm Frankrijk

De Fransen wonnen de voorbije matches niet enkel simpel van Moldavië, ook Andorra (0-4), Albanië (4-1) en opnieuw Andorra (3-0) kreeg een pandoering om de oren geslingerd. Op verplaatsing in IJsland werd er weliswaar ook gewonnen, maar een pak minder impressionant: 0-1. De thuismatch tegen de Turken zorgden zelfs voor puntverlies bij de Fransen. Beide landen scoorden eenmaal: 1-1.

Huidige vorm Moldavië

Het is natuurlijk niet voor niets dan Semen Altman het veld moest ruimen voor Engin Firat. De resultaten zijn aller sinds belabberd te noemen. Moldavië won dit kalenderjaar slechts eenmaal en dat was ook nog eens nipt: 1-0 winst op het nietige Andorra.

Het jaar begon al met een nederlaag in de vriendschappelijke interland tegen Kazachstan (1-0), maar het zou daarna enkel slechter worden voor de Moldavische voetbalploeg. Er was die 4-1 nederlaag tegen de Fransen, direct gevolgd door een tweede pandoering op verplaatsing bij Turkije: 4-0. Vervolgens die ene winstpartij en daarna weer louter nederlagen. De 0-4 nederlaag tegen Albanië was voor de FMF (Federacion Moldevian Football) de druppel. Altman werd geslachtofferd en Firat werd als ‘buitenlander’ aangesteld om het elftal te redden. Plaatsing voor EURO 2020 zit er echter niet meer in, het draait nu enkel nog om eerherstel en Frankrijk is daar niet bepaald het meest geschikt land voor.

Lappenmand

De Franse doelman Hugo Lloris (Tottenham Hotspur) ontbreekt vanwege een aanhoudende elleboogblessure (waaraan hij voorbije week nog geopereerd werd), terwijl wonderkind Kylian Mbappé juist terugkeert in de selectie. Ousmane Dembélé (FC Barcelona) is niet geselecteerd door Deschamps en hoewel hij niet in de lappenmand zit, ontbreekt ook hij in de Franse equipe die het gaat opnemen tegen Moldavië.

Prognose

Afgaande op de match voorbije maart ligt een forse nederlaag in de lijn der verwachtingen. De nieuwe coach van Moldavië kan daar waarschijnlijk ook weinig aan veranderen. De vorm van de Fransen baart ons echter wel wat zorgen, waardoor we voorzichtig zijn in onze prognostiek: 3-1 voor Les Bleus, dat dan weer wel. Welke uitslag voorspelt u? Check onderstaande odds en speel mee!

Pre-wedstrijdquoteringen voor Frankrijk – Moldavië

De pre-wedstrijdquoteringen bij de bookmakers zijn voor de thuiswedstrijd van onze zuiderburen weeral zeer straf ingedeeld. Voor een stunt van Moldavië willen de bookmakers de hoogste beloning van deze match uitbetalen. Er staat een odd van x 34.00 keer de inleg gereed voor elke speler die vooraf durf te spelen op een zege van de Moldaviërs in het ‘heilige’ Stade de France!

Voor een gelijkspel in deze EURO 2020-campagne willen de bookies ook flink betalen. Wordt het een gelijkspel, dan wordt elke inleg hierop x 17.00 keer meer waard. Voor een zege van het elftal van bondscoach Deschamps wordt door de wedkantoren het 1×2 speelsysteem gemiddeld x 1.02 keer uw inleg uitgekeerd.

De EK-kwalificatiematch Frankrijk – Moldavië wordt gespeeld op donderdag 14 november om 20:45 uur in het Stade de France stadion te Parijs. Hebben de Moldaviërs een troef achter de hand met hun nieuwe bondscoach of grijpen de Fransen ook dit keer weer naar de overwinning? Speel mee via VoetbalGokken.be en zet vandaag alvast in op uw favoriet bij de betrouwbaarste wedkantoren van België!


Reacties

belga
13 november 2019

Moldavië wordt weggeblazen door Deschamps :)

4 jaar geleden

voetbal...
15 november 2019

Lekker vlot uitbetaald door de bookies. Volgende keer speel ik weer mee ;)

4 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN