Voorspel halve finale Superbeker Real Madrid vs Athletic de Bilbao

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
12 januari 2021     2 REACTIES

In Spanje wordt deze week de Super Beker gehouden met de vier teams FC Barcelona, Real Sociedad, Real Madrid en Athletic de Bilbao in de halve finale. Deze donderdag treffen onze landgenoten Thibaut Courtois en Eden Hazard het Athletic de Bilbao. Voor deze match staan de quotering straf ingedeeld. Wilt u daarvan profiteren? Vul dan vandaag nog een voorspelling in via VoetbalGokken.be!

Zinedine Zidane: “Terug geweldige kans voor ons”

Real Madrid won voorbije seizoen de Super Beker van stadsgenoot Atletico Madrid. Real Madrid-coach Zinedine Zidane hoopt ook dit jaar die trofee binnen te hengelen. “Dit is terug een geweldige kans voor ons. Dit is een prijs die we absoluut willen winnen. Het maakt niet uit wie er spelen, maar hoe de mannen op veld het doen.” zegt de coach over het toernooi dat uit vier teams bestaat.

Real Madrid wint de wedstrijd
1.66
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.70
Athletic de Bilbao wint de wedstrijd
4.80

“Veel respect voor Athletic de Bilbao”

Met Athletic de Bilbao als tegenstander ziet coach Zidane een grote kans om opnieuw in de finale te geraken. “We kennen Athletic de Bilbao goed en weten hoe zij momenteel spelen. Wij hebben veel respect voor hen. Maar wat telt voor mij is de halve finale winnen tegen Athletic en dan zien we wel verder”, aldus Zidane aan het slot van zijn voorbeschouwing op deze Supercopa en España match.

Marcelino Garcia Toral: “Real Madrid is één van de favorieten”

Marcelino García Toral is sinds het begin van dit kalenderjaar de nieuwe coach van Athletic Bilbao. Toral is de opvolger van Gaizka Garitano, die eind 2020 werd ontslagen. De 55-jarige coach krijgt met de Supercopa meteen een lastige opdracht voorgeschoteld. Toral moet zijn nieuwe team langs Real Madrid loodsen om in de finale te geraken. En dat wordt niet evident: “Real Madrid is één van de favorieten, dus dat wordt erg lastig voor ons”, zegt de coach tegen de Spaanse media.

“Real Madrid-match is een finale”

In de Spaanse competitie draait Athletic de Bilbao mee in de middenmoot. Real Madrid staat tweede en dat is toch wel een groot krachtsverschil stelt ook Bilbao-coach Toral vast. “Ik heb enorm veel respect voor de instelling van Real Madrid, voor Zidane en voor zijn spelers. Wij als Athletic de Bilbao vatten deze partij aan als een finale”, zo besluit de nieuwbakken coach van Athletic de Bilbao.

Statistieken

Sinds 2019 wordt de Supercopa de España gehouden en aan dit mini-toernooi doen vier Spaanse clubs mee. Dit viertal bestaat uit de winnaar en de nummer twee uit La Liga van het voorafgaande seizoen. Ook doen de finalisten van de Spaanse Copa del Rey er aan mee.

Dit jaar zijn de huidige landskampioen Real Madrid en de nummer twee FC Barcelona geplaatst. De twee bekerfinalisten Real Sociedad en Athletic de Bilbao zijn de overige twee teams die kans maken op de finale. Deze zondag wordt de finale – eveneens op neutraal terrein – bekampt.

Head 2 Head

Voorbije maand troffen Real Madrid e Athletic de Bilbao elkaar nog in La Liga. Real speelde thuis en zegevierde toen met 3-1 van de gasten. Eden Hazard speelden die match niet mee, maar Thibaut Courtois stond wel tussen de palen. Los Blancos won voorbije jaar op al op verplaatsing bij Athletic de Bilbao 0-1.

Huidige vorm Real Madrid

Van de laatste drie matches die Real Madrid speelde werd er maar één gewonnen en de overige twee werden gelijkgespeeld. Voorbije weekend trof de ploeg van Rode Duivels Hazard en Courtois het laag geklasseerde Osasuna en wist er niet van te winnen: 0-0. De eerste match van het jaar was tegen Celta de Vigo 2-0. De laatste match van voorbije jaar werd er ook niet gewonnen van Elche: 1-1.

Huidige vorm Athletic de Bilbao

Athletic de Bilbao verloor voorbije weekeinde in eigen huis van FC Barcelona met 2-3. Drie dagen eerder werd Elche nog verslagen met 1-0. Op oudejaarsdag ging de match tegen Real Sociedad ook al verloren 0-1. In La Liga staat de ploeg van coach Toral op de twaalfde plek.

Lappenmand

Real Madrid speelt sowieso zonder de rechtsbuitenspeler Rodrygo en centrumspits Luka Jovic. Beide spelers kampen met een blessure die voorlopig nog niet hersteld is.

Athletic de Bilbao gaat de Spaanse Super Beker van start zonder middenvelder Reru Nolaskoain die last heeft van een enkelblessure.

Quoteringen Real Madrid – Athletic de Bilbao

De hoogste odd van deze halve finale kunt u verwachten bij een stunt van Athletic de Bilbao. Wint de ploeg van coach Toral, dan wordt uw inleg x 4.80 keer meer waard.

Voor een gelijkspel hanteren de bookies ook een straffe odd. In het 1X2 spelsysteem staat gemiddeld x 3.70 keer uw inleg genoteerd voor een gelijkspel en dus een verlenging van de match. Denkt u dat Real Madrid er met de finaleticket vandoor gaat? Zet dan in op winst van de Koninklijke van Madrid en ontvang x 1.66 keer de inleg terug als de Madridlenen zegevieren.

De halve finale van de Supercopa de España Real Madrid – Athletic de Bilbao wordt gespeeld op donderdag 14 januari om 21:00 uur in Estadio La Rosaleda te Málaga. Laat uw voorspelling een straffe duit waard zijn bij de bookmakers op VoetbalGokken.be! Zet in op uw favoriet van deze halve finale en scoor een straffe deal!


Reacties

sporza
12 januari 2021

Hazard en Courtois gaan dit biggetje wel even wassen!

3 jaar geleden

kampioe...
15 januari 2021

Hoe kan Real Madrid deze kans nou laten schieten!

3 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN