Serie A-kraker AC Milaan – Lazio Roma zorgt voor knetterhoge odds

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
1 november 2019     2 REACTIES

De match AC Milan – Lazio Roma wordt ook buiten Italië bijzonder straf gewaardeerd. De twee Italiaanse topploegen treffen elkaar deze zondag in de competitie. De bookmakers ontvangen veel voorspellingen, ook vanuit ons land. En dat komt in de eerste plaats door de elftallen, maar ook door de toch wel straffe odds die we aantreffen in de pre-wedstrijdquoteringen. Speelt u ook mee op deze zondagse topmatch?

Trainer AC Milaan: “Lazio heeft een zeer sterk en fit team”

De competitiestart van de Rossoneri was erbarmelijk. Reden genoeg om trainer Giuseppe Gattuso op straat te zetten. Zijn vervanger, Stefano Pioli, heeft sinds voorbije weekend zijn eerste zege binnen. Maar de driepunter tegen SPAL betekent niet dat het lek boven is, zeker niet nu Lazio Roma op bezoek komt: “Ik denk dat de belangrijkste wedstrijd van het seizoen de volgende is, hiermee ben ik blij voor de fans, maar nu moeten we nadenken over de volgende, ook omdat we spelen tegen een zeer sterk en fit team”, vertelt hij in de Italiaanse media.

AC Milaan wint de wedstrijd
3.10
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.20
Lazio Roma wint de wedstrijd
2.37

Loftrompet voor Suso

Pioli zegt ook dat zijn ploeg aan sommige dingen nog moet werken, terwijl andere dingen al wel goed gaan. Hij doelt dan met name op de Suso. “Ik denk dat hij een speler van hoge kwaliteit is, hij kan het altijd beter doen, ik ben blij dat we een dergelijke speler in onze selectie hebben.”

Samenwerking cruciaal

Maar we moeten het met zijn allen doen. Winst of verlies mag niet afhangen van één speler. Afgelopen zondag hebben we dit niet goed gedaan en waren we te veel afhankelijk van Suso. Komende zondag moeten we werken aan nieuwe hoogtepunt die we als team behalen.”

“Maximale inzet en opoffering”

Is er nu een zegereeks ingezet en moet ook Lazio eraan geloven, vraagt de Italiaanse media zich af: “Neen”, zegt Pioli standvastig. “Ik voel wel dat het team kan en moet groeien, de jongens hebben de kans om het goed te doen. Ik ontken niet dat we met moeilijke spellen te maken hebben, we moeten ons zorgen maken over het recht, onszelf inzetten en deze geest handhaven. Alleen met kwaliteit win je geen wedstrijden, je hebt ook een geest van opoffering nodig.”

Lucas Biglia

Opvallende verschijning aan de kant van de thuisploeg is Lucas Rodrigo Biglia. De 33-jairge Argentijnse voetballer tekende in juli 2017 een contract tot medio 2020 bij AC Milan, dat circa zeventien miljoen euro voor hem betaalde aan Lazio Roma, juist de tegenstander van komend weekeinde. Nog een saillant detail: Biglia was van 2011 tot en met 2018 international in het Argentijns voetbalelftal en staat nu in de belangstelling van niemand minder dan ons eigen RSC Anderlecht.

Trainer Lazio Roma:  “Wordt moeilijke wedstrijd in Milaan”

Lazio-trainer Simone Inzaghi zal deze zondag waarschijnlijk weer een beroep gaan doen op Jordan Lukaku. De Rode Duivel doet het allerzins goed bij de Romeinse formatie, die sowieso goed draait de voorbije weken. Coach Inzaghi kent zijn pappenheimers en weet dat er een straffe prestatie neergezet dient te worden om daadwerkelijk de drie punten huiswaarts te mogen nemen: “Op zondag hebben we een moeilijke wedstrijd in Milaan”, vertelt hij aan Spazio Milan.

“Milan is en blijft een geweldig team”

De coach benadrukt dat Milan een angstgegner is voor zijn ploeg en dat men zich niet te veel moet blindstaren op de huidige competitiestand, waarin Lazio vijf plaatsen hoger staat dan Milan: “Milan is en blijft een geweldig team en we moeten er net zo zorgvuldig en geconcentreerd tegen spelen als we in onze voorbije matches hebben gedaan. Anders wordt winnen erg lastig”, zo besluit de coach van onder meer Jordan Lukaku en Silvio Proto.

Statistieken

AC Milan staat pas tiende met 13 uit tien. Lazio Roma doet het een pak beter en prijkt met 18 uit tien op een vijfde stek. Stadsgenoot AS Roma staat één plaats hoger met ook één punt meer dan Lazio dat maar wat graag via winst op Milan over de aardsrivaal uit Rome heenstapt.

Head 2 Head

De laatste ontmoetingen tussen AC Milan en Lazio was er één uit de Copa Italia. Voorbije seizoen knikkerde Lazio de thuisploeg uit het bekertoernooi door eind april met 0-1 te komen winnen in San Siro. Slechts elf dagen voordien waren de rollen in de Serie A-match precies omgedraaid. AC Milaan won met 1-0 en liet de bezoekers met lege handen achter.

De laatste maal dat de competitiematch Milan – Lazio onbeslist eindigden was in het seizoen 2015 – 2016. Op 20 maart 2016 werd het 1-1. En wanneer kwam Lazio voor het laatst als winnaar van het Milanese veld in de Italiaanse competitie? We moeten daarvoor hele generaties terug en moeten zelfs concluderen dat de voorbije twintig jaar (!) Lazio enkel in de Copa Italia de baas kon zijn over Milan. Dit gebeurde maar liefst driemaal: 2004, 2015 en dus voorbije seizoen. Winst in de competitie zat er desondanks niet één keer in voor de bezoekers.

Huidige vorm AC Milaan

Milan worstelt maar lijkt langzaam boven te komen. Het ontslag van coach Gattuso heeft dan toch wellicht het gewenste effect. De 1-0 winst op SPAL is in elk geval hoopgevend, want voordien werd er verloren van AS Roma (2-1), gelijkgespeeld tegen Lecce (2-2) en waren er nederlagen tegen Fiorentina, Torino en stadsgenoot Inter. Dat er tussendoor op verplaatsing van Genua werd gewonnen kon de crisis bij Milan niet verbloemen. Wellicht is aan de tijd nu een einde gekomen?

Huidige vorm Lazio Roma

Lazio zal zondag met een pak meer vertrouwen aan de aftrap staan. De ploeg van trainer Inzaghi won de voorbije twee matches en is in de Italiaanse competitie al vijf matches ongeslagen. Vooral de 4-0 winst op Torino in de voorbije speelronde was indrukwekkend, maar ook 1-2 winst op verplaatsing bij Fiorentina en de 4-0 zege thuis op Genua mogen er wezen.

Lappenmand

Bij AC Milaan is zo goed als iedereen fit. Enkel verdediger Mattia Caldara verblijft in de lappenmand. De 25-jarige vedette kampt met een knieblessure. Aan de kant van Lazio missen we onze landgenoot Silvio Proto. De Lazio-doelman heeft last van zijn pols en daarom moet de 36-jarige Rode Duivel ook dit duel toekijken. De Nederlander Ricardo Kishna ontbreekt eveneens op het appel. De aanvallende middenvelder van Lazio staat onder behandeling van de clubarts vanwege een kniekwetsuur.

Prognose

Onze voorspelling voor deze Serie-A-match is 2-1. De trainerswissel zal zijn effect hebben verwachten wij en ook de statistieken zijn zo duidelijk in het voordeel van de thuisploeg dat wij ons geld zetten op Milan. Onze wedtip is echter: een draw. Bekijk de odds hieronder en u weet waarom!

Pre-wedstrijdquoteringen voor AC Milaan – Lazio Roma

De odds voor de wedstrijd in San Siro zijn niet aan te slepen bij de Belgische wedkantoren. De hoogste quotering van deze wedstrijd x 3.20 keer de inleg wordt uitbetaald als de match AC Milaan tegen Lazio Roma na negentig minuten speeltijd een gelijkspel is.

Voor winst van beide teams hebben de bookmakers ook zeer straffe odds genoteerd. Zo levert winst van de thuisspelede ploeg AC Milaan met x 3.10 keer de inleg niet veel minder op dan een gelijkspel. Voor een overwinning van Lazio is er met x 2.37 keer de inleg nog een ruime verdubbeling van uw inleg te verwachten.

De Serie A-wedstrijd AC Milaan – Lazio Roma wordt gespeeld op zondag 3 november om 20:45 uur in San Siro te Milaan. Welke Italiaanse topploeg staat er zondagavond met de bloemen te zwaaien? Zet u in op AC Milaan of wordt het toch Lazio? Speel mee via VoetbalGokken.be op de Italiaanse match.


Reacties

hazarddd
2 november 2019

AC Milaan gaat eraan. Lazio is echt de betere ploeg op dit moment.

4 jaar geleden

kampioe...
2 november 2019

Leuk om eens te gokken op een Italiaanse topwedstrijd!

4 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN