Kan Lukaku zijn seizoenscore nog opkrikken tegen Atalanta?

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
31 juli 2020     0 REACTIES

Juventus is kampioen, maar achter De Oude Dame wordt nog volop gestreden om de posities. Inter en Atalanta Bergamo bekampen elkaar zaterdag voor de tweede plek. Kan Romelu Lukaku die match aangrijpen om zijn seizoenscore van 23 goals nog op te krikken? Voetbalgokken.be blikt vooruit op de 38e en laatste speelronde in de Italiaanse Serie A

Gian Piero Gasperini: “Tweede plaats zou historisch zijn”

Atalanta Bergamo is voor komend seizoen al verzekerd van deelname aan Champions League, maar wil niets liever dan het competitieseizoen als tweede in de tabel afsluiten. Ook Inter en Lazio azen op die plek. Atalanta heeft zaterdag echter alles in eigen hand: winnen van Inter en de geschiedenisboeken kunnen bijgewerkt worden: “We gaan er alles aan doen om die tweede plek van Inter te veroveren. Na de derde plek van vorig seizoen zou het onze beste prestatie ooit zijn.”

Atalanta wint de wedstrijd
2.19
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.65
Inter wint de wedstrijd
2.85

“Graag nog thuisoverwinning op Inter erbij”

Atalanta breekt het ene na het andere record, maar als het verliest van Inter kan een topseizoen zomaar eindigden in een vierde plaats. “We blijven tot nu toe alle grote clubs voor, op Juventus na natuurlijk”, aldus de 62-jarige Gasperini. “Na iedere wedstrijd krijg ik te horen dat we weer records gebroken hebben. Ik begrijp dat we nu de meeste uitoverwinningen in één seizoen hebben geboekt, maar daar mag een thuisoverwinning op Inter nog wel bij”, is Gasperini zich bewust van het belang van deze slotmatch.

Antonio Conte: “Met Atalanta strijden om plek twee”

Internazionale trainer Antonio Conte is echter niet van zins die tweede positie zomaar af te geven aan Atalanta. “De cijfers bewijzen dat we de beste verdediging en de op één na beste aanval hebben en dat er veel spelers op doel schieten. Ik denk dat het belangrijk is dat we nu om behoud van de tweede plek strijden met Atalanta. Dat wordt een geweldig duel! Wij maken zeker kans, maar we worden geconfronteerd met een club die in vier jaar tijd exponentieel is gegroeid. Het zijn reuzen in Italië.”

“Atalanta is geen nieuwkomer meer”

Conte weet dat reuzen niet gemakkelijk te verschalken zijn en bereidt zich dan ook voor op een stevig potje met straffe tegenstand van de thuisploeg: “Elk jaar heeft Atalanta de ploeg versterkt en hebben ze nu geweldige spelers op alle gebieden van het veld. Het zijn geen nieuwkomers meer. Laten we ons concentreren op deze wedstrijd en dan zullen we nadenken over de wedstrijd tegen Getafe (in de achtste finales van de Europa League)”, zo besluit Conte zijn voorbeschouwing op de website van de club.

Statistieken

Rode Duivel-Lukaku staat met Inter op dit moment met 79 uit 37 op een tweede stek. Het gat met de nummers drie en vier is amper één punt. Behalve Atalanta strijdt ook Lazio Roma nog mee om de tweede plaats. De Romeinse formatie moet winnen van Napoli, de nummer zeven, om nog kans te maken op de felbegeerde titel ‘Best of the rest’.

Head 2 Head

Voorbije seizoen bleek Atalanta de betere in het duel tegen Inter. Ze wisten met maar liefst 4-1 ruimschoots de maat de nemen van de Milanese formatie. Een editie eerder was dat nog een pak lastiger gebleken. Toen werd de match afgefloten bij een 0-0 stand.

Huidige vorm Atalanta Bergamo

De ongeslagen reeks van Atalanta Bergamo blijft maar duren. Ook afgelopen weekend werd er weer een zege toegevoegd door Parma met 1-2 te verslaan. Voorbije weekend werd er bij de stadsgenoot van Inter nog gelijkgespeeld: AC Milaan – Atalanta werd namelijk 1-1.

Huidige vorm Inter Milan

Ook Internazionale is in de winning moot. Begin vorige maand werd er nog verloren van Bologna met 1-2, maar sindsdien geen nederlagen meer voor de ploeg van trainer Conte. Afgelopen dinsdag werd Napoli met 2-0 verslagen en ook Genoa moest er vorige week aan geloven: 0-3.

Lappenmand

De lappenmand van Atalanta Bergamo is op een haar na leeg. Enkel aanvaller Josip Ilicic zal er zaterdag niet bij zijn tegen Inter, maar dit komt door een trainingsachterstand opgelopen tijdens de coronabreak.

Bij Inter ontbreekt de Nederlandse sterkhouder in defensie: Stefan de Vrij. Onze noorderbuur heeft last van een knieblessure en Inter durft nog niet te zeggen wanneer de centrumverdediger weer inzetbaar is. Ook Stefano Sensi (dijbeenblessure) en Matias Vecino (knieblessure) zijn er tegen Atalanta niet bij, maar zullen naar verwachting wel tijdig fit geraken voor de Europa League matches volgende maand.

Prognose

We voorspellen een 1-3 overwinning voor Inter en hopen daarbij op een pak goals van Lukaku, maar zeker zijn we daar natuurlijk niet van. Er wordt ook veel gespeeld op een draw. Wat is uw verwachting van deze laatste speelronde in de Serie A? Check de gemiddelde odds voor Atalanta -Inter in het onderstaande overzicht en surf naar onze bookmakerspage voor de actuele quoteringen.  

Quoteringen Atalanta – Inter

De hoogste quoteringen in het 1×2 spelsysteem zien we staan als deze match onbeslist eindigt. Een gelijkspel staat op een fraaie: x 3.65 keer uw inleg.

Een overwinning van Inter op verplaatsing in Bergamo levert al snel een ruime verdubbeling op x 2.85. Verwacht u dat de thuisploeg de hoofdvogel schiet? De odds voor winst van de ploeg uit Bergamo is met x 2.19 keer het speelbedrag ook niet misselijk te noemen.

De wedstrijd Atalanta Bergamo – Inter Milan uit de Calcio A wordt gespeeld op zaterdagavond 1 augustus en begint om 20:45 uur in het Atleti Azzurri d’Italia stadion te Bergamo. Speelt u mee met deze allesbeslissende match om de tweede plaats? VoetbalGokken.be staat vlak langs de zijlijn en biedt de strafste wedopties voor een mooie zaterdagavond!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN