België in eerste kwalificatieduel tegen dwergstaat Andorra

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
9 oktober 2014     0 REACTIES

België staat vrijdag in de kwalificatiereeks voor Euro 2016 tegenover Andorra. Onze Zuiderburen hebben met de huidige generatie weer eens een selectie waarmee hoge ogen kan worden gegooid tijdens het EK. Eerst moeten de Belgen zich wel zien te plaatsen voor het EK in Frankrijk. Andorra lijkt op papier voor de Belgen een makkelijk te klaren klus, maar onderschatting ligt op de loer.

België speelt behoorlijk WK

België deed het afgelopen WK zeer behoorlijk in Brazilië. De Belgen reikten tot de kwartfinale, waarin Argentinië net te sterk was. In de achtste finale rekende België af in een spectaculair duel met de VS. Hoewel de score na de verlenging pas werd bepaald op 2-1, schoten de Belgen enkele tientallen malen op het doel en was het aan keeper Howard te danken dat de score niet hoger uitviel.
In de kwalificatiereeks is België ingedeeld met onder andere Bosnië, Wales en dus Andorra. De wedstrijd tegen Andorra is voor de Belgen de eerste serieuze wedstrijd na het WK, want het speelde nog geen kwalificatieduel.

Hazard blikvanger Belgen

Blikvangers in de selectie van de Belgen zijn voornamelijk Hazard van Chelsea, Kompany van Manchester City en Dries Mertens van Napoli. Aan creativiteit dus geen gebrek. Waar Mertens zijn doelpunten nog wel meepikte op het WK, was Hazard niet in beste doen in Brazilië. Wellicht kan de spelverdeler van Chelsea zich wel laten gelden in de wedstrijd tegen Andorra. Afgelopen weekend had Hazard ook een belangrijk aandeel in de winst van Chelsea tegen rivaal Arsenal, door met een fraaie actie in het strafschopgebied een penalty te versieren en hem zelf te benutten.

 

[av_promobox button=’no’ label=’Click me’ link=’manually,http://’ link_target=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’]
Het kwalificatieduel voor het EK 2016 tussen België – Andorra wordt op vrijdag 10 oktober 2014 om 20.45 uur gespeeld. Wat denk jij? Gaat België met twee vingers in de neus er met de winst vandoor? Of kan Andorra België van de winst afhouden in het eerste officieuze duel na het WK? Speel mee en win!
[/av_promobox]

 


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

26 maart 2023     0 REACTIES

Wedden op oefenmatch Duitsland – België

Deze week komen zowel Duitsland als België niet in actie in de EK kwalificatie voor EURO2024 en dus word...

Lees meer
22 maart 2023     0 REACTIES

Pre-match odds EK kwalificatie kraker Italië – Engeland

Deze donderdag wordt een begin gemaakt aan de EK kwalificatie voor EURO2024. In deze eerste speelronde s...

Lees meer
22 maart 2023     0 REACTIES

Wedden op EK kwalificatie match Oostenrijk – Azerbeidzjan

Deze vrijdag spelen de Rode Duivels op verplaatsing tegen Zweden. Tegelijkertijd komen ook de poulegenot...

Lees meer
21 maart 2023     0 REACTIES

Wedden op EK kwalificatie EURO 2024: Zweden – België

Deze vrijdag komen de Rode Duivels terug in actie. Met de nieuwbakken bondscoach Domenico Tedes...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN