Belgische EK tegenstrever Rusland oefent op verplaatsing bij Polen

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
27 mei 2021     1 REACTIE

In Groep B van het EK 2021 is Rusland één van de tegenstander van De Rode Duivels. Het is voor het Belgische team ook direct de eerste match van het Europees kampioenschap voetbal. Met de oefenmatch tegen Polen gaat Rusland zich klaarstomen voor die einderonde. Bij VoetbalGokken.be vindt u de strafste odds voor deze oefenmatches van de landenteams.

Paulo Sousa: “Met oefenmatch Rusland sterker worden”

De Portugees Paulo Sousa begon dit jaar als bondscoach van Polen. Met ene pak Poolse topper gaat hij trachten ver te geraken op het EK. Een oefenmatch tegen Rusland komt voor de bondscoach goed uit om te bepalen hoe zijn team ervoor staat. “We weten dat als we tegen Rusland spelen, we steeds sterker worden in de loop naar het EK. We moeten ambitie hebben, maar ook moed. Het toernooi begint al snel en er zijn nog wat verbeterpunten. Daar willen we aan werken”, legt de bondscoach van Polen uit.

Polen wint de oefenwedstrijd
2.22
Oefenwedstrijd eindigt in gelijkspel
3.25
Rusland wint de oefenwedstrijd
3.10

“Kenmerk van speler is belangrijk”

Het was voor bondscoach Sousa lastig om in een korte tijd te kunnen bepalen welke speler hij mee zou nemen naar het EK. De keuzeheer verwacht de juiste beslissingen te hebben genomen en kan dat tegen Rusland gaan testen. “Je moet rekening houden met de kenmerken van de spelers. Je moest rekening houden met de voorgaande wedstrijden, maar ook met wat de speler aan het team zal toevoegen”, aldus Sousa.

Stanislav Cherchesov: “De week van voorbereiding op EK”

Rusland treft in de groepsfase van het EK in de eerste match al De Rode Duivels en bondscoach Stanislav Cherchesov weet dat het meteen volle bak moet om deze match te kunnen winnen. “Het EK zit eraan te komen en dat wordt geen gemakkelijke taak voor de spelers. Deze week moeten we ons heel goed gaan voorbereiden”, blikt de bondscoach van Rusland al even vooruit.

“We moeten dan fysiek heel goed in vorm zijn”

Met een oefenmatch tegen Polen en Bulgarije in de planning hoopt de Russische keuzeheer een goed begin aan het EK te kunnen maken. “We moeten dan fysiek heel goed in vorm zijn om op het EK iets te kunnen bereiken. We gaan ons op trainingskamp in Neustift (Oostenrijk) heel goed voorbereiden en onze plannen uitwerken. Daarna nemen we de vlucht naar Polen voor de eerste oefenmatch van deze week”, besluit bondscoach Cherchesov zijn relaas.

Statistieken

Polen start het EK in Groep E met Zweden, Spanje en Slowakije. De Poolse formatie speelt met sterkhouder Robert Lewandowski niet alleen een oefenmatch tegen Rusland, maar ook nog tegen IJsland.

Rusland heeft naast de trip naar Polen ook nog een thuismatch tegen Bulgarije gespland staan. Zeven dagen hierna spelen De Rode Duivels hun eerste EK match tegen de Russische ploeg.

Head 2 Head

Op het EK van 2012 speelden Polen en Rusland voor het laatste tegen elkaar. De match werd met 1-1 gelijkgespeeld door de teams. In 2007 troffen de ploegen elkaar in een vriendschappelijke partij. Ook toen was er geen ploeg die zegevierde. Het werd 2-2 in Rusland.

Huidige vorm Polen

Het Poolse elftal speelde voor het laatst samen tegen Engeland. De WK kwalificatie match verloren de Polen met 2-1 in het Wembley Stadion te Londen. In Groep I staat Polen vierde in een rijtje van zes landenteams. De ploeg van bondscoach Sousa won drie dagen voor de match tegen Engeland nog met 3-0 van Andorra. Ook de match op verplaatsing tegen Hongarije werd niet gewonnen 3-3.

Huidige vorm Rusland

De laatste keer dat de Russen in actie kwamen zegevierde de ploeg ook niet. In de WK kwalificatiematch tegen Slowakije werd met 2-1 verloren. De eerste twee groepsmatches werden wel gewonnen: Solventie 2-1 en Malta 1-3. In Groep H van de WK kwalificaties staat Rusland op de tweede plek.

Prognose

Wij voorspellen een gelijkspel voor de match van Polen – Rusland. Wij verwachten dat de teams aan elkaar gewaagd zullen zijn en vullen 2-2 eindstand in op het wedstrookje van de online bookmakers. Onderstaand odds-overzicht geeft u een indicatie van de gemiddelde quoteringen die de bookmakers hanteren voor deze oefenmatch.

Quoteringen Polen – Rusland

De hoogste pre-odd van deze oefenmatch wordt door de bookmakers uitgekeerd als het een gelijkspel wordt in het Poolse Wroclaw. Gemiddeld kunt u een geldbedrag van x 3.25 keer uw speelbedrag terugverwachten als de wedstrijd geen winnaar kent.

In het 1X2 spelsysteem staat een zege van Rusland met x 3.10 keer uw inleg iets hoger ingedeeld dan bij een overwinning van Polen. Mochten de Polen zegevieren, dan keren de bookies met x 2.22 keer uw speelbedrag nog een straffe odds uit.

De EK oefenmatch Polen – Rusland wordt gespeeld op dinsdag 1 juni om 20:45 uur in het Stadion Miejski we Wrocławiu te Wrocław. Wilt u alvast in de EK sferen komen? Speel dan mee via VoetbalGokken.be op de oefenmatches van de EK poulegenoten van De Rode Duivels en scoor de strafste online gokdeals!


Reacties

tooskla...
28 mei 2021

Polen heeft erg goede spelers. Ik voorspel een 2-0 voor Polska!

3 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN