Odds halve finale Supercup El Clásico: FC Barcelona – Real Madrid

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
10 januari 2022     0 REACTIES

Deze woensdag en donderdag worden de halve finales van de Spaanse Supercup gehouden. Woensdagavond begint de Supercupweek met een Klassieker: FC Barcelona – Real Madrid. De halve eindstrijd wordt op neutraal terrein in het King Fahd International Stadium te Riyadh gehouden. De winnaar treft in de finale Atletico Madrid of Athletic de Bilbao. Denkt u dat de Rode Duivels bij Real Madrid doorstoten naar de finale? Voorspel en win op VoetbalGokken.be!

Xavi: “Honderd procent geven tegen Real Madrid”

De Supercup geeft al vroeg in het seizoen een kans om een prijs te winnen. Voor FC Barcelona zal dat niet slecht uitkomen, want de Catalanen blinken niet uit in de Spaanse competitie en in het Europees voetbal. Barcelona-trainer Xavi wil van die gelegenheid graag gebruik maken, maar dan moet er wel gewonnen worden van een zeer sterke ploeg. “Elke wedstrijd is natuurlijk belangrijk, maar de halve finale van de Supercup tegen Real Madrid is extra speciaal. We zullen deze wedstrijd honderd procent onder ogen moeten zien”, aldus Xavi in zijn persconferentie.

“Belangrijke week”

De Supercup wordt op neutraal terrein in Saudi-Arabië gehouden. Midweeks worden de halve finales gespeeld. Zondag volgt de finale dat tegen Atletico Madrid of Athletic de Bilbao zou kunnen zijn. Trainer Xavi hoopt op een goede week voor zijn ploeg. “Het wordt een belangrijke week, maar niet meer of minder dan andere wedstrijden. We zullen competitief zijn en proberen elke wedstrijd te winnen. Ik hoop dat we winnen van Madrid en in de finale staan”, aldus de oefenmeester van de Catalaanse ploeg.

Carlo Ancelotti: “We beginnen met 0-0 tegen FC Barcelona”

Real Madrid wordt aangewezen als favoriet voor de finale van zondag, maar coach Carlo Ancelotti stelt dat de halve eindstrijd eerst en vooral nog gespeeld dient te worden. “We zijn in theorie misschien favoriet, maar de praktijk komt naar voren op het veld. We beginnen met 0-0 en beide ploegen zullen alles geven wat ze hebben”, zegt de Italiaanse oefenmeester in zijn perspraat.

“Barcelona zal altijd onze rivalen blijven”

De Klassieker tegen FC Barcelona maakt het volgens de trainer extra moeilijk om de finale te halen. “Barcelona zal altijd onze rivalen blijven, een Clásico is geen sinecure”, zegt Ancelotti. “Het is een belangrijke competitie en de eerste kans die elk team heeft om dit seizoen iets te winnen. Het maakt niet uit of we favoriet zijn of niet, maar we verdienen het wel om in de finale te komen”, zo besluit de Italiaanse coach die woensdagavond kan rekenen op de fitte Rode Duivels Eden Hazard en Thibaut Courtois.

Statistieken

Sedert het seizoen 2019 – 2020 wordt de Spaanse Supercup door vier teams gespeeld. Het viertal betstaat uit de winnaar en de nummer twee uit het voorbije La Liga seizoen en de winnaar en verliezend finalist van de Copa del Rey. Voorbije jaar werd Real Madrid tweede in La Liga en was FC Barcelona finalist van de Spaanse beker.

Head 2 Head

Vanaf 2019 is de Spaanse Klassieker acht keer gespeeld. Tweemaal zegevierde FC Barcelona en vier keer ging de zege naar Real Madrid. De overige keer werd het een gelijkspel. De laatste twee jaren is vooral Los Blancos de heersende partij. Vier keer achter elkaar won Real Madrid in La Liga.

Huidige vorm FC Barcelona

FC Barcelona is zes wedstrijden op rij ongeslagen. Begin december werd er nog verloren van Bayern München met 3-0 in de Champions League. Vervolgens werd er tweemaal gewonnen in La Liga en eenmaal in de Copa del Rey. De laatste wedstrijd die de ploeg van trainer Xavi speelde, was tegen Granada. Voorbije zaterdag werd het met 1-1 een puntendeling in Granada.

Huidige vorm Real Madrid

Real Madrid staat eerste in La Liga, maar liet op de tweede dag van het jaar toch kostbare punten liggen in Getafe. De ploeg van coach Ancelotti verloor die match met 1-0 van Getafe. Drie dagen later werd er met 1-3 gezegevierd tegen Alcoyano en moest ook Valencia er voorbije weekeinde aan geloven. Met Rode Duivel Courtois op doel zegevierde Los Blancos met 4-1 van Valencia.

Lappenmand

FC Barcelona-coach Xavi mist woensdag voor de Klassieker de verdedigers Ronald Araujo en Erik Garcia. Ook de middenvelders Pedri, Sergie Roberto en aanvallers Martin Braithwaite, Yusuf Demir en Ansu Fati zijn er door kwetsuren niet bij. Kleine kans bestaat er dat Frenkie de Jong wel weer volledig inzetbaar zal zijn tegen Real Madrid.

Real Madrid zal zonder de geblesseerde verdediger Daniel Carvajal en aanvallers Gareth Bale, Mariano Diaz en Luka Jovic in actie komen in de halve finale van de Supercup.

Prognose

En dan de prognose voor FC Barcelona – Real Madrid. Onze wedtip is een overwinning van Real Madrid 1-3. Wat is uw voorspelling voor deze halve finale van de Spaanse Supercup?

Onderstaand odds-overzicht geeft u een indicatie van de maximale quoteringen die de online bookmakers voor u gereed hebben staan voor El Clásico in de Supercup.

Quoteringen FC Barcelona – Real Madrid

De Belgische wedkantoren verwachten dat Real Madrid doorstoot naar de finale. U kunt in het 1X2 spelsysteem dan ook de hoogste pre-odds vinden bij een gelijkspel of zege van FC Barcelona. Wordt de winnaar niet binnen de reguliere speeltijd beslist dan kunt u x 3.60 keer uw speelbedrag verdienen bij de online bookmakers.

Een finaleplaats van FC Barcelona levert u x 3.50 keer uw inleg op. Wint Real Madrid? Dan wordt er x 1.95 keer de inleg aan u uitbetaald.

De halve finale van de Spaanse Supercup FC Barcelona – Real Madrid wordt gespeeld op woensdag 12 januari om 20:00 uur op neutraal terrein in het King Fahd International Stadion te Riyadh (Saudi-Arabië). Gaan de Belgen bij Los Blancos zegevieren van de Catalaanse ploeg en door naar de finale? Voorspel en win straffe bonussen via VoetbalGokken.be!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN