Wedkantoren gaan los op Milanese stadsderby in Italiaanse Serie-A

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
16 november 2016     6 REACTIES

Een zeer interessante ontmoeting dit weekeinde in de Italiaanse Serie-A. De wedstrijden tussen Inter en AC Milaan zijn altijd voer voor speculaties bij de wedkantoren. Inter speelt aanstaande zondag thuis en is dus licht favoriet, maar ontsloeg trainer Frank de Boer natuurlijk niet voor niets. Kan AC Milaan stunten bij de stadsgenoot?

Stefano Pioli: “Ik zou heel gelukkig zijn als we de Champions League bereiken”

De mindere prestaties van Internationale was dé reden om trainer Frank de Boer te ontslaan. De Italiaanse topclub staat momenteel op de negende plaats in de Serie A en heeft met zeventien punten bijna de helft minder dan koploper Juventus. Stefano Pioli is de vervanger van Frank de Boer en moet Internazionale naar het hogere niveau tillen. Pioli: “Ik zou heel gelukkig zijn als we de Champions League bereiken”, zegt de coach die daarvoor de top drie in de Serie A moet zien te bereiken en winst op stadsgenoot AC is dan cruciaal: “Het wordt niet makkelijk, maar het kan.”

Op dit moment heeft Inter acht punten minder dan stadsgenoot AC Milan, dat derde staat. De stadsderby `della Madonnina` tegen Milan moet het keerpunt worden in een tot nu toe teleurstellend seizoen voor Inter: “Ik wil een elftal zien dat met het hart speel”, aldus Pioli tegen de Italiaanse pers.

Wedstrijdoverzicht

De twee teams uit Milaan elkaar treffen nogal eens. In 2015 speelde Inter en AC Milaan zes keer tegen elkaar. Dit waren wedstrijden uit de Italiaanse competitie, vriendschappelijke wedstrijden en in de Italiaanse beker. We blikken alleen even terug op de Serie-A wedstrijden. In januari dit jaar speelde de twee Italiaanse voetbalgrootmachten voor het laatst tegen elkaar. AC Milaan won met 3-0. De competitie-ontmoeting daarvoor werd dan weer door Inter gewonnen (1-0). De twee wedstrijden van eind 2014 en begin 2015 eindigde in een puntenverdeling. Het doelsaldo is historisch gezien ook vrijwel gelijk. Dat laatste ‘grote uitslag’ is alweer meer dan vier jaar geleden: In mei 2012 won Inter met 4-2 en in augustus 2009 pakte Internazionale de thuisploeg in: 0-4.

Blessureoverzicht

Het lijstje met het aantal geblesseerde spelers is aan beide kanten behoorlijk lang. Zo mist AC Milaan Davide Calabria door een enkelblessure. Ook zijn Andrea Bertolacci (spierblessure) en Riccardo Montolivo (knieblessure) afwezig. Of Leonel Vangioni en Niang M’Baye weer inzetbaar zullen zijn in de derby is nog even afwachten. Bij Inter Milaan missen ze dan weer doelman Ionut Andrei Radu (schouderblessure),. Ook Andrea Ranocchia (spierblessure) is geblesseerd afgehaakt voor het treffen met AC Milaan. Voor Rodrigo Palacio en Yao Eloge is het nog even afwachten of de derby haalbaar is, beide kampen met lichte blessures.

Pre-wedstrijdquoteringen

De bookmakers verwachten ondanks alle geblesseerde spelers een gelijk opgaande wedstrijd. Zo wordt een zege voor thuisploeg AC Milaan met een quotering van x 2.55 behoorlijk hoog ingeschaald. De quotering voor winst van Inter is met x 2.75 zelfs nog hoger. Met een gelijkspel valt het meest te verdienen. De pre-wedstrijdquotering voor een puntendeling staat in het 1×2-spelsysteem momenteel genoteerd op x 3.20 keer je inleg als de Milanese stadsderby geen winnaar krijgt en jij hierop durft te spelen.

 

[av_promobox button=’no’ label=’Click me’ link=’manually,http://’ link_target=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’]
De topper in de Italiaanse Serie-A tussen Internazionale – AC Milan wordt gespeeld op zondag 20 november om 20:45 uur in stadion Giuseppe Meazza te Milaan. Wie wint volgens jou deze Italiaanse topderby? Speel mee en scoor fantastische geldprijzen bij een juiste voorspelling! Speel verantwoord en realiseer je dat je ook geld kunt verliezen. Ontvang bij Unibet een inschrijfbonus tot wel 60 euro! Schrijf u hier in bij Unibet.be…[/av_promobox]

 


Reacties

weddendat
16 november 2016

AC Milaan staat er beter voor dus daar ga ik op gokken ;)

7 jaar geleden

kampioe...
17 november 2016

Benieuwd wat die nieuwe trainer van Inter in te brengen heeft. Als hij meteen kan winnen van AC Milaan is die man de grote held van de club.

7 jaar geleden

voetbal...
19 november 2016

Hopelijk speelt onze Belg Senna Miangue weer mee in de defensie en laat Palacio eindelijk weer eens mooie dingen zien voorin. In dat geval: schrijf ik winst voor Inter!

7 jaar geleden

dannydebie
19 november 2016

Het zal voor AC zijn, Inter zit in een diepe dip

7 jaar geleden

soccerfan
19 november 2016

Inter gaat zeker winnen. Met die nieuwe coach aan het roer komt Inter er wel weer bovenop.

7 jaar geleden

hazarddd
20 november 2016

AS Roma profiteert vandaag van het onstabiele Inter.

7 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN