Napoli hervat tegen koploper Internazionale in Serie A

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
5 januari 2020     4 REACTIES

De kruitdampen van het vuurwerk zijn ook in de Italiaanse Serie A nog maar net opgetrokken of er wacht alweer vuurwerk als Napoli thuis aantreedt tegen Inter Milaan. Deze voetbalkraker zorgt voor mooie odds bij de Belgische wedkantoren! VoetbalGokken.be begint met een korte analyse van beide coaches en helpt u daarna een handje door alle statistieken op te sommen. Natuurlijk zochten wij ook de gemiddelde odds voor u op!

Gennaro Gattuso: “We willen absoluut winnen van Inter”

SSC Napoli-trainer Gennaro Gattuso kennen we toch vooral als speler van AC Milan, de grote rivaal van Inter. Gattuso nam onlangs het stokje bij Napoli over van de ontslagen Carlo Ancelotti (tegenwoordig als trainer actief bij Everton) en mag in de eerste match na de break direct tegen Inter Milaan aantreden. Uiteraard is hij supergemotiveerd, zo bleek tijdens zijn eerste persconferentie van 2020: “We willen absoluut winnen van Inter. Maandag hervatten we de reis naar het kampioenschap.”

SSC Napoli wint de wedstrijd
2.50
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.40
Inter Milaan wint de wedstrijd
2.75

“Geen half werk afleveren“

De coach wist tot nu toe nog geen grootse wedstrijden af te leveren sinds zijn aanstelling bij Napoli. Hij hamert er dan ook op dat er nu wel gepresteerd dient te worden: “We mogen geen half werk afleveren. We zijn teruggekeerd naar ons vertrouwde 4-3-3 systeem en hebben op de trainingen nieuw elan gezien. Als we die passie ook tegen Inter tonen maken we een kans.”

Antonio Conte: “Cruciale match voor titelkansen”

Inter is de trotse koploper in de Italiaanse voetbalcompetitie. Trainer Antonio Conte is er dan ook alles aan gelegen om de lastige match op verplaatsing bij Napoli tot een goed einde te brengen om zodoende die koppositie te behouden. Conte: “Deze match heeft nog steeds een derby sfeer voor mij. Het wordt ook een cruciale wedstrijd met het oog op onze titelkansen.”

“Belangrijk om goed te starten“

De trainer stond eind 2019 behoorlijk onder druk, maar inmiddels is de rust wedergekeerd bij de Milanese formatie. Een zege op verplaatsing bij Napoli zal ervoor zorgen dat de neuzen ook dezelfde kant op blijven staan: “Het is belangrijk om 2020 direct goed te beginnen, dan kan het weleens een heel mooi jaar worden voor Inter”, zo besluit Conte zijn vooruitblik op maandag.

Statistieken

Dries Mertens staat met Napoli momenteel op een achtste plek in de Italiaanse voetbalcompetitie. Met 24 uit zeventien staan ze een pak punten achter tegenstander Inter dat 42 uit 17 behaalde in de eerste seizoenshelft.

Head 2 Head

Meestal wint Napoli haar thuismatches tegen Inter wel. Zo ook vorig seizoen. Op 19 mei 2019 werd het maar liefst 4-1 in het voordeel van de ploeg uit Napels. Een seizoen eerder bleven beide equipes nog steken op 0-0. Opmerkelijk: Inter won in de Serie A deze eeuw nog niet eenmaal bij Napoli. Wél wist het in 2016 de bekermatch om de Copa Italia bij Napoli winnend af te sluiten: 0-2, maar in de competitie nul zeges in de afgelopen twintig jaar.

Huidige vorm SSC Napoli

De laatste matches van 2019 kende telkens een wisselend resultaat. December begon met een thuisnederlaag tegen Bologna: 1-2. Vervolgens speelde Napoli gelijk op verplaatsing bij Udinese. Nadien volgde de 4-0 overwinning op Belgisch kampioen KRC Genk in de UEFA Champions League.

Vier dagen na de pandoering van Genk kreeg Napoli zelf een draai om de oren: thuis werd er met 1-2 verloren van Parma. Vlak voor de feestdagen herpakte de ploeg van Rode Duivel Mertens zich door met 1-2 te winnen bij Sassuolo.

Huidige vorm Inter Milaan

Ook wisselvalligheid bij Internazionale. De ploeg van trainer Conte begon december goed door drie punten te pakken in het competitieduel tegen Spal: 2-1, maar moest een speelronde verder genoegen nemen met een gelijkspel tegen AS Roma: 1-1. Vervolgens was er de Champions League match tegen FC Barcelona. Die ging met 1-2 verloren. Op verplaatsing bij Fiorentina bleek Inter die klap nog niet te boven te zijn: 1-1 om vervolgens het jaar wél goed af te sluiten dankzij een straffe 4-0 zege op Genua.

Lappenmand

Gattuso mist aanstaande maandag twee belangrijke sterkhouders als Napoli het opneemt tegen Inter. Kévin Malcuit zit in de lappenmand vanwege een gescheurde kruisband en is nog tot en met eind april out.

Kalidou Koulibaly (ex-Genk) kampt met een tweekoppige blessure in de dijbeenspier. Hij kan wellicht nog wel meedoen, maar zal vrijwel zeker geen basisplaats krijgen. De medische staf van Napoli verwacht momenteel zelfs dat het duel sowieso te vroeg gaat komen voor de Senegalees.

Problemen ook voor Inter-trainer Conte. Alexis Sánchez en Nicolò Barella zijn twijfelachtig vanwege respectievelijk een kuitbeen- en knieblessure. Kwadwo Asamoah speelt sowieso niet mee tegen Napoli en ook Danilo D’Ambrosio zal ontbreken vanwege een slepende beenblessure.

Prognose

Onze wedtip voor deze match? 2-1 voor Napoli. Een verrassende uitslag? Wellicht, maar hiermee spelen we op het thuisvoordeel. Bovendien zijn de odds voor een zege van Napoli uitermate straf! Check onderstaande overzicht voor de gemiddelde quoteringen van Unibet.be in het 1×2 spelsysteem!

Quoteringen SSC Napoli – Inter Milaan

De bookmakers beginnen 2020 in dit geval voorzichtig: er is voor de wedkantoren geen duidelijke favoriet aan te wijzen. Een thuisoverwinning van SSC Napoli staat op x 2,50. Een zege van Internazionale op x 2,75, maar een draw spant toch echt de kroon dit keer! De hoogste bij deze voetbalwedstrijd is x 3,40 keer uw inleg als Napoli – Inter onbeslist eindigt.

De Serie A match SSC Napoli – Internazionale Milaan wordt gespeeld op maandag 6 januari om 20:45 uur in Stadio San Paolo te Napels. Voor wie gaat u bij deze voetbalmatch? Laat vandaag nog even uw voorspelling achter bij VoetbalGokken.be en maak kans op mooie geldprijzen!


Reacties

allesof...
6 januari 2020

Ik gok op winst van Mertens en co!

4 jaar geleden

jupiler...
6 januari 2020

Ik doe een gokje op Inter

4 jaar geleden

goktopper
7 januari 2020

Mijn beloning is binnen want wat was Lukaku weer goed bezig bij Inter ;)

4 jaar geleden

hansd
7 januari 2020

Gespeeld bij de bookies op 2-2 :(

4 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN