Serie A: Inter treft Fiorentina in Milaan

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
21 juli 2020     1 REACTIE

Deze woensdag komt middenmoter Fiorentina in speelronde 35 van de Italiaanse Serie A naar Internazionale waar Rode Duivel Romelu Lukaku speelt. De Belgische wedkantoren schalen de quoteringen straf in. Vooral een stunt van Fiorentina levert bij de bookies een flinke duit op. Bij VoetbalGokken kun u alvast de statistieken, en winkansen van beide teams doornemen zodat u woensdag kunt toeslaan in de Serie A.

Antonio Conte: “Fiorentina is moeilijk te bespelen”

Voor Inter Milaan is het slot van de Serie A zeer stresserend. Ze draaien bovenin mee, maar de concurrentie voor het elftal waar onze landgenoot Romelu Lukaku speelt, is er nog altijd niks gewonnen. Ook de komende match tegen Fiorentina is volgens Inter-trainer Antonio Conte vooraf geen gewonnen zaak: “Fiorentina is een gevaarlijke ploeg, die zeer moeilijk te bespelen valt. Ze kunnen zeker problemen voor ons opleveren. We zullen dus alert en geconcentreerd moeten spelen.”

Internazionale Milano wint de wedstrijd
1.45
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
4.50
ACF Fiorentina wint de wedstrijd
6.00

“Veel respect voor Fiorentina”

Daarbij komt de jarenlange tweestrijd tussen Milaan en Florence, al meent Conte dat die controverse niet (meer) meespeelt. “Om eerlijk te zijn, ik heb nog nooit zoveel vijandschap met Fiorentina gevoeld”, zegt Conte op de clubwebsite van Internazionale. “We hebben veel respect voor Fiorentina, maar ik denk dat deze tegenstelling in Florence veel sterker gevoeld wordt dan hier in Milaan.”

Trainer Fiorentina: “Inter is al jaren een topploeg”

Fiorentina-trainer Giuseppe Iachini heeft geen zorgen richting het einde van competitie. Vanop plek twaalf is het heerlijk vertoeven richting de zomerstop. Maar freewheelen in Guiseppe Meazza? Neen, dat is er niet bij. Want dan wacht een pandoering zo meent Iachini: “Inter is al Jaren een topploeg in Italië en ook Europees. We zullen keihard moeten vechten tegen dit topteam.”

“Met frisse moed richting Milaan”

Over de kansen voor zijn eigen ploeg is hij kort maar krachtig: “We verloren een paar punten na de lockdown, maar de jongens geloven er nog steeds in en we willen deze competitie goed afronden, met goede resultaten. We hebben ons doel bereikt: handhaving in de Serie A en ook al was dat heel moeilijk. We zijn tevreden en gaan met frisse moed richting Milaan. “

Statistieken

Inter draait mee in de top drie van de Serie A. De ploeg van trainer Conte heeft 72 punten bijeen geraapt. Juventus staat bovenaan de tabellen en de kans is groot dat de titel dit seizoen weer naar De Oude Dame zal gaan. De directe concurrent is Atalanta Bergamo en ook Lazio gaat mee in de strijd om de beste drie ploeg van dit seizoen.

Met 42 punten en de twaalfde plek kan Fiorentina het seizoen wel uitzingen. Degraderen kan niet meer en ook de top zes is te ver weg. Fiorentina kan nog wel wat plaatsjes stijgen. Op de achtste plek staat Sassuolo met 48 punten en die plek is nog bereikbaar voor het team uit Florence.

Head 2 Head

Het is bijna vijf jaar geleden dat Inter thuis nog eens verloor van Fiorentina. In september 2015 werd het 1-4 voor Fiorentina. Begin dat jaar kwam de ploeg ook al eens een bezoekje nemen aan Inter. Ook dat duel werd gewonnen: 0-1. In de jaren erna wist Inter telkens te zegevieren. De grootste overwinning was die van eind november 2016. Toen versloeg Inter de ploeg uit Florence met 4-2.

Huidige vorm Internazionale

Voorbije weekeinde had Inter een match op verplaatsing bij AS Roma op het programma staan. De match in Rome werd met 2-2 een gelijkspel. Een paar dagen daarvoor werd er nog gewonnen van SPAL met 0-4.

Huidige vorm Fiorentina

Fiorentina heeft een reeks van vijf ongeslagen matches op een rij weten te realiseren. Voorbije weekeinde werd er met 2-0 gewonnen van Torino en vier dagen daarvoor wist Lecce geen drie punten in eigen huis te bewaken. Fiorentina won met 1-3 van Lecce.

Lappenmand

Inter-spelers Nicolo Barella (hamstringblessure) en Matias Velco (knieblessure) zijn woensdag niet van de partij. Onze landgenoot Romelu Lukaku is hersteld van een adductorspier blessure en kreeg voorbije weekeinde al wat speelminuten in de match tegen AS Roma van trainer Conte. Lukaku beloonde dat met een treffer in de 88ste minuut. De kans is groot dat De Dode Duivel tegen Fiorentina meer speelminuten zal krijgen.

Ook Fiorentina heeft de lappenmand niet leeg voordat het naar Milaan trekt. Met de geblesseerde Marco Benassi (gescheurde kuitspier) en Ricardo Baroni (blessure lendenspier) moet Fiorentina sowieso twee spelers in Florence achterlaten.

Prognose

Inter Milan gaat volgens ons vol gas geven en winnen van Fiorentina. Onze wedtip is 3-1 voor de ploeg uit Milaan. Bent u het hiermee eens of heeft u een andere voorspelling in gedachten? De Belgische wedkantoren zien uw voorspelling graag voorbijkomen via voetbalgokken.be!

Quoteringen FC Internazionale Milano  – ACF Fiorentina

De hoogste odd van dit duel wordt uitgekeerd als Fiorentina zegeviert op verplaatsing bij Inter. Uw inleg wordt x 6.00 keer meer waard als de ploeg uit Florence wint.

Een gelijkspel levert ook een flinke duit op. Er staat in het 1X2 spelsysteem een odd van x 4.50 keer de inleg genoteerd voor als de punten in Milaan worden gedeeld. Een zege van Inter staat genoteerd op x 1.45 keer uw inleg.

De Serie A match FC Internazionale Milano  – ACF Fiorentina wordt gespeeld op woensdag 22 juli om 21:45 uur in stadion San Siro te Milaan. Wilt u meespelen en kans maken op leuke geldprijzen? Ga dan naar onze bookmakerspagina, ga naar de bookmaker van uw keuze en speel nu alvast mee.


Reacties

bluearmy
23 juli 2020

Dit is niet best van Inter. Dacht dat ze toch wel zouden zegevieren. Helaas geen prijs dit keer

4 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN