België opent Europees kampioenschap met duel tegen Italië

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
10 juni 2016     0 REACTIES

Na een spectaculaire opening van het EK in Frankrijk staat heel België met smacht te wachten op de aftrap in het eerste duel van De Rode Duivels. In de knock-outfase start België tegen Italië, vervolgens spelen we tegen Ierland en daarna wacht nog het Zweden van Zlatan Ibrahimovic. De Belgische wedkantoren rekenen unaniem op een goede prestatie van het Belgische elftal. De quoteringen maken de EK-spanning nog straffer. Houd de onze partners en de wedstrijd-odds op deze pagina goed in de gaten en mis niets van de verrichten van De Rode Duivels in Frankrijk.

Marc Wilmots: “Ik heb al een opstelling en tactiek in mijn hoofd”

Hoewel de voorbereiding op het EK 2016 wat stroef verliep, heeft België geen wedstrijd verloren. De oefenwedstrijd tegen Zwitserland werd met 1-2 gewonnen; evenals de wedstrijd tegen Noorwegen die met 2-3 gewonnen werd. Enige teleurstelling was tegen de Finnen; daartegen werd gelijkgespeeld: 1-1. Marc Wilmots is over het geheel positief over de teamprestaties. “We hebben twee wedstrijden gewonnen en een keer gelijkgespeeld. En elke keer hebben we doelpunten gemaakt. De afwerking is dus niet zo’n groot probleem, al zullen we er op training wel nog aan werken. Toch hebben we een goede organisatie gezien”, zegt de keuzeheer tegen Sporza. De bondscoach is klaar voor de eerste EK-wedstrijd. “Ik heb al een opstelling en een tactiek in mijn hoofd voor de openingswedstrijd tegen Italië. Normaal zullen ook Thomas Meunier en Thomas Vermaelen fit zijn, waardoor ik zelfs over acht verdedigers zou beschikken. Dat is bijzonder goed nieuws.”

Wilmots had na afloop van de wedstrijd tegen Noorwegen lovende woorden over Jordan Lukaku die volgens de coach nog belangrijk voor het team kan zijn. “Ik geef Jordan een goeie beoordeling na deze match. Hij toonde zich offensief en had veel inzet, hij kan een wapen zijn”, doelt Wilmots op het duel tegen de Italianen, maar verdedigend liet de linksback wel een paar steken vallen. “Jordan is twee keer positioneel in de fout gegaan. Tegen Italië komen dat soort fouten duur te staan.”

Jan Vertonghen: “Iedereen moet zich schikken naar de beste defensie”

Ook Jan Vertonghen had kritiek. “Het was niet fantastisch. We scoren nu wel drie keer, maar krijgen er ook twee binnen. Als je tegen Italië of Ierland achter komt, kom je niet meer terug”, verwees hij naar de duels in de groepsfase. “We zijn nog op zoek naar de beste verdediging. Dat is niet per se met mij of Toby centraal. Iedereen moet zich schikken naar die beste defensie”, besloot de verdediger van Tottenham Hotspur.

Kevin De Bruyne: “We leven anders toe naar het EK”

Sinds 2000 doet België weer mee aan het EK. Twee jaar geleden werden De Rode Duivels in de kwartfinale uitgeschakeld door Argentinië met 1-0 op het WK in Brazilië. Die periode staat Rode Duivel Kevin De Bruyne nog vers in het geheugen. De spits van Manchester City heeft nu een hele andere kijk op het grote Europese toernooi. “We leven anders toe naar het EK”, zegt De Bruyne in gesprek met Sporza. “Toen was alles nieuw, onze ogen stonden open. Nu weten we wat we kunnen verwachten. Ik denk dat er meer rust in de ploeg zal zijn dan twee jaar geleden.” En dus gaat volgens De Bruyne ons Belgische team voor het hoogst haalbare. “Ik blijf er rustig bij, maar leg de lat zo hoog mogelijk. We willen zelf een mooi toernooi spelen. We gaan niet naar het EK om drie matchen te spelen en dan naar huis te gaan”, aldus de 38-voudige spits van De Rode Duivels.

Laurent Ciman: “We zullen er staan tegen Italië”

Ook Laurent Ciman heeft een goed gevoel over de openingswedstrijd in Poule E: “We zullen er staan tegen Italië, zowel individueel als collectief”, stelt Ciman de Belgische fans gerust. “Als er op mij een beroep wordt gedaan, dan kun je op mij rekenen. Dat is juist de kracht van deze Rode Duivels: ons collectief en onze bank.” Ploeggenoot Eden Hazard zwaaide met lof voor zijn ploegmaat. “Laurent is van groot belang voor de groep. Iedereen kent zijn kwaliteiten. Hij is een echte soldaat en het is cruciaal om spelers zoals hem in de groep te hebben”, aldus Hazard die ook in de rest van het team vertrouwen heeft. “Bij momenten hebben we getoond dat we een heel mooie ploeg zijn”, verklaarde Hazard. “Niet alles was perfect. Bij momenten hebben we getoond dat we een heel mooie ploeg hebben. Maar bij momenten hebben we het ook niet getoond”, vertelt de Chelsea-middenvelder met de glimlach. “We moeten proberen om meer goede momenten te hebben, maar ik denk dat als iedereen de inspanningen doet zoals we die gedaan hebben in de voorbereiding, het wel goed komt.”

Antonio Conte: “België is een van de sterkste ploegen op het EK”

De Italiaanse bondscoach Antonio Conte loopt niet over van vertrouwen over zijn team. Conte heeft het over een ‘generatieprobleem’ en beschikt niet over een brede selectie jonge, fitte spelers.  De keuzeheer voelt dan ook behoorlijk wat druk voor de openingsmatch tegen België. “Ik hoop dat het een generatieprobleem is en er straks veel talenten opduiken. Het is erg moeilijk om beschikbare spelers voor de nationale ploeg te vinden. En daarnaast hebben belangrijke spelers (Montolivo, Verratti, Marchisio) blessures. Maar als je naar het verleden kijkt, moet je toegeven dat er toen meer mogelijkheden waren bij de Italiaanse nationale ploeg”, zegt de trainer die naast België ook tegen Ierland en Zweden moet spelen. “Onze poule is misschien wel de moeilijkste van alle groepen, en al zeker de meest evenwichtige. Geen enkele match is op voorhand gewonnen. De openingsmatch tegen de Belgen is niet meteen van belang voor de kwalificatie, want daarna hebben we nog twee matchen. Het is wel een duel waaruit we veel kunnen leren, want België is een van de sterkste ploegen op het EK. We zullen proberen het beste resultaat mogelijk te bereiken op het EK”, besluit Conte.

Pre-wedstrijd quoteringen

De Belgische bookmakers hebben veel vertrouwen in De Rode Duivels. De quoteringen voor winst van België wordt in het 1×2-systeem op x 2.50 per ingezette euro gezet. Winst van Italië en een gelijkspel krijgen dezelfde waarde mee. Die odds staan beide op x 3.10. Pre-wedstrijd quoteringen kunnen veranderen, dus is het verstandig om de odds in de gaten te houden voordat u inzet op uw favoriet. Wilt u direct weten op welke quotering u speelt? Kies dan voor live-wedden of zet in op het halftime/fulltime systeem. Op VoetbalGokken.be worden dagelijks alle actuele EK-odds weergegeven.

 

[av_promobox button=’no’ label=’Click me’ link=’manually,http://’ link_target=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’]
De eerste wedstrijd in poule E tussen België en Italië wordt gespeeld op maandag 13 juni om 21:00 uur in het Stade de Lyon. Hoe gaat deze eerste wedstrijd in de knock-outfase verlopen volgens u? Zet in bij één van onze Belgische wedkantoren en maak ook kans om kampioen te worden! Pak snel uw bonus bij Unibet en krijg tot wel 60 euro aan gratis weddenschappen! Schrijf u hier in bij Unibet.be…[/av_promobox]

 


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN