Achtste finale EK 2016 Zwitserland versus Polen

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
22 juni 2016     7 REACTIES

Zwitserland en Polen openen aanstaande zaterdag de achtste finales van het EK in Frankrijk. De winnaar van deze onderlinge ontmoeting ontvangt een ticket te halen voor de kwartfinales. De prestatie die voor beide landen uitzonderlijk goed zal zijn. De Belgische wedkantoren verheugen zich op deze wedstrijd, maar kiezen nog geen echte favoriet. Hierdoor zijn de odds voor dit duel extra hoog.

Vladimir Petkovic: “We willen nu iets bereiken”

Het Zwitserse elftal heeft met het behalen van de achtste finales geschiedenis geschreven, bovendien liet het team van bondscoach Vladimir Petkovic zien opgewassen te zijn tegen toplanden als Frankrijk: “We kunnen ook mee met de grote ploegen”, zegt de bondscoach. Petkovic is vol goede moed voor zijn kansen in de komende wedstrijd tegen Polen. “Dat is een goede ploeg, waartegen we onlangs nog een oefenwedstrijd gespeeld hebben.” Het oefenduel waar hij op doelt eindigde overigens in 2-2. De bondscoach is ambitieus nu Zwitserland bij de laatste 16 zit: “We willen nu iets bereiken. We hebben een kleine stap gezet, maar dit was ook de doelstelling. Nu willen we meer”, doelt Petkovic op de ontmoeting met Polen.

Xherdan Shaqiri: “We moeten als team gaan spelen”

De Zwitserse aanvaller Xherdan Shaqiri gaat er alles aan doen om met zijn team de achtste finale door te komen. “Wij hebben ons doel bereikt om bij de laatste 16 te komen. Nu willen we de kwartfinales bereiken”, zegt Shagiri die weet dat Polen een sterk team heeft. “We zullen zeer goed moeten gaan spelen om de volgende ronde te bereiken. We zullen als team moeten gaan spelen.”

Nog geen doelpunten voor Lewandowski

Polen heeft misschien wel het meest verrassende team van dit EK. Het Poolse team hield zich goed staande in de groepsfase waarbij Bayern München-speler Robert Lewandowski nog geen enkel doelpunt achter zijn naam heeft kunnen zetten. Dat valt een beetje tegen en dus zwelt de kritiek aan. Bondscoach Adam Nawalka denkt er echter niet over na om de aanvaller uit zijn selectie te halen. “Er is helemaal geen probleem. Hij doet een heleboel werk en heeft een grote invloed gehad op onze winst en hoe wij hebben gespeeld. Hij is ongelooflijk belangrijk.” Nawalka verwacht dat zijn aanvaller daar tegen Zwitserland gaat scoren. “Hij speelt op een ondersteunende manier, en het is slechts een kwestie van tijd voor hem. Hij creëert een heleboel mogelijkheden en ik denk dat hij zal scoren in de volgende wedstrijd.”

Nawalka: “Polen is van een zeer hoog niveau”

Nawałka verwacht niet alleen veel van Lewandowski, ook de rest van zijn team zal er volgens hem staan tegen Zwitserland. Een speciaal compliment heeft hij voor de matchwinner tegen Oekraïne: Jakub Błaszczykowski: “Błaszczykowski is een belangrijke speler voor ons omdat hij zeer ervaren is en hij heeft een grote impact op hoe we spelen. Hij zal zonder meer starten tegen Zwitserland,” belooft Nawalka. De bondscoach bereidt zich goed voor op de wedstrijd tegen de Zwitsers: “We hebben wat informatie over Zwitserland verzameld. Ze hebben een hoog niveau en ze zijn een van de meest interessante teams in dit toernooi”, aldus Nawalka.

Pre-wedstrijd quoteringen

De Belgische bookmakers leven zich flink uit op de quoteringen voor de wedstrijden in de knock-outfases. Winst van beide landen wordt bijna even hoog ingeschaald. Zo is bij Betfirst er een odd van x 2.85 genoteerd voor winst van Zwitserland. Als de Polen doorgaan naar de volgende ronde, dan wordt er een odd van x 2.65 uitgedeeld aan iedereen die hierop heeft ingezet. De hoogste odd wordt uitgekeerd als het duel na negentig minuten op een gelijkspel uitkomt: x 3.00.

 

[av_promobox button=’no’ label=’Click me’ link=’manually,http://’ link_target=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’]
De achtste finale van het EK2016 Zwitserland – Polen wordt gespeeld op zaterdag 25 juni om 15:00 uur in het Geoffroy Guichard-stadion te Saint-Étienne. Durf u in te zetten op deze wedstrijd? Sla uw slag, voorspel de wedstrijd goed en zet in bij onze Belgische wedkantoren. Ontvang tijdelijk bij Betfirst een cachback tot wel 100 euro! Schrijf u hier in bij Betfirst.be…[/av_promobox]

 


Reacties

euro2016
23 juni 2016

Beide teams maken evenveel kans. Ik ga voor de verlenging spelen.

7 jaar geleden

fcbarce...
23 juni 2016

Dit zal voor Polen zijn toch zeker?!?

7 jaar geleden

thegambler
23 juni 2016

0-3 voor Polen!! ;)

7 jaar geleden

thegambler
23 juni 2016

Hopelijk gaat Lewandowski zich eindelijk tonen! Ik ga ook voor Polen in deze match.

7 jaar geleden

soccerfan
25 juni 2016

Ik ga voor winst van Zwitserland. In de achtste finales komen de sterkste teams pas boven water. In dit geval is dat Zwitserland.

7 jaar geleden

euro2016
25 juni 2016

Ingezet op 2-2 na 90 minuten. Hopelijk wordt het gewoon een leuke pot en eindigt het gelijk ;-)

7 jaar geleden

preudhomme
25 juni 2016

Polen lijkt mij de betere ploeg te zijn. Ingezet bij 888Sport op de Poolse voetballers.

7 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

26 maart 2023     0 REACTIES

Wedden op oefenmatch Duitsland – België

Deze week komen zowel Duitsland als België niet in actie in de EK kwalificatie voor EURO2024 en dus word...

Lees meer
22 maart 2023     0 REACTIES

Pre-match odds EK kwalificatie kraker Italië – Engeland

Deze donderdag wordt een begin gemaakt aan de EK kwalificatie voor EURO2024. In deze eerste speelronde s...

Lees meer
22 maart 2023     0 REACTIES

Wedden op EK kwalificatie match Oostenrijk – Azerbeidzjan

Deze vrijdag spelen de Rode Duivels op verplaatsing tegen Zweden. Tegelijkertijd komen ook de poulegenot...

Lees meer
21 maart 2023     0 REACTIES

Wedden op EK kwalificatie EURO 2024: Zweden – België

Deze vrijdag komen de Rode Duivels terug in actie. Met de nieuwbakken bondscoach Domenico Tedes...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN