Juventus neemt het in Italiaans slotakkoord op tegen AS Roma

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
31 juli 2020     1 REACTIE

Dit weekend wordt in Italië de laatste speelronde van de Serie A gespeeld. Aanstaande zaterdag spelen Juventus en AS Roma tegen elkaar in het Allianz Stadion. Juventus is kampioen en Roma eindigt dit seizoen op de vijfde plek, maar de teams zullen niet van elkaar willen verliezen. Voor de Belgische wedkantoren dus een goed excuus om even flink uit te pakken! Doet u ook mee?

Maurizio Sarri: “Seizoen was lang en zwaar”

Juventus-trainer Maurizio Sarri is afgelopen weekend met zijn ploeg kampioen van Italië geworden en denkt er serieus over om het belofte-elftal van Juve in te gaan zetten voor de wedstrijd tegen AS Roma. Sarri wil zijn team fris en fruitig houden voor de achtste finale van Champions League tegen Olympique Lyon en weet dat veel spelers moe zijn. “We zullen zien hoe iedereen er aan toe is om komend weekend de match tegen Roma te spelen. Het seizoen was lang en zwaar!”, begint Sarri met een duidelijk statement aan het begin van zijn voorbeschouwing op de match van zaterdag.

Juventus wint de wedstrijd
1.89
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.75
AS Roma wint de wedstrijd
3.55

“Wedstrijd tegen Roma geen prioriteit”

De ervaren Sarri spaarden voorbije wedstrijden Matthijs de Ligt en Wojciech Szczesny al en de kans is groot dat De Ligt en Szczesny er ook tegen AS Roma niet bij zullen zijn. “Er zitten veel spelers geblesseerd thuis waardoor er ook veel spelers extra worden belast. Dus is ga kijken wie er zaterdag zullen spelen. De Champions League is voor ons nu de hoogste prioriteit en niet de wedstrijd van zaterdag tegen Roma”, aldus de coach van Juventus die duidelijk weinig goesting heeft om nog tegen AS Roma aan te treden.

Paulo Fonseca: “Winst op Juventus mooie afsluiter”

Voor AS Roma zijn de punten ook niet meer van groot belang, maar trainer Paulo Fonseca ziet de wedstrijd tegen Juventus wel als een graadmeter voor zijn ploeg. “Het is altijd goed om tegen topteams te spelen, want dan kan je het team alleen maar verbeteren. We willen ook nu ons best doen en winnen van Juventus. Dat zou een hele mooie afsluiting van het seizoen zijn”, aldus Fonseca.

“Kansen creëren tegen Juventus”

De trainer beseft wel dat winnen in Turijn – ook nu – een hele opgave is en prijst de kwaliteiten van het elftal en de manager. “Ik vind Sarri een geweldige coach, een van de beste in Europa. Het zal mooi zijn als mijn team tegen Juventus kansen creëert en dat we doelpunten gaan maken. Dat is voor ons het belangrijkste is. We zien het zaterdag wel. Er is altijd een mogelijkheid dat we daar winnen”, aldus Fonseca op het digitale kanaal van AS Roma.

Statistieken

Juventus is kampioen en met reeds 83 uit 37 op zak is de match tegen Roma van ongeschikt belang ten opzichte van de aankomende CL-clash tegen Olympique Lyon.

AS Roma staat met 67 punten op de vijfde plek. AC Milan is de nummer zes en met 63 punten is de ploeg uit de hoofdstad geen bedreiging meer voor de ploeg uit Rome. Op de vierde plek staat stadsgenoot Lazio Roma met 78 punten dus ook een plekje hoger komen in de tabel zit er voor Roma niet meer in.

Head 2 Head

Aan het begin van dit kalenderjaar won Juventus de Serie A-match bij AS Roma met 1-2. Twee weken later kwam Roma voor een bekerduel af naar Turijn. Juventus was opnieuw de sterkste van de twee en versloeg de Romeinen ditmaal zelfs met 3-1. AS Roma won dit seizoen dus nog niet van Juve, maar krijgt wellicht zaterdag een unieke kans om de hoofdvogel te schieten!

Huidige vorm Juventus

De druk van de titel woog Juventus duidelijk zwaar. De voorbije weken won het dan ook maar moeizaam. Afgelopen weekend wist Juve niet te winnen op verplaatsing bij Cagliari, de club van Radja Nainggolan: 2-0. Midweeks werd er dan wel weer de maat genomen van Sampdoria: 2-0, maar bij Udinese ging het weer mis: 2-1.

Huidige vorm AS Roma

De winnende reeks van AS Roma telt nu al zeven duels. De ploeg van trainer Fonseca verkeert dus duidelijk in goeden doen. De laatste maal dat zijn elftal zonder drie punten het veld afliep was tegen Inter. Dat duel eindigde in 2-2. Daarna won Roma alles.

Lappenmand

Juventus heeft de lappenmand niet leeg als het naar AS Roma trekt. Sterkhouder Sami Khedira kampt met een blessure aan de adductorspier. Ook voor Mattia De Sciglio (dijbeenspier), Giorgio Chiellini (kuit) en Douglas Costa (adductorspier) de laatste competitiematch van dit seizoen tegen AS Roma nog te vroeg.

Roma-middenvelder Lorenzo Pellegrini kijkt vanwege een neusblessure ook toe zaterdag. De 24-jarige Italiaan bekleedt een spilfunctie in het elftal van Fonseca en zal dus node gemist worden in Turijn.

Prognose

Nu de titel binnen is, lijkt de druk er bij Juventus wel vanaf. Maar met iemand als Ronaldo mag je je nooit te vroeg rijk rekenen. Toch denken wij dat AS Roma ditmaal met een resultaat huiswaarts kan keren. Onze wedtip: 2-2.

Quoteringen Juventus – AS Roma

Bij de Belgische bookmakers levert een gelijkspel de meeste euro’s op. Uw inleg wordt x 3.75 keer meer waard als de punten in Turijn netjes worden verdeeld.

Een overwinning van AS Roma zorgt voor een nette uitkering van x 3.55 keer het ingelegde speelbedrag. Mocht Juventus in dit laatste competitieduel van dit seizoen 2019 – 2020 nog drie punten gaan toevoegen aan het toch al indrukwekkende puntentotaal, dan worden ook spelers die hierop gokten blij: x 1.89 keer uw inleg valt u dan ten deel!

De Serie A match Juventus – AS Roma wordt gespeeld op zaterdag 1 augustus om start 20:45 uur in het Allianz Stadion te Turijn. Pak uw kans om nog eenmaal geld te verdienen aan dit seizoen in de Serie A! Ga naar onze bookmakerspagina, laat uw voorspelling achter en volg de verrichtingen van beide teams als ze zaterdagavond strijden om de laatste punten van het seizoen!


Reacties

sporza
31 juli 2020

Juventus gaat rustig aan doen. Kansje voor Roma om te zegevieren

4 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN