Achtste finale wint Frankrijk of Zwitserland?

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
25 juni 2021     0 REACTIES

Op EURO2020 worden dit weekeinde de achtste finales gespeeld. Frankrijk en Zwitserland spelen  maandagavond tegen elkaar in de Arena Națională te Boekarest. De Fransen zijn favoriet en de Zwitserse ploeg wordt als underdog bestempeld. Voorspel deze achtste finale via VoetbalGokken.be en maak een straffe EK deal bij de Belgische wedkantoren.

Didier Deschamps: “Begin van nieuwe toernooifase”

In de poule des doods is het Frankrijk gelukt om als groepswinnaar door te stoten naar de achtste finale. Met Zwitserland werd zelf derde in de groep. Bondscoach Didier Deschamps ziet Zwitserland niet als de underdog en waakt voor onderschatting. “De filosofie van het Zwitserse team is gericht op het spel. Er zitten veel kwaliteiten in dit Zwitserse team. Nu gaan we proberen om goed te herstellen, want maandag beginnen we aan een nieuwe fase van dit toernooi”, blikt Deschamps in zijn persconferentie vooruit naar de achtste finale.

Frankrijk wint de wedstrijd
1.53
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
4.05
Zwitserland wint de wedstrijd
6.65

“We gaan vol voor de winst”

De keuzeheer kan maandag geen beroep doen op de Fransman Lucas Digne. De verdediger geraakte geblesseerd in de match tegen Hongarije. Deschamps: “Voor hem zal het erg ingewikkeld worden om nog te spelen op het EK. We zullen het af moeten wachten, maar wanneer er een spierblessure aan de hamstrings is, is het nooit een goed teken. Lucas Hernandez had een klein probleempje aan zijn knie, dus ik hoop Hernandez de komende dagen terug te zien. Maar we zullen sowieso met iedereen die op het veld zal staan vol voor de winst gaan”, bevestigt de bondscoach van Frankrijk.

Vladimir Petkovic: “We moeten 120% geven tegen Frankrijk”

Dat Zwitserland met Frankrijk een ijzersterke tegenstander treft, is wel bekend. Om de Fransen uit te schakelen, is vooral moed nodig, maar daar ontbreekt het niet aan bij de ploeg van bondscoach Vladimir Petkovic: “We stellen geen grenzen en zo gedragen wij ons ook tegen Frankrijk. We moeten 120% geven, om te proberen ons spel te spelen zonder bang te zijn voor de oppositie, en elke wedstrijd geeft ons een springplank naar de volgende omdat we altijd beter willen worden”, aldus Petkovic in zijn persconferentie.

“Respect voor Frankrijk”

Ondanks dat de kwartfinale niet binnen handbereik is, blijft de bondscoach positief gestemd. “Het team is zelfbewust, optimistisch en, ja, zeker realistisch. We weten wat we kunnen doen, wat we willen en hoe ver we kunnen gaan. Altijd met als doel zoveel mogelijk te krijgen, dus onszelf niet beperken tot één tegenstander, ons niet beperken tot de ene of de andere wedstrijd, maar altijd willen verbeteren en altijd willen winnen van elke tegenstander. We respecteren onze tegenstanders – dat is heel belangrijk – maar we zijn voor niemand bang”, besluit de keuzeheer van de Zwitserse ploeg.

Statistieken

Frankrijk en Zwitserland staan aan de moeilijkste kant van het EK schema. Het land dat wint, mag het in de kwartfinale gaan opnemen tegen Kroatië of Spanje. Deze twee landen gaan ook deze maandag  hun onderlinge strijd aan. Als Frankrijk of Zwitserland de kwartfinale doorkomt, dan staat in de halve finale België, Portugal, Italië of Oostenrijk te wachten.

Head 2 Head

Vijf jaar geleden speelden Zwitserland en Frankrijk voor het laatst nog tegen elkaar. Dit betrof een groepsmatch op het EK 2016. Het duel werd met 0-0 een gelijkspel. Op het WK 2014 in Brazilië won Frankrijk met 2-5 van Zwitserland.

Huidige vorm Frankrijk

Voor de Fransen was de laatste groepsmatch van dit huidige toernooi tegen Portugal. De Portugees Cristiano Ronaldo wist in de match al snel het net te raken. Het team van bondscoach Deschamps wist de schade te herstellen. Het werd 2-2 in Boedapest.

In de voorbije groepsmatch deelden de Fransen de punten met de Hongaren: 1-1. Het eerste match in de poule des doods werd met 1-0 gewonnen van de Duitse formatie.

Huidige vorm Zwitserland

Het Zwitserse team werd derde in Groep A van het EK. De ploeg van bondscoach Petkovic behaalde in totaal vier punten. Dat was genoeg om als beste nummer drie van alle poules door te stoten naar  de achtste finales. In de groepsfase speelde Zwitserland tegen Wales 1-1, tegen Italië werd met 3-0 verloren en tegen Turkije haalden de Zwitserse drie punten binnen.

Prognose

Wij voorspellen dat Frankrijk wint van Zwitserland. Onze wedtip is 3-1 voor de Franse ploeg. Verwacht u dit ook of gaat u een andere voorspelling invullen bij de bookmakers? Check in onderstaand odds-overzicht de maximale quoteringen die de Belgische wedkantoren uitkeren bij de EURO2020 match Frankrijk – Zwitserland.

Quoteringen Frankrijk – Zwitserland

De bookmakers keren de hoogste beloning uit als Zwitserland wint. U kunt dan al rekenen op een beloning van gemiddeld x 6.65 keer uw inleg.

In het 1X2 spelsysteem wordt een hoge beloning van x 4.05 keer uw speelbedrag uitgekeerd als er na de reguliere speeltijd nog geen winnaar bekend is. Een overwinning van Frankrijk en dus ook een ticket voor de kwartfinales staat op x 1.53 keer uw speelbedrag ingeschaald.

De achtste finale van het EK 2021 Frankrijk – Zwitserland wordt gespeeld op maandag 28 juni om 21:00 uur Arena Națională te Boekarest. Gaat u mee met de menigte en voorspelt u een zege van Frankrijk of gaat Zwitserland stunten volgens u? Voorspel de match via VoetbalGokken.be en scoor de strafste pre-odds die er zijn voor EURO2020.


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN