Straffe odds Supercup finale Real Madrid – FC Barcelona

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
13 januari 2023     0 REACTIES

Deze zondag treden Real Madrid en FC Barcelona aan in het King Fahd International Stadion in Saudi-Arabië voor de finale van de Spaanse Supercup. Een gedroomde El Clásico in de finale van de supercup: daar hebben de Belgische wedkantoren straffe pre-odds voor over! Voorspel deze match op VoetbalGokken.be en scoor de strafste deals bij Real – Barcelona!

Carlo Ancelotti: “We moeten verbeteren voor finale FC Barcelona”

In de halve finale van de Supercup nam Real Madrid het op tegen Valencia, maar wist die match moeilijk te winnen. In de reguliere speeltijd werd het 1-1 en pas na penalty’s wist de ploeg van trainer Carlo Ancelotti te zegevieren. “We hebben geluk gehad dat we in deze finale tegenover FC Barcelona staan. Het team is ook nog niet compleet en het aantal blessuregevallen is na de halve finale alleen maar opgelopen. We moeten verbeteren, maar vooralsnog was dit genoeg”, vindt coach Ancelotti.

“FC Barcelona zal gewapend zijn”

De coach van Los Blancos weet waar FC Barcelona toe in staat is en hoopt dat zijn team zondag paraat is voor de eindstrijd tegen de Catalanen. “Soms moeten we lijden, in plaats van voetballen om te winnen. We moeten onze draai wel snel gaan vinden, want FC Barcelona zal tot de tanden gewapend zijn in de finale van zondag”, voorspelt de Italiaanse coach.

Xavi Hernandez: “Als voetballer droom je van deze wedstrijden”

FC Barcelona lijkt er helemaal klaar voor te zijn om Real Madrid te gaan ontmoeten in El Clásico. FC Barcelona-coach Xavi Hernadez gaf al aan geen rekening te houden met de huidige vorm van hun aartsrivaal. “Ik houd van dit soort wedstrijden. Als je voetballer wilt worden, droom je van dit soort wedstrijden. Het zijn bijzondere wedstrijden die het maximale uit je kunnen halen. We zullen ons ook niet aanpassen en gaan spelen met persoonlijkheid. En we gaan aanvallen”, verzekert de coach.

“Wij gaan aanvallen tegen Real Madrid”

De coach weet waar het mis kan gaan tegen Real Madrid en waakt voor onderschatting. “Real Madrid voelt zich vooral comfortabeler als we wat inzakken. Maar wij willen aanvallen, aanvallen in die ruimtes. Het is veel leuker een team aan te vallen. Dan moeten we zorgen dat we volwassen spelen en niet te overhaast beslissingen maken”, besluit de coach van de Catalaanse ploeg.

Statistieken

De Spaanse Supercup kent sinds seizoen 2019-/2020 een 4-teamsformaat. De regerend landskampioen en de nummer twee van de Spaanse competitie van het voorbije seizoen doen mee. Ook de bekerwinnaar en bekerfinalist mogen een poging doen de trofee te winnen. Dit jaar waren het Real Madrid, Valencia, FC Barcelona en Real Betis die om deze prijs speelden.

Head 2 Head

Real Madrid en FC Barcelona kwamen elkander voorbije jaar ook al tegen in de halve finale van de Supercup. De ploeg uit de Spaanse hoofdstad wist toen te winnen met 2-3 van hun Catalaanse aartsrivaal. Real won de beker voorbije seizoen van Athletic de Bilbao.

Huidige vorm Real Madrid

De Madridlenen hadden in de halve finale de grootste moeite Valencia uit te schakelen. De Fransman Karim Benzema scoorde in de 39ste minuut van de match voor Los Blancos. Valencia wist nog terug te komen dankzij een treffer van Samuel Dias Lino. Ook in extra tijd kwamen beide teams niet tot scoren. Pas na een strafschoppenreeks wist Real Madrid de ploeg uit Valencia te overmeesteren.

Huidige vorm FC Barcelona

FC Barcelona trof Real Betis in de halve finale van de Supercup. De ploeg van coach Xavi kwam in de eerste helft van de match op voorsprong dankzij een goal van Robert Lewandowski. Nabil Fekir scoorde nog voor zijn ploeg uit Sevilla. Op in extra tijd kwamen beide teams tot scoren waardoor er penalty’s genomen moesten worden. FC Barcelona nam de strafschoppen beter en mag de finale spelen.

Lappenmand

Real Madrid kan zondag niet beschikken over David Alaba en Aurelien Tchouameni. Beiden kampen met een spierblessure. Bij FC Barcelona zijn er geen meldingen van geblesseerde of geschorste spelers.

Prognostiek

En dan onze prognostiek voor de Supercopa en España finale Real Madrid – FC Barcelona. De Belgische wedkantoren wijzen geen favoriet aan in de Supercup finale. Wij verwachten een zege van Los Blancos en zetten bij de online bookmakers in op 1-0 overwinning van Real Madrid in Saudi-Arabië. Wat is uw voorspelling voor El Clasico?

Quoteringen Real Madrid – FC Barcelona

De Belgische wedkantoren wijzen geen favoriet aan bij deze El Clásico in de Supercup, maar de pre-odds zijn nog altijd straf. In het 1X2 spelsysteem kunt u quoteringen vinden die uw speelbedrag ruim verdubbelen bij een correcte voorspelling bij de wedkantoren. De hoogste odds in de pre-fase staan ingedeeld bij een gelijkspel. Als er na de reguliere speeltijd nog geen winnaar is, keren de bookmakers tot maximaal 3.55 keer het speelbedrag uit.

Een zege van Real Madrid binnen de reguliere speeltijd krijgt van de bookmakers een maximale quotering van 2.70 keer het speelbedrag mee.

Zegeviert FC Barcelona in deze Supercup finale? Dan keren de wedkantoren tot maximaal 2.51 keer de inleg uit aan voetbalgokkers die deze voorspelling vooraf correct hadden ingevuld.

De finale van de Spaanse Supercup Real Madrid – FC Barcelona wordt gespeeld op zondag 15 januari om 20:00 uur in het King Fahd International Stadion te Riyadh. Vergelijk de Belgische wedkantoren met elkander op VoetbalGokken.be, zet in en win de strafste deals.


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN