Napoli treft AC Milan in Serie A-clash

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
10 juli 2020     0 REACTIES

Deze zondag staat er in de Serie A een schitterende match op het programma. Napoli treft AC Milan in speelronde 32 van de Italiaanse competitie, maar dat is niet alles. Zondagmiddag strijden de teams onderling om een ticket voor de Europa League die nu nog in handen is van de ploeg van onze landgenoot Dries Mertens. Gaat AC Milan die ticket veroveren of grijpt Napoli de kans om af te rekenen met het team uit Milaan? VoetbalGokken.be neemt u graag mee met deze voorbeschouwing naar deze topclash.

Gennaro Gattuso: “Winnen van AC Milan is cruciaal”

Voor Napoli is een goed resultaat in de match van zondag tegen AC Milan zeer belangrijk. Samen met AS Roma en AC Milan strijdt Napoli om de vijfde plek in de Serie A dat rechtstreeks toegang geeft tot de groepsfase van de Europa League. De zesde plek betekent kwalificatie. Napoli-trainer Gennaro Gattuso en oud-speler van AC Milan wil dus niets liever dan winnen. “Het is heel bijzonder voor mij om tegen AC Milan te spelen, maar we moeten laten zien dat we 95 minuten lang goed kunnen spelen. Winnen van Milan is cruciaal”, zegt Gattuso.

Napoli wint de wedstrijd
2.01
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.40
AC Milan wint de wedstrijd
3.50

“Er zijn nog verbeterpunten”

De coach van Napels vindt dat er nog veel te verbeteren valt binnen de spelerskern. “Als ik zie dat we zo ver weg staan van een ploeg als Atalanta, moeten we onszelf wel afvragen wat we verkeerd hebben gedaan. We hebben goede spelers, die achterstand mag niet zo groot zijn. We doen het goed, maar er zijn nog steeds verbeterpunten. Het doel is om een sterke winnaarsmentaliteit te creëren rondom het team met een bepaald type voetbal”, aldus de Napoli-coach.

Stefano Pioli: “Napoli directe clash”

AC Milan heeft deze week een loodzwaar programma af te werken. Eerst speelde de formatie van trainer Stefano Piolo tegen Lazio Roma daarna tegen Juventus en nu is Napoli aan de beurt. De eerste twee duel werden gewonnen en Pioli hoopt dat zijn ploeg ook opgewassen is tegen het team in  Napels. “We moeten nu aan Napoli denken. Dat wordt een directe clash met een geweldige tegenstander. We hebben slechts een paar dagen de tijd om te herstellen van de match tegen Juventus. Hopelijk komen we weer fris het veld op tegen Napoli”, zo vertelt Pioli hoopvol.

“Mijn spelers geloven in zichzelf”

De trainer van AC Milan vervolgt: “We zijn een team geworden omdat we elkaar nu kennen en we kennen onze sterke en zwakke punten. Ze geloven in zichzelf. Alle lof gaat naar mijn spelers, omdat ze een ongelooflijke mentaliteit tonen. Ik denk altijd direct weer aan de volgende wedstrijd om met deze spelers te werken die mij zoveel voldoening geven”, looft de Milan-manager zijn poulains.

Statistieken

In de tabel van de Serie A staat Napoli op de zesde stek met 51 punten. De ploeg uit Napels moet AS Roma – dat evenveel punten heeft – net voor zich duiden. AC Milan volgt vanop de zevende plek met 49 punten. De match van zondag kan dus heel wat teweegbrengen in de tabellen.

Head 2 Head

Napoli weet de jongste jaren de punten in huis te houden als AC Milan op bezoek komt, al is dat niet altijd evident geweest. Voorbije seizoen zegevierden de ploeg van Mertens met 3-2 van I Rossoneri. Het laatste doelpunt kwam van de voet van De Rode Duivel. Hierdoor kon Napoli toch weer drie punten bijschrijven.

In de twee onderlinge duels daarvoor was het ook al Napoli die won met 2-1 en 4-2. Begin 2016 werd het nog eens een gelijkspel: 1-1. Dat AC Milan zegevierde in Napels is inmiddels bijna tien jaar geleden. In oktober van 2010 won de ploeg uit Milaan met 1-2 van Gli Azzurri.

Huidige vorm Napoli

Napoli won voorbije woensdag nipt van Genoa. Mertens maakte de eerste goal van de match voor Napoli, maar Genoa wist enkele mintuten later al een tegendoelpunt te maken. De Mexicaan Hirving Lozano maakte in de 66ste minuut de 1-2 voor de ploeg uit Napels. Een paar dagen eerder werd er met diezelfde uitslag ook gewonnen van AS Roma: 2-1. In deze match kwam onze landgenoot niet tot scoren.

Huidige vorm AC Milan

Bij AC Milan zit het zelfvertrouwen er goed in. Voorbije dinsdag werd er van koploper Juventus gewonnen met 4-2 wat een enorme boost heeft gegeven aan het team van trainer Pioli. Ook werd er voorbije zaterdag afgerekend met Lazio Roma. AC Milan speelde op verplaatsing bij de nummer twee van de Serie A en slaagde erin om te zegevieren met 0-3. Sinds de herneming van de Italiaanse competitie heeft de ploeg uit Milaan nog niet verloren.

Lappenmand

Napoli-doelman David Ospina is voor de match tegen AC Milan nog niet hersteld van een hoofdblessure. Ook de Braziliaanse middenvelder Allan kan door een spierblessure niet in actie komen. Ook Fernando Liorente zal er door een kwetsuur zondag niet bij zijn. Dan zijn er nog een tweetal spelers van Napels die geen speelbevoegdheid hebben. Leandrinho en Adam Ounas kunnen tegen AC Milan nog niet aantreden.

AC Milan komt zondag zonder verdedigers Leandro Duarte en Mateo Musacchio naar het San Paolo stadion. Beiden kampen met een blessure. Dat geldt ook voor de middenvelders Hakan Calhanoglu en Samu Castillejo die beiden worden behandeld om een spierblessure. Ricardo Rodríguez en Alen Halilovic hebben geen speelbevoegdheid om zondag tegen Napoli te mogen aantreden.

Prognose

Er ligt enorm veel druk op dit spel van Napoli en AC Milan waardoor wij verwachten dat het uiteindelijk een gelijkspel wordt. We zullen een 2-2 in bij de bookies die hier weer een straffe odd voor gereed hebben staan. Benieuwd hoe hoog uw beloning kan worden met uw voorspelling? Check onderstaand odds-overzicht voor de gemiddelde quoteringen bij de bookmakers.

Quoteringen Napoli – AC Milan

De Belgische wedkantoren pakken flink uit voor deze kraker in de Italiaanse Serie A. De hoogste odd van dit duel x 3.50 keer uw inleg kunt u verwachten bij een zege van AC Milan. Voor een gelijkspel wordt er met een gemiddelde quotering van x 3.40 keer uw inleg niet veel minder uitgekeerd. Mocht Napoli thuis zegevieren van de ploeg uit Milaan, dan wordt uw speelbedrag met x 2.01 keer de inleg teruggestort op uw bankrekening.

De match in de Serie A SSC Napoli – AC Milan wordt gespeeld op zondag 12 juli om 21:45 uur in het San Paolo stadion te Napels. Wilt u graag meespelen op deze kraker in de Italiaanse competitie? Ga dan naar de bookmakerspagina van VoetbalGokken.be en zet in op uw favoriete ploeg.


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN