Bookmakers komen met ferme odds voor EURO 2020 openingsmatch Turkije – Italië

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
8 juni 2021     2 REACTIES

Deze vrijdag barst het EK 2021 los met de openingsmatch Turkije – Italië. De Italianen beginnen als regenend Europees kampioenen en gastland aan dit EK. Ook de Belgische wedkantoren knallen er direct goed in door de pre-odds voor u straf in te schalen. Scoort u ook de hoogste pre-odds voor deze openingsmatch via VoetbalGokken.be?

Senol Gunes: “De Italianen hebben een goede verdediging”

Deze vrijdag begint Turkije aan het EK 2021 met op papier de zwaarste tegenstander in Groep A: Italië. De Italianen verloren de laatste tijd geen match meer, maar bondscoach Senol Gunes is er niet bang voor dat zijn team geen kans maakt. “De Italianen hebben een goede verdediging; net zoals wij. Maar spelen tegen gastheer Italië in het Olympisch Stadion van Rome, dat zal geen gemakkelijke wedstrijd worden”, zo analyseert bondscoach Gunes in zijn vooruitblik op de eerste EK match van deze eindronde.

Turkije wint de wedstrijd
6.10
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.65
Italië wint de wedstrijd
1.55

“Goed beginnen, is belangrijk”

Na Italië wordt er ook nog tegen Wales en Zwitserland gespeeld. Toch wil bondscoach Gunes tegen Italië al punten pakken om niet achterop te geraken. “Het is erg belangrijk om goed te beginnen tegen zo’n tegenstander als Italië of om op zijn minst een gelijkspel te spelen. Wij hebben de macht om dat te doen”, aldus de bondscoach van Turkije.

Roberto Mancini: “We hopen ver te komen op het EK”

De Italianen worden als één van de kanshebbers voor de Europese titel gezien. Ook bondscoach Roberto Mancini verwacht veel van zijn elftal op dit EK. “We houden ervan om aan te vallen en moeten ons eigen spel spelen. Het belangrijkste is dat we een eenheid zijn. Wie er ook speelt, we zullen onze manier van spelen niet veranderen. We hopen ver te geraken op dit EK”, aldus Mancini die voorbije week zijn contract bij de Italiaanse bond tot 2026 heeft verlengd.

“EURO 2020 moet vruchten afwerpen”

Een aantal jaren geleden belande het elftal van Italië in een diep dal. Bondscoach Mancini heeft met zijn werk een nieuw elftal gevormd waarmee ver hoopt te geraken op dit EK. “We streven naar succes op het WK 2022, maar nu we hier zijn willen we ook hier scoren. Het werk dat we voorbije tijd hebben verricht met zijn allen, mag gerust ook nu al vruchten afwerpen”, zo besluit de bondscoach van Italië hoopvol.

Statistieken

Turkije en Italië zijn met Wales en Zwitserland ingedeeld in Groep A. De twee overige poulegenoten gaan zaterdagavond in Stadion Baku Olympic in Azerbeidzjan hun eerste EK match spelen. Op 16 juni spelen de Turken tegen Wales en Italië tegen Zwitserland. De EK groepsfase eindigt met de derde speelronde op 20 juni. Dan speelt Turkije tegen Zwitserland en de Italianen tegen Wales.

Head 2 Head

De laatste ontmoetingen van Turkije tegen Italië was in 2006. Aan het eind van dat jaar werd een  oefenmatch gespeeld, die beide teams niet wisten te winnen: 1-1. Vier jaar eerder werd het ook al 1-1 in een vriendschappelijke wedstrijd. Op het EK 2000 won Italië voor het laatste van de Turken. De groepsmatch werd toen met 1-2 in het voordeel van Italië afgewerkt.

Huidige vorm Turkije

Turkije maakte een goede start in de WK kwalificatiereeks die voorbije maart van start gingen. Het team van bondscoach Gunes zegevierde in Istanbul met 4-2 van Nederland. Die overwinningen wisten de Turken door te trekken naar de tweede kwalificatiewedstrijd. In en tegen Noorwegen werd het knap 0-3 voor Turkije. De derde kwalificatiematch was tegen Letland en de Letlanders wisten wel hoe ze punten moesten wegsnoepen bij de Turken. Die match werd 3-3. In de oefencampagne werd met de thuismatches tegen Azerbeidzjan 2-1, Guinee 0-0 en Moldavië 2-0 succesvol afgerond.

Huidige vorm Italië

Italië is al een ganse tijd zonder nederlaag aan het voetballen. De laatste maal dat Italië nog verloor was de UEFA Nations League wedstrijd tegen Portugal. Op 10 september 2018 verloor La Squadra Azzurra met 1-0 van de Portugese equipe.

De matches die volgden werden ofwel gewonnen of gelijkgespeeld. De oefenmatches die de Italianen wonnen waren tegen Azerbeidzjan (1-0) en Moldavië (2-0). Tegen Guinee werd het met 0-0 gelijkgespeeld.

Prognose

De kans dat Italië niet wint is klein. Wij vullen dan ook de twee in op het wedformulier van de Belgische wedkantoren. In onderstaand odds-overzicht ziet u dat de odds vooral straf zijn als deze voorspelling niet uitkomt. De bookmaker bonussen lopen dan ferm op!

Quoteringen Turkije – Italië

Voor velen is Italië de favoriet voor groepswinst in poule A.  De quotering voor winst van de Turken is dan ook het hoogst ingeschaald. Gemiddeld kunt u rekenen op een quotering van x 6.10 keer uw speelbedrag als u vooraf had voorspeld dat Turkije wint en dit ook echt zal gebeuren.

In het 1X2 spelsysteem vindt u met x 3.65 keer uw speelbedrag nog een straffe pre-odd die wordt uitgekeerd als het een gelijkspel wordt tussen Turkije en Italië. Winnen de Italianen dan kan u dat nog altijd x 1.55 keer uw speelbedrag opleveren.

De openingsmatch van het EK 2021 Turkije – Italië wordt gespeeld op vrijdag 11 juni om 21:00 uur in Stadion Olimpico te Rome. Op welke ploeg gaat u inzetten? Voorspel de uitkomsten van deze match bij uw favoriete Belgische wedkantoor en scoor op VoetbalGokken.be!


Reacties

casinoking
10 juni 2021

Alvast ingezet op 0-2 voor Italie

3 jaar geleden

goktopper
11 juni 2021

Denk dat de Turken het heel goed gaan doen. Dus gegokt op winst van Turkije.

3 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN