Serie A topper: Inter Milaan op bezoek bij AS Roma

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
18 juli 2020     0 REACTIES

Ook in Italië komt D-Day steeds dichterbij. Met nog vijf speelronden te gaan, valt de stand langzaam maar zeker in een definitieve plooi. Romelu Lukaku staat met Inter knap tweede, maar voelt de hete adem van Atalanta in de nek. AS Roma strijdt nog voor een Europa League en speelt zondag bovendien thuis. VoetbalGokken.be blikt vooruit op AS Roma – Inter Milaan.

AS Roma-trainer Fonseca: “We moeten van Inter winnen”

De Portugese trainer Paulo Fonseca ging met AS Roma voorbije donderdag 2-1 winnen van Hellas Verona. Hierdoor blijft de equipe op koers voor een Europese campagne. Winst op Inter zou die droom helemaal levend houden. Fonseca is dan ook vastberaden: “We moeten van Inter winnen, er zijn in deze fase geen excuses meer”, zo vertelt hij in de Italiaanse media.

AS Roma wint de wedstrijd
2.90
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.50
Inter Milaan wint de wedstrijd
2.21

“Pagina met mindere resultaten omgeslagen”

De ommekeer kwam na de 2-1 winst op Parma en sindsdien draait de Romeinse trein weer op volle toeren. Dit in tegenstelling tot Inter Milaan. En dat zorgt ervoor dat Fonseca met vertrouwen toewerkt naar de confrontatie van zondag: “We hebben de zwarte pagina met mindere resultaten twee weken geleden omgeslagen en zijn nu helemaal klaar voor het duel tegen Inter”, zo besluit hij strijdvaardig.

Antonio Conte: “Fysiek herstel nodig voor wedstrijd in Rome”

Inter zette donderdagavond een belangrijke stap richting de Champions League door met 0-4 te winnen bij SPAL. Die wedstrijd werd gespeeld in de stad Ferrara, de thuishaven van SPAL enkele tientallen kilometers boven Bologna. Inter was daarmee al vier uurtjes dichter bij Rome dan vanuit Milaan, maar overnachten zat er helaas niet bij: “Het herstel zal heel belangrijk zijn richting de match tegen AS Roma. Vooral fysiek moeten we herstellen voor deze cruciale match.”

“Goede hoop dat Lukaku fit geraakt”

Conté benadrukte te hopen dat Lukaku zondag ook weer terugkeert in de basis. “Tegen SPAL miste we enkele belangrijke sterkhouder: Barella, Sensi en Lukaku. Ik heb goede hoop dat Romelu zondag weer fit terugkeert om ons te helpen van AS Roma te winnen”, aldus de ervaren oefenmeester van Internazionale.

Statistieken

As Roma staat na 33 speelronden vijfde met 57 punten, maar moet nog oppassen voor Napoli en AC Milan die beide niet ver weg zijn. Eén nederlaag en de positie van Roma staat hevig onder druk.

Internazionale Milaan vinden we op plek 2. De achterstand op koploper Juventus is zes punten, de voorsprong op Atalanta Bergamo (derde) slechts één. Lazio, de stadsgenoot van AS Roma, staat ook maar twee punten achter op de formatie uit Milaan.

Head 2 Head

AS Roma – Inter eindigde voorbije seizoen in een spetterende 2-2. In 2017 werd het 1-3 voor de bezoekende formatie en in 2016 mocht Roma nog eens vieren: 2-1. Een doelpuntloze ontmoeting komt nauwelijks voor: in 2014 werd het nog eens 0-0, maar dat is een regelrechte uitzondering.

Huidige vorm AS Roma

De Romeinse equipe is bezig aan een straffe reeks. Na de herstart had de ploeg duidelijk moeite met het hernemen van het ritme. Een zege op Sampdoria in de eerste match na de pauze werd gevolgd door drie nederlagen. Inmiddels heeft AS Roma alweer een nieuwe zegereeks opgebouwd en is het elftal al drie matches ongeslagen.

Huidige vorm Inter Milaan

De absolute topvorm is bij Inter ook een tijdje weggeweest. Sinds de herneming zijn er flink wat punten verspeeld: gelijke spelen tegen Napoli (1-1), Sassuolo (3-3) en Hellas Verona (2-2) zorgen samen met de nederlaag tegen Bologna (1-2) voor een spannend slot van de Italiaanse competitie voor Inter.

Lappenmand

AS Roma-verdediger Juan Jesus moet vanwege pijn aan zijn heup zondag toekijken. Datzelfde lot is ook Chris Smalling (adductospier), Davide Santon (kuitblessure), Federico Fazio (voetkwetsuur) en Antonio Mirante toebedeeld. De Fransman Jordan Veretout is geschorst.

Als we Conte mogen geloven gaat Lukaku waarschijnlijk tijdig fit geraken. Ook Stefano Sensi en  Nicolò Barella zouden normaal gezien mee af reizen om op verplaatsing bij AS Roma te spelen. Dat geldt niet voor Matias Vecino. Een knieblessure houdt hem vermoedelijk aan de kant.

Prognose

Een lastig te voorspellen match, maar we gaan toch voor een Milanese-zege en vullen op ons wedformulier een 3 in. Welke uitslag voorspelt u voor deze Serie A match? Doe je voorspelling bij de Belgische bookmakers welke zijn te vinden via onze bookmakerspagina. Hieronder alvast een globaal overzicht met de odds bij Unibet België!

Quoteringen AS Roma – Inter Milaan

De Belgische wedkantoren schalen de odds voor een gelijkspel in Rome het hoogst in. Uw inleg wordt gemiddeld x 3.50 keer de inleg meer waard als het een puntendeling wordt tussen AS Roma en Inter.

Een zege van Roma staat in het 1X2 spelsysteem op x 2.90 keer uw inleg. Een overwinning van Inter is met een odd van x 2.21 keer uw speelbedrag niet veel minder waard.

De Serie A match AS Roma – Inter Milaan wordt gespeeld op zondag 19 juli om 21:45 uur in het Olimpico Stadion te Rome. Welke ploeg wint volgens u deze speelronde? Ga naar de bookmakerspagina en maak een deal bij de bookmaker die een straffe odd voor u gereed heeft staan.


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN