Plaats uw weddenschap op eerste 2021 match van Internazionale Milaan

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
2 januari 2021     1 REACTIE

Deze zondag is het voor de voetballers in de Serie A terug voorbij met de korte rust. Romelu Lukaku en co knallen het nieuwe kalenderjaar in met een thuismatch tegen Crotone. Winnen in een eerste match na de feestdagen is nooit evident. Geraakt Inter voorbij Crotone? Plaats nu uw voorspelling via VoetbalGokken.be!

Antonio Conte: “Met juiste instelling en intensiteit spelen tegen Crotone”

Inter coach Antonio Conte is de feestdagen goed doorgekomen. Zondag staat er een thuismatch tegen Crotone gepland. “We moeten terug aan het werk en onze eerste match is tegen Crotone. We gaan het jaar van start met de juiste intensiteit en de juiste instelling zoals we dat in 2020 ook vaak hebben getoond”, aldus Conte.

Inter Milan wint de wedstrijd
1.20
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
6.30
FC Crotone wint de wedstrijd
11.50

Romelu Lukaku: “Ik hoor bij beste vijf in de wereld”

Ook Inter spits Romelu Lukaku kijkt uit naar de eerste 2021 match en hoopt daarin op zijn elan van 2020 door te gaan. “Gezien mijn prestaties in de voorbije vijf maanden behoor ik tot de vijf beste spelers ter wereld. Ik ken mijn verantwoordelijkheid en zal er alles aan doen om tegen Crotone direct met goals aan te knopen bij mijn prestaties in de tweede helft van 2020”, zo blikt hij terug en vooruit in de Italiaanse sportmedia.

Giovanni Stroppa: “Optimistisch voor match Inter”

FC Crotone kan de borst dus nat maken als het zondag naar Milaan reist. Coach Giovanni Stroppa weet dat ook en voor zijn ploeg staat er dan ook een zware taak te wachten. “We zijn erg optimistisch voor duel met Inter”, zegt de coach van Crotone. “Ik kijk met vertrouwen uit naar de wedstrijd, die ongetwijfeld erg moeilijk zal zijn.”

“Inter meteen onder druk zetten”

Crotone heeft al wat straffe resultaten tegen Inter gepakt, waaronder de 1-1 in Milaan uit 2018. En dat geeft een pak vertrouwen: “We kunnen er niet zomaar van uitgaan dat wel al verloren hebben, zonder dat we ook maar een stap op het veld hebben gezet. We zullen Inter vanaf het begin onder druk proberen te zetten, we willen hun niet de tijd en ruimte geven dat ze hun eigen spel kunnen spelen. We moeten proberen geen fouten te maken, dan zal de tegenstander die meteen afstraffen”, zo besluit Stroppa.

Statistieken

Het lukte Inter Milan eind voorbije jaar net niet om AC Milan voorbij te geraken. De ploeg van coach Conte staat tweede in de tabel met 33 punten. Daarmee heeft de ploeg van Rode Duivel Lukaku er één minder dan de huidige koploper en heeft het postgevat in de toprangen van de tabellen.

Crotone heeft het moeilijk onderaan de tabel en strijdt om elke punt. Met negen punten houdt het team van coach Stroppa de rode lantaarn Torino net achter zicht.

Head 2 Head

Crotone kwam voorbije seizoen niet uit in de Serie A. De laatste keer dat Inter thuis tegen de ploeg uit Crotone speelde, was begin 2018. Toen wist de ploeg uit Milaan niet te winnen: 1-1. Eind 2016 lukte het Internazionale wel om te zegevieren 3-0. Tussendoor pakte Crotone in eigen huis zelfs drie punten tegen I Nerazzurri (De Zwart-Blauwen). Het werd de primus door met 2-1 te zegevieren.

Huidige vorm Inter Milan

Inter Milan sloot het jaar af met een overwinning op verplaatsing bij Hellas Verona: 1-2. Een week eerder werd er ook gewonnen van Spezia 2-1. Lukaku was goed voor het nemen van een strafschop. De Belg was in de eerste seizoenshelft maar liefst elf keer trefzeker voor de Italiaanse ploeg.

Huidige vorm FC Crotone

Crotone ging de jaarwende in met een gewonnen match tegen Parma. De ploeg van coach Stroppa zegevierde met 2-1 i het Ezio Scida Stadion. Die drie punten waren haard nodig, want een week eerder liet Crotone nog drie broodnodige punten liggen bij Sampdoria 3-1.

Lappenmand

Inter-coach Conte kan zondag niet beschikken over Matias Vencine (knieblessure), Andrea Pinamonti (spronggewricht problemen) en Alexis Sanchez (adductorenblessure). Middenvelder Marcelo Brozovic heeft vier gele kaarten achter zijn naam staan en moet oppassen voor nog een prent.

Crotone komt naar Milaan af zonder de middenvelders Luca Cigarini en Ahmad Benali die beiden kampen met een kuitblessure.

Prognose

Het is de eerste match van het jaar voor Inter en wij verwachten dat de ploeg van Lukaku het jaar zal beginnen met een klinkende overwinning. Onze wedtip is een voorspelling bij Betway.be met uitslag 3-0 voor de ploeg uit Milaan. Check de gemiddelde quoteringen in onderstaand odd-overzicht.

Quoteringen Inter Milan – FC Crotone

De Belgische wedkantoren starten het jaar met straffe odds voor de match van Inter tegen Crotone. De hoogste odd van deze match wordt uitgekeerd als Crotone wint: x 11.50 keer de inleg valt u dan ten deel.

De quotering voor een gelijkspel wordt in het 1X2 spelsysteem op x 6.30 keer de inleg ingeschaald. Mocht Inter winnen, dan wordt uw ingelegde speelbedrag x 1.20 keer meer waard.

De Serie A match Inter Milan – FC Crotone wordt gespeeld zondag 3 januari om 12:30 uur in het Giuseppe Meazza Stadion te Milaan. Wint Inter en scoort Lukaku zijn eerste goal van 2021 tegen Crotone? Wat uw voorspelling ook is, speel mee via VoetbalGokken.be en scoor met de Italiaanse Serie A!


Reacties

svballorig
5 januari 2021

Het was weer een eitje voor Inter ;)

3 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN