SSC Napoli start 2021 in Serie A bij Cagliari

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
2 januari 2021     0 REACTIES

De winterstop is kort voor de clubs in de Italiaanse Serie A. Deze zondag wordt er terug gevoetbald door de Italiaanse topploegen. Dries Mertens gaat met zijn ploeg Napoli naar Cagliari Calcio waar Radja Nainggolan sinds de jaarwende op huurbasis voor uitkomt. Begint Napoli het nieuwe jaar met een driepunter of gaat Nainggolan aan de feest met zijn team? Laat uw voorspelling achter bij VoetbalGokken.be en win bij de Belgische wedkantoren een straffe bonus.

Eusebio Di Francesco: “Geweldig spelen tegen Napoli”

Cagliari Calcio eindigden 2020 met een match op verplaatsing bij AS Roma. Die felbevochten wedstrijd ging verloren met 3-2 en coach Eusebio Di Francesco dat de start van 2021 thuis tegen Napoli beter zal verlopen. “Wij willen een geweldige match spelen”, zegt de coach.

Di Francesco blikt dan ook positief vooruit op het treffen met de nummer vijf van de Serie S. “Napoli is een sterker team en het zal voor ons heel moeilijk worden. Maar ook wij krijgen kansen om doelpunten te maken. We weten dat we met geweldige middelen tegenover een hun team staan”, aldus Di Francesco.

Cagliari Calcio wint de wedstrijd
5.85
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
4.40
SSC Napoli wint de wedstrijd
1.47

Radja Nainggolan: “Blij dat ik mocht terugkeren bij Cagliari”

Het team uit Caliaria werd rond de jaarwende versterkt met onze landgenoot Radja Nainggolan. Het wordt voor de Rode Duivel de derde periode bij de club, op huurbasis van Inter. “Ik wil de vreugde van het voetballen die is weggenomen van mij herontdekken. Ik hou van voetballen en dat is wat ik wil doen. Ik ben blij dat ik mocht terugkeren bij Cagliari”, zegt Nainggolan opgelucht.

Gennaro Gattuso: “Cagliari is het enige dat nu telt”

De kans is klein dat we beide Rode Duivels tegenover elkaar zullen zien staan in de Sardegna Arena te Cagliari. Napoli moet de trip naar Sardinië waarschijnlijk zonder Dries Mertens die geblesseerd is, doen. Volgens Napoli-coach Gennaro Gattuso moet de match tegen Cagliari ook zonder de dribbelaar te doen zijn. “We moeten altijd als team het veld betreden en er voor van elkaar zijn. Als team moeten wij het jaar goed beginnen, maar we hebben veel kwaliteit als we de bal hebben. Wat telt is de eerst volgende match en dat is Cagliari”, aldus de Napoli-coach in zijn bespiegelingen vooraf.

“Fysiek op niveau blijven”

Er staat een druk programma voor de boeg voor Napoli. Zo moeten er deze maand zes competitiematches gespeeld worden, een match in de Coppa Italia en de Super beker tegen Juventus en begint de voorbereiding op de Europa League die in februari weer van start zal gaan. Toch mag de match tegen Cagliari niet over het hoofd gezien worden. “In deze eerste weken van het jaar moeten we fysiek op niveau blijven. De competitie is nog lang en er moeten nog veel matches gespeeld worden. De match tegen Cagliari is dat wat nu telt”, zo besluit Gattuso.

Statistieken

SSC Napoli staat vijfde in de Italiaanse voetbalcompetitie en heeft 25 punten geraapt. Dat zijn negen punten minder dan koploper AC Milan dat 34 punten heeft. Cagliari vinden we terug op een vijftiende plek met veertien punten uit evenveel matches.

Head 2 Head

De matches in Cagliari weet Napoli meestal wel te winnen, maar de cijfers zijn niet altijd even groot. Begin 2020 werd het 0-1 voor de ploeg uit Napels en datzelfde resultaat werd ook eind 2018 behaald.

Aan het begin van 2018 werd er nog met 0-5 gewonnen en ook eind 2016 schoot Napoli de bal vijfmaal in het net: en kreeg het er geen tegen: 0-5. De laatste maal dat Cagliari thuis zegevierde van Napoli was in 2009 met 2-0.

Huidige vorm Cagliari Calcio

Het jaar werd niet best afgesloten voor Cagliari Calcio. De match op verplaatsing bij AS Roma koste de ploeg van coach Di Francesco veel kracht, maar leverde geen punt op: 3-2. Thuis tegen Udinese werd het met 1-1 gelijkgespeeld en ook op verplaatsing bij Parma werd het 0-0. De laatste overwinning in de Serie A dateert al vanaf begin november. Toen werd het nog 2-0 tegen Sampdoria.

Huidige vorm SSC Napoli

Ook Napoli wist 2020 niet klinkend af te sluiten. Thuis tegen Torino FC werd het 1-1 en bij Lazio Roma viel een week eerder ook al niet te halen:2-0 voor Lazio. De match op verplaatsing bij Inter Milan ging met 1-0 verloren door een penalty van onze landgenoot Romelu Lukaku. Midden december werd er voor het laatst gewonnen door het team van coach Gattuso. In Napels werd Sampdoria met 2-1 overmeesterd.

Lappenmand

Cagliari Calcio speelt zondag zonder Zito Luvumbo (hamstringblessure), Alessandro Tripaldelli (adductoren klachten), Ragnar Klavan, Simone Aresti (beiden gezondheidsproblemen) en Marko Rog (gescheurde kruisband) tegen Napoli.

Bij Napoli wordt er hard gewerkt Dries Mertens snel te laten herstellen van een enkelband ruptuur. De Belg liep deze blessure midden december en zal daar gemiddeld drie tot vier weken va moeten herstellen. De match tegen Cagliari komt nog te vroeg voor de Rode Duivel. Dat geldt ook voor zijn teamgenoten Victor Osimhen (schouderblessure) en Kalidou Koulibaly (spierblessure).

Prognose

Aangezien de stand op de ranglijst moet Napoli geen kind hebben aan Cagliari, maar beide teams hebben al een tijdje niet gewonnen en willen die bittere nasmaak snel wegspoelen. Desondanks blijft onze wedtip: 1-2 voor Napoli. Onderstaand odd-overzicht geeft u alvast een beeld van de gemiddelde quoteringen die de bookmakers hanteren voor deze match.

Quoteringen Cagliari Calcio – SSC Napoli

De quoteringen voor de match op verplaatsing van Napoli zijn in het 1X2 spelsysteem straf ingeschaald. De hoogste odd van deze match wordt uitgekeerd als Cagliari wint x 5.85 keer uw speelbedrag.

De odd voor een gelijkspel staat op x 4.40 keer uw speelbedrag ingedeeld. Een zege van Napoli levert u x 1.47 keer de inleg op.

De Serie A match Cagliari Calcio – SSC Napoli wordt gespeeld op zondag 3 januari om 15:00 uur in de Sardegna Arena te Cagliari. Denkt u vooraf te weten hoe de match verloopt en welk team er wint? Scoor dan uw bonus via VoetbalGokken.be door een straffe deal te maken met de Belgische wedkantoren!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN