Juventus moet langs Udinese voor Scudetto

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
22 juli 2020     2 REACTIES

Deze donderdag kan Juventus weer een stukje dichterbij de landstitel komen. Daarvoor moeten de troepen van trainer Maurizio Sarri op verplaatsing bij Udinese Calcio zien te winnen. Er zijn nog vier matches te gaan, die in totaal twaalf punten op kunnen leveren. Juventus heeft nog twee zeges nodig om kampioen te worden van Italië. Gaat Udinese meewerken aan een kampioensfeestje in Turijn of maken ze het slot nog spannender?

Udinese-trainer Luca Gotti: “Wij hebben hoop tegen Juventus”

Trainer Luca Gotti staat aan het roer van Udinese Calcio en moet zijn ploeg donderdagavond in eigen huis begeleiden tegen Juventus. Een zware taak vindt Gotti. Zijn team wint de laatste weken moeizaam en dan komt ook Juventus nog op bezoek. “Het is duidelijk dat we op dit moment wat verbitterd zijn, maar aan de andere kant zie ik dat mijn spelers alles blijven geven en dat geeft mij hoop voor het duel van donderdag als Juventus naar ons toekomt”, zo zegt Gotti in de Italiaanse media.

Udinese Calcio wint de wedstrijd
4.95
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.85
Juventus wint de wedstrijd
1.62

“Niet wachten op andere teams”

Udinese moet zelf ook nog hard aan de weg timmeren wil het komend seizoen weer in de Serie A mogen uitkomen. Er zijn nog een paar punten nodig om dat doel te bereiken en dus moet trainer Gotti snel de neuzen dezelfde kant op zien te krijgen. “Nu moeten we ons opbeuren en zelf zoveel mogelijk punten verzamelen zonder te wachten op goed nieuws van de andere ploegen”, aldus een getergde Gotti die ook wel beseft dat winnen donderdag niet evident gaat zijn.

Maurizo Sarri: “Concentreren op Udinese”

Juventus heeft nog maximaal twee winstpartijen nodig om de titel te pakken. Met Udinese lijkt Juve een eerste zege snel binnen te kunnen werken, maar Juve-trainer Maurizio Sarri onderschat in het slot van dit seizoen geen enkele ploeg. “We moeten begrijpen dat ook winnen op verplaatsing bij Udinese geen uitgemaakte zaak is. We zullen ons de komende dagen dan ook volledig concentreren op die tegenstander”, stelt Sarri vast.

“Dit seizoen wordt punt voor punt uitgevochten”

Na de match tegen Udinese treft Juve nog Sampdoria. Gaat dat de ploeg worden waartegen zde kampioen worden? De duels tegen Cagliari (waar Radja Nainggolan speelt, red.) en AS Roma doen er in dat geval dan niet meer toe.

Sarri kijkt liever niet zo ver en richt de pijlen eerst op de match tegen Udinese. “We moeten ons concentreren op de komende duels. Om te beginnen de wedstrijd van donderdag tegen Udinese. Dat is het enige dat nu telt”, zo besluit de ervaren trainer van Juventus.

Statistieken

Met al tachtig punten in de pocket staat Juventus stevig bovenaan de tabellen. De voorsprong op de concurrentie (Internazionale en Atalanta Bergamo) is groot en het moment dat De Oude Dame de titel pakt lijkt steeds dichter bij te gaan komen.

Udinese staat zestiende met 36 punten en is op die plek nog niet veilig voor degradatie. Plek achttien, die nu bezet wordt door Lecce, betekent komend seizoen uitkomen in de Serie B. Lecce heeft 29 punten en dat zijn er zeven minder dan Udinese. Er zijn nog vier ronden te gaan en twaalf punten te verdienen. Lecce kan Udinese dus nog passeren.

Head 2 Head

Voorbije seizoen wist Juventus met 0-2 af te rekenen van Udinese. Een jaar eerder werd het zelfs 2-6 voor de ploeg uit Turijn. Toch is winnen bij Udinese niet altijd een zekerheidje. Begin 2017 werd het nog eens een gelijkspel 1-1. Dat Juventus verloor in Udine is echter al wel een tijd geleden. In april 2010 wist Udinese het grote Juventus met 3-0 volledig weg te spelen.

Huidige vorm Udinese

Udinese heeft het de jongste weken niet gemakkelijk gehad. Het Napoli van onze landgenoot Dries Mertens wist met 2-1 te zegevieren van de nummer twaalf uit de Serie A. Ook Sampdorio wist er met de volle buit vandoor te gaan uit Udine door de ploeg met 1-3 te overmeesteren. Tussentijds werd er in eigen huis wel knap een gelijkspel uit het vuur getrokken tegen Lazio Roma: 0-0.

Huidige vorm Juventus

Het was Cristiano Ronaldo weer die ervoor zorgde dat Juventus voorbije maandag zegevierden. Lazio Roma kon de twee treffers van CR7 niet weren en zag Juve winnen met 2-1. Dat was een overwinning nadat Juventus dat drie matches op een rij niet waar wist te maken. Achtereenvolgend werden AC Milan 4-2, Atalanta Bergamo 2-2 en Sassuolo 3-3 niet aan de zegekar gehangen.

Lappenmand

Udinese moet het donderdag zonder spelers Rolando Mandragora (gescheurde kruisband), Sebastian Prodl (knieblessure), Mato Jajalo en Lukasz Teodorczyk (beiden knieblessure) doen. Ook is het nog afwachten of de Braziliaanse middenvelder Walace het donderdag kan opnemen tegen de koploper.

In de lappenmand van Juventus bivakkeren Sami Khedira (adductorspier) en Mattia De Sciglio (dijblessure). Ook de 35-jarige verdediger Giorgio Chielini (spierblessure) zal er tegen Juventus niet bij zijn. Verdediger Leandro Bonucci is geschorst voor de wedstrijd tegen Udinese na een (domme) gele kaart in het slot van de match tegen Lazio Roma.

Prognose

Normaal gesproken moet Juventus opgewassen zijn tegen het bescheiden Udinese. De druk kan echter wel hoog oplopen aan het einde van het seizoen. Daarom voorspellen wij een magere 0-1 zege van Juve. Uiteraard hebben de Belgische wedkantoren hier niet de hoogste odd tegenover staan. Wel kan deze inleg veel opleveren door de verschillende speeltechnieken die er mogelijk zijn. Voor de gemiddelde quoteringen in het 1X2 spelsysteem kunt u alvast het onderstaand odds-overzicht met quoteringen van Unibet.be doornemen.

Quoteringen Udinese Calcio – Juventus

De hoogste odd van dit duel x 4.95 keer de inleg hanteren de Belgische wedkantoren gemiddeld als het een overwinning van Udinese wordt.

Mocht Juventus aan het langste eind trekken, dan wordt uw inleg x 1.62 keer meer waard. Een gelijkspel krijgt een beduidend hogere odd mee. Uw inleg wordt x 3.85 keer meer waard als de punten donderdagavond in Udine worden gedeeld.

De Serie A match Udinese Calcio – Juventus wordt gespeeld op donderdag 23 juli om 19:30 uur in de Dacia Arena te Udine. Gaat u inleggen op een zege van Juventus of een stunt van Udinese? Bij VoetbalGokken.be vindt u straffe odds en de betrouwbaarste bookmakers om een verantwoorde deal mee te sluiten. Speel dus vandaag alvast mee op Udine – Juventus.


Reacties

bluearmy
23 juli 2020

Niets houdt Juventus nog tegen. Bij Udinese wordt het 0-3 ;)

4 jaar geleden

teamspeler
24 juli 2020

Ongelofelijk slecht van Juve!! Willen ze in Turijn wel kampioen worden?

4 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN