Straffe odds duel Juventus tegen Atalanta

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
9 juli 2020     0 REACTIES

Deze zaterdag wordt in de Serie A de match Juventus tegen Atalanta Bergamo gespeeld. Het betreft een match tussen de koploper en nummer drie van de Italiaans competitie. Onze landgenoot Timothy Castagne speelt bij Atalanta en heeft met zijn team dit seizoen hoge ogen gegooid. Gaat dat zaterdag in Turijn ook weer gebeuren of wordt Atalanta verslagen door De Oude Dame? VoetbalGokken.be blikt vooruit en heeft de strafste odds bij de bookies voor u opgezocht.

Maurizio Sarri: “Atalanta komt snel”

Juventus-trainer Maurizio Sarri zag eerder deze week hoe zijn team niet opgewassen was tegen AC Milan in San Siro. Na de 4-2 nederlaag tegen de nummer zeven van de competitie is er werk aan de winkel, maar Sarri panikeert niet en denkt dat zijn ploeg klaar is voor de volgende beproeving: Atalanta Bergamo: “We hebben geen tijd om lang te denken over de vorige wedstrijd, want Atalanta komt snel en zal gemotiveerd zijn.”

Juventus wint de wedstrijd
1.97
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.60
Atalanta Bergamo wint de wedstrijd
3.40

“Klaar voor Atalanta”

Volgens de coach van Juventus had zijn ploeg in San Siro een plotselinge black-out: “We speelden zestig minuten op wereldklasse niveau en hadden volledig controle over de wedstrijd. Ineens was er een black-out binnen het elftal waardoor alles misliep. Maar die black-out betekent niet dat we uit vorm zijn, dat was een momentopname. We zullen tegen zondag weer volledig klaar zijn voor de volgende beproeving”, doelt Sarri doelt op de match van zaterdag tegen Atalanta Bergamo.

Gian Piero Gasperini: “Normaal gesproken is Juventus sterker”

Atalanta-coach Gian Piero Gasperini is met zijn team nog altijd in de race om de hoogste posities in de Italiaanse competitie. De ploeg van de succescoach heeft dit seizoen al vaker getoond van topploegen te kunnen zegevieren. Ze werd er onlangs nog afgerekend met de nummer twee Lazio Roma. Gasperini hoopt ook tegen Juve weer te kunnen stunten: “Juventus is normaal gesproken sterker dan ons.”

“We willen naar Europa”

Atalanta is vooraf natuurlijk geen titelkandidaat maar beetje bij beetje worden ze dat nu toch. Gasperini houdt zijn hoofd echter koel: “Het woord kampioenschap wil ik niet in de mond nemen. We willen naar Europa, de Champions League. Maar dat zal niet makkelijk zijn, Juventus lijkt onbereikbaar. Maar Lazio is nog te achterhalen. Tegelijkertijd doen Inter, AS Roma en Napoli ook geweldige dingen. We moeten dus aan alle kanten oppassen.”

Statistieken

Er zijn nog zeven matches te spelen in de Serie A en Juventus heeft nog zeven punten nodig om kampioen te kunnen worden. De koploper heeft in totaal 75 punten uit 31 matches. Atalanta Bergamo heeft er 66 punten en staat daarmee op de derde plaats.

Head 2 Head

In Turijn is Atalanta meestal de prooi van Juventus, maar de laatste keer was dat niet het geval. Juventus speelde in eigen huis een gelijkspel tegen de ploeg uit Bergamo: 1-1. Dat was in geen jaren meer gebeurd. Tot en met 2010 was Juventus heer in meester over Atalanta. In 2009 werd het ook een puntendeling: 2-2.

Huidige vorm Juventus

De verloren match tegen AC Milan 4-2 voorbije dinsdag hakt er behoorlijk in bij Juventus. De ploeg van Sarri had in de Serie A een lange ongeslagen reeks opgebouwd, maar de ploeg uit Milaan wist die te doorbreken. Drie dagen eerder werd er nog met 4-1 gewonnen van Torino. Een eventueel kampioenschap moet dus nog wachten voor De Oude Dame.

Huidige vorm Atalanta Bergamo

Sinds de herneming van de Serie A wint Atalanta al haar duels en dat waren er niet zomaar een paar. Er werd gewonnen Lazio Roma (3-2) en van Napoli (2-0). Ook voorbije woensdag werden er weer drie punten bijgeschreven door met 2-0 te zegevieren van Sampdoria de nummer zestien van de Italiaanse competitie.

Lappenmand

Bij Juventus ontbreekt zaterdagavond Merilo Demiral vanwege een gescheurde kruisband die hij begin dit jaar al opliep. Het ziet er naar uit dat Demiral komende week weer kan aansluiten bij de selectie van Sarri. Dat geldt niet voor de geblesseerde Sami Khedira. De sterspeler van Juve heeft last van zijn adductorspieren en wordt pas volgende maand terugverwacht. Ook Mattia de Sciglio komt zaterdag niet in actie voor Juve. De 27-jarige rechtervleugelverdediger kampt met dijbeenklachten en is voorlopig niet inzetbaar. Marko Pjaca is niet speelgerechtigd.

Bij Atalanta Bergamo was het lang onzeker of de Albanese doelman Etrit Berisha op tijd fit zou zijn. Maar Berisha lijkt tijdig hersteld te zijn van een gebroken hand. Verder zijn alle spelers fit om te kunnen starten tegen Juventus. Er zijn ook geen schorsingen bij Atalanta.

Prognose

Juventus lijkt het wat moeilijker te gaan krijgen nu een mogelijk kampioenschap steeds dichtbij komt en dat terwijl Atalanta voor niets en niemand bang lijkt te zijn. Wij houden het dus bij een gelijkspel 2-2 voor Juventus tegen Atalanta. Benieuwd wat uw dat op kan leveren? Neem onderstaand odds-overzicht rustig door en ga naar uw favoriete bookmaker om een deal te sluiten voordat het startsignaal wordt gegeven in het Allianz Stadion te Turijn.

Quoteringen Juventus – Atalanta Bergamo

De gemiddelde quoteringen voor de match van Juventus tegen Atalanta zijn straf ingeschaald door de bookmakers. De hoogste odd van dit duel x 3.60 keer het speelbedrag wordt uitgekeerd als het een gelijkspel wordt in Turijn.

Uw inleg wordt x 3.40 keer meer waard als de ploeg uit Bergamo deze zaterdag drie punten verdient in het Allianz Stadion van Juventus. Wint Juventus? In het 1X2 spelsysteem wordt een zege van De Oude Dame op x 1.97 keer uw inleg ingedeeld.

De Serie A match Juventus – Atalanta Bergamo wordt gespeeld op zaterdag 11 juli om 21:45 uur in het Allianz Stadion te Turijn. Gaat u de hoogste odd pakken die past bij uw voorspelling? Maak via VoetbalGokken.be de beste deals bij één van de betrouwbaarste Belgische wedkantoren en win!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN