België in eerste kwalificatieduel tegen dwergstaat Andorra

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
9 oktober 2014     0 REACTIES

België staat vrijdag in de kwalificatiereeks voor Euro 2016 tegenover Andorra. Onze Zuiderburen hebben met de huidige generatie weer eens een selectie waarmee hoge ogen kan worden gegooid tijdens het EK. Eerst moeten de Belgen zich wel zien te plaatsen voor het EK in Frankrijk. Andorra lijkt op papier voor de Belgen een makkelijk te klaren klus, maar onderschatting ligt op de loer.

België speelt behoorlijk WK

België deed het afgelopen WK zeer behoorlijk in Brazilië. De Belgen reikten tot de kwartfinale, waarin Argentinië net te sterk was. In de achtste finale rekende België af in een spectaculair duel met de VS. Hoewel de score na de verlenging pas werd bepaald op 2-1, schoten de Belgen enkele tientallen malen op het doel en was het aan keeper Howard te danken dat de score niet hoger uitviel.
In de kwalificatiereeks is België ingedeeld met onder andere Bosnië, Wales en dus Andorra. De wedstrijd tegen Andorra is voor de Belgen de eerste serieuze wedstrijd na het WK, want het speelde nog geen kwalificatieduel.

Hazard blikvanger Belgen

Blikvangers in de selectie van de Belgen zijn voornamelijk Hazard van Chelsea, Kompany van Manchester City en Dries Mertens van Napoli. Aan creativiteit dus geen gebrek. Waar Mertens zijn doelpunten nog wel meepikte op het WK, was Hazard niet in beste doen in Brazilië. Wellicht kan de spelverdeler van Chelsea zich wel laten gelden in de wedstrijd tegen Andorra. Afgelopen weekend had Hazard ook een belangrijk aandeel in de winst van Chelsea tegen rivaal Arsenal, door met een fraaie actie in het strafschopgebied een penalty te versieren en hem zelf te benutten.

 

[av_promobox button=’no’ label=’Click me’ link=’manually,http://’ link_target=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’]
Het kwalificatieduel voor het EK 2016 tussen België – Andorra wordt op vrijdag 10 oktober 2014 om 20.45 uur gespeeld. Wat denk jij? Gaat België met twee vingers in de neus er met de winst vandoor? Of kan Andorra België van de winst afhouden in het eerste officieuze duel na het WK? Speel mee en win!
[/av_promobox]

 


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

2 juli 2022     0 REACTIES

Straffe odds Belgische Supercup Club Brugge – KAA Gent

Op 17 juli trappen Club Brugge en KAA Gent in de Vlaamse derby het nieuwe voetbalseizoen af met de strij...

Lees meer
2 juli 2022     0 REACTIES

Red Flames starten EK2022 met duel België – IJsland

Op 6 juli start het EK2022 voor vrouwen in Engeland. De Belgische dames spelen zondag 10 juli de eerste ...

Lees meer
21 juni 2022     0 REACTIES

Wedden op Red Flames: België – Noord-Ierland op weg naar EK2022

Deze donderdag komen de Red Flames in actie ter voorbereiding op het EK2022 in Engeland. De Bel...

Lees meer
13 juni 2022     0 REACTIES

Straffe odds Nations League match Engeland – Hongarije

Deze dinsdag spelen Engeland en Hongarije hun laatste interland voor de zomerbreak. In Groep 3 van de UE...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN