Straffe odds bij Serie A-match Napoli vs Torino

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
22 december 2020     2 REACTIES

Deze woensdag speelt Napoli de laatste match van het jaar thuis tegen Torino. De ploeg uit Napels met Rode Duivel Dries Mertens wil het eerste deel van het seizoen met een zege afsluiten. Ook Torino wil met een driepunten de feestdagen in. Profiteert u van de straffe odds en de beste deals via VoetbalGokken.be? Zet dan nu in win!

Gennaro Gattuso: “Woensdag er staan tegen Torino”

Na twee verloren matches op een rij is er veel werk te doen bij SSC Napoli. Coach Gennaro Gattuso moet zijn ganse team binnen twee dagen gereed hebben voor de laatste thuismatch van dit seizoen tegen Torino. “We moeten nu hard trainen om niet nog meer punten te verliezen. Woensdag moeten wij er staan als Torino op bezoek komt”, bevestigt de coach van Napoli in zijn voorbeschouwing op de clash.

SSC Napoli wint de wedstrijd
1.32
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
5.20
Torino FC wint de wedstrijd
7.55

“Ons hoofd erbij houden”

De laatste twee matches moeten dan ook snel vergeten worden. De wedstrijd van woensdag is dat wat nu telt, vindt Gattuso. “We moeten er met ons hoofd wel bij zijn. We moeten doorgaan en snel herstellen. We moeten elkaar respecteren en continuïteit moeten vinden om uiteindelijk weer in balans te komen. Woensdag moeten wij een resultaat halen tegen Torino”, aldus de coach van Napoli.

Marco Giampaolo: “Hopen op een beetje geluk bij Napoli”

De laatste voetbalweek van dit jaar begon voor Torino FC ook stroef. De ploeg van coach Marco Giampaolo behaalt al enkele weken geen zege en ook de coach is niet meer zeker van zijn taak bij Torino. Tegen Napoli moet hij tij gekeerd worden. “We zijn niet in een positie om twee of drie opeenvolgende matches te winnen. We kunnen alleen maar hopen op een beetje geluk bij Napoli”, zegt de coach van Torino.

“Negatieve spiraal doorbreken”

Volgens de coach wordt het wel lastig om in Napels te zegevieren. “We zitten in een negatieve spiraal en dan is het moeilijk om de terugkeer te vinden”, zo zegt Giampaolo die niet verwacht dat hij dit jaar nog ontslagen wordt, mocht Torino woensdag verliezen. “Dat moet je mij niet vragen, maar de club heeft zich altijd perfect tegenover mij gedragen. Wij gaan er het z’n allen het beste van maken”, besluit Giampaolo zijn bespiegeling vooraf.

Statistieken

In de Italiaanse Serie A staat Napoli met 23 punten op de vijfde plek. De ploeg uit Napels heeft acht punten minder dan koploper AC Milan dat 31 punten heeft.

Torino FC prijkt op de achttiende stek met pas zeven punten. De ploeg uit Torino komt voorlopig niet uit de gevarenzone. De zeventiende plek wordt bezet door Spezia; dat al elf punten bijeen gesprokkeld heeft.

Head 2 Head

Begin dit kalenderjaar speelden Napoli voor het laatst tegen Torino. De ploeg van Dries Mertens won met 2-1, maar zelf heeft de Belg niet gescoord. Twee matches eerder werd tweemaal gelijkgespeeld 0-0 en 2-2 tegen de ploeg uit Torino. In 2009 won Torino voor het laatst in Napels. Ruim elf jaar geleden werd het 1-2 voor de bezoekers van Napoli.

Huidige vorm SSC Napoli

De jongste twee matches gingen in rook op voor Napoli. Voorbije zondag verloor de ploeg van Rode Duivel Dries Mertens met 2-0 van Lazio Roma. Ook tegen Inter met Romelu Lukaku in de geleden kon Napoli geen vuist maken: 1-0 (penalty van Lukaku). Een match daarvoor werd er nog gezegevierd tegen Sampdoria 2-1.

Huidige vorm Torino FC

Torino FC 1909 bevindt zich in zwaar weer. De ploeg van trainer Giampaolo won dit seizoen nog maar eenmaal. De tweede speelronde leverde drie punten op doordat Genoa werd verslagen met 1-2. Sindsdien wordt er verloren of gelijkgespeeld. Voorbije weekeinde speelden Torino thuis tegen Bologna en ook dat werd met 0-0 een puntendeling.

Lappenmand

Onze landgenoot Dries Mertens komt woensdag tegen Torino niet in actie voor zijn ploeg. De Rode Duivel heeft last van een enkelband ruptuur en de spits wordt begin volgend jaar pas terugverwacht. Ook Victor Osimhen (schouderblessure) en Fernando Llorente (rugproblemen) zijn er woensdag niet bij.

Torino moet woensdag ook enkele spelers missen. Daniele Baselli (gescheurde kruisband), Vincenzo Millico (spiervermoeidheid) en Cristian Ansaldi (hamstringblessure) spelen niet mee. Tomás Rincón heeft vier gele kaarten en moet tegen Napoli op zijn tellen letten wil de middenvelder de eerste match van 2021 in actie willen komen.

Prognose

Napoli staat hoger in de tabellen dan Torino en op basis daarvan voorspellen wij dat de ploeg van Dries Mertens zal winnen van Torino. In de voetballerij kan alles dus een zege van Torino is altijd mogelijk.

De quoteringen zijn dan ook de moeite meer dan waard om ook mee te spelen via VoetbalGokken.be op uw favoriet van deze match.

Quoteringen SSC Napoli – Torino FC

Voor de Belgische wedkantoren is het duidelijk: Napoli wint. De hoogste odd van deze match x 7.55 keer de inleg hanteren de bookmakers dan ook als Torino met drie punten huiswaarts keert.

Voor een gelijkspel staat er met x 5.20 keer uw speelbedrag nog een hoge quotering ingedeeld voor de match in het Diego Armando Maradona Stadion. Winst van Napoli levert u x 1.32 keer de inleg op.

De Serie A match SSC Napoli – Torino FC wordt gespeeld op woensdag 23 december om 20:45 uur in het Diego Armando Maradona stadion te Napels. Laat uw voetbalkennis waardevol zijn met voetbalgokken en scoor de strafste odds om de kerst met een ferme winstbonus aan te vangen!


Reacties

hazarddd
23 december 2020

Vanavond gaat Napoli zegevieren. Ook zonder Dries is Torino te verslaan voor Napoli

3 jaar geleden

svballorig
23 december 2020

Torino maakt geen kans

3 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN