Wie wint de Superbeker Italiana Juventus – Napoli

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
19 januari 2021     4 REACTIES

Deze woensdag staat de Italiaanse Superbeker finale met Juventus en Napoli op het programma. Juventus als huidige landskampioen en bekerwinnaar Napoli strijden tegen elkaar om deze trofee. De bookmakers laten hier geen gras over groeien en schalen de odds torenhoog in. Profiteert u via VoetbalGokken.be mee en gaat u voor de hoogste odds en de beste deals?

Andrea Pirlo: “Woensdag draait om Supercoppa tegen Napoli”

Juventus begon de week met een nederlaag tegen het Inter Milan van Rode Duivel Romelu Lukaku: 2-0. Deze nederlaag viel behoorlijk zwaar op de maag van Juventus-coach Andrea Pirlo er zijn team. “Het is een zware nederlaag, we hadden niet slechter kunnen spelen dan dit en het was onverwacht, maar we moeten ons hoofd opheffen en ons voorbereiden op woensdag, want dan spelen we om de Supercoppa tegen Napoli”, probeert Pirlo de moed bij elkaar te rapen.

Juventus wint de wedstrijd
2.29
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.45
Napoli wint de wedstrijd
2.80

“Woensdag klaar zijn voor Napoli”

In de tabellen van de Serie A staat Napoli op een gelijke positie als Inter. Juventus bevindt zich een paar treetjes lager op de ranglijst. Volgens coach Pirlo zegt dat niets. De Juve-coach weet waar zijn team toe in staat is nu het woensdag de Superbeker match tegen Napoli speelt. “Er zijn geen excuses voor ons. Woensdag moeten wij weer klaar zijn voor Napoli. Wij zijn Juventus en weten dat wij een sterk team zijn”, aldus Pirlo in Sky Sport Italia.

Gennaro Gattuso: “Tegen Juventus ook goede prestatie nodig”

Napoli wist de eerste match van deze week wel te zegevieren en goed ook. Van Fiorentina werd met 6-0 in Napels gewonnen en dat resultaat doet de ploeg van coach Gennaro Gattuso volgens eigen zeggen goed. “Het was een geweldige prestatie. Woensdag tegen Juventus hebben we er nog zo één nodig”, zegt de coach van Napoli met een glimlach.

“We spelen tegen een goed team”

De coach van Gli Azzurri I Partenopei beseft dat een Supercoppa finale tegen Juventus een ander paar mouwen is dan een competitiematch tegen een middenmoter. “Trofeeën zijn altijd belangrijk. We spelen tegen een erg goed team dat negen jaar lang deze prijs heeft gewonnen. We weten dat ze iets meer kunnen hebben dan wij. We hebben groot respect voor Juve”, besluit Gattuso op de persconferentie.

Statistieken

De Supercoppa bekermatch is vergelijkbaar met de Super Beker zoals wij die in ons land kennen. De huidige landskampioen neemt het op tegen de winnaar van het bekertoernooi (Coppa Italia). De ploeg uit Turijn won deze trofee het vaakst van de Italiaanse ploegen.

Al achtmaal eiste Juventus deze prijs op. Napoli kreeg de trofee tweemaal in de handen. Voorbije jaar was het SS Lazio die deze beker omhoog mocht houden na de 3-1 winst op Juventus in de finale van 2020.

Head 2 Head

De laatste ontmoeting van Juventus met Napoli is ruim een half jaar terug. Beide teams stonden in de finale van de Coppa Italië. Napoli won die finale nadat er een serie penalty’s genomen moesten worden om een winnaar aan te kunnen wijzen. Door deze zege treft de ploeg van onze landgenoot Dries Mertens terug Juventus in de finale van de Superbeker.

Huidige vorm Juventus

In de Italiaanse competitie staat Juventus pas vijfde in het rijtje en heeft 33 punten. De koploper van de Serie A is AC Milan dat veertig punten. Voorbije weekeinde werd er pijnlijk verloren door de ploeg van trainer Pirlo van de nummer twee Internazionale met 2-0. Een match daarvoor werd er nog wel gezegevierd van Sassuolo dat achtste staat in de Serie A.

Huidige vorm Napoli

Napoli zegevierde begin van deze week tegen Fiorentina. De nummer drie van de competitie versloeg de nummer veertien met 6-0 in Napels. Met 34 punten is Napoli gelijkwaardig aan Juventus dat een punt minder heeft. Een kleine twee weken terug ging ook de ploeg van coach Gattuso thuis onderuit. Van de huidige nummer dertien Spezia werd met 1-2 verloren in Napels.

Lappenmand

Juventus-coach Pirlo zal de klus van woensdag zonder Alex Sandro, Mathijs de Ligt en Juan Cuadrado moeten doen. Het drietal van Juve kampt met gezondheidsproblemen. Paulo Dybala heeft last van een binnenbandblessure en kan de finale van de Superbeker ook niet bijwonen.

Napoli-coach Gattuso heeft net al zijn collega bij Juventus wat aan te passen binnen zijn spelerskern.  Middenvelder Fabian Ruiz heeft gezondheidsklachten en moet afhaken voor de Superbeker wedstrijd tegen de Oude Dame. Victor Osimhen heeft een schouderblessure en verdediger Kevin Malcuit kan door een kuitprobleem ook niet van de partij zijn.

Prognose

Wij voorspellen een gelijkspel, maar als u zeker weet dat één van de teams binnen de reguliere speeltijd wint, staat er ook een straffe odd voor u klaar. In onderstaand odd-overzicht ziet u alvast de gemiddelde quoteringen die de bookmakers hanteren.

Quoteringen Juventus – Napoli

De hoogste odd die er in het 1X2 spelsysteem te vinden is voor deze match staat genoteerd bij een gelijkspel binnen de reguliere speeltijd: x 3.45 keer uw inleg.

De quotering voor winst van Napoli staat op een straffe odd van x 2.80 keer de inleg genoteerd. Wint Juventus deze prijs volgens u? Een zege van Juventus levert u x 2.29 keer het speelbedrag op.

De Italiaanse Superbeker wedstrijd Juventus – Napoli wordt gespeeld op woensdag 20 januari om 21:00 uur op neutraal terrein het Mapei Stadium – Città del Tricolore te Reggio Emilia. Wilt u niks van deze match missen en profiteren van de strafste odds? Dan bent u bij VoetbalGokken.be aan het juiste adres. Ga naar de bookmakerspagina en maak de beste deals met uw favoriete bookmaker.


Reacties

mignole...
20 januari 2021

Hopelijk scoort Mertens vanavond de winnende goal ;)

3 jaar geleden

kampioe...
20 januari 2021

Het wordt een lange avond, maar uiteindelijk zal Juve zegevieren. Straffe odd gevonden voor twee keer goal van CR7

3 jaar geleden

heldenv...
21 januari 2021

En Ronaldo gaat gewoon door met doelpunten maken!

3 jaar geleden

sporza
21 januari 2021

Ik heb terug goed verdiend aan De Oude Dame

3 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN