Italiaanse kraker: Juventus versus AS Roma

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
16 december 2016     6 REACTIES

Aanstaande zaterdag wordt in de Italiaanse voetbalcompetitie de kraker tussen Juventus en AS Roma gespeeld. Een match waar ook de bookmakers enorm naar uitkijken. In de Italiaanse Serie-A staat Juventus bovenaan. Op vier punten daarachter bezet AS-Roma de tweede plaats. Roma – waar Radja Nainggolan en Thomas Vermaelen spelen – is dus een serieuze uitdager voor ‘de oude dame’. Kunnen onze landgenoten op verplaatsing winnen bij de leiders? Speel mee via de bookmakers van VoetbalGokken.be!

Radja Nainggolan: “We gaan altijd voor een zege”

AS Roma heeft in de voorbije week al laten zien uit welk hout ze gesneden zijn. Het team van trainer Luciano Spalletti won met 1-0 van aartsrivaal AC Milan. Radja Nainggolan maakte het enige doelpunt. Doelman Donnarumma van AC Milan had geen schijn van kans tegen het vlammende schot van Nainggolan. De Rode Duivel besliste de topper en deed dat de week ervoor ook al tijdens de ‘Derby della Capitale’. AS-Roma won van stadsgenoot Lazio doordat Nainggolan de 0-2 binnen trapte. “Ik doe gewoon mijn werk”, zegt Nainggolan na afloop van de wedstrijd bescheiden. Nainggolan had kunnen overstappen naar de Premier League. Chelsea had graag de schutter overgenomen uit de Italiaanse Serie-A. De Duivel is echter tevreden bij zijn huidige werkgever: “Ik heb beslist om hier te blijven, en ik ben blij met die beslissing. Ik heb het al vaak genoeg herhaald: we gaan altijd voor de zege, zoals ook ik er altijd voor ga. Ik heb nooit spijt gehad van die beslissing”, zegt Nainggolan in Nieuwsblad.be.

Juventus favoriet in Italiaanse kraker (!) – 1.72 !

AS Roma heeft deze maand met zware wedstrijden te maken. De laatste voor de winterstop is Juventus. “Het zijn moeilijke wedstrijden, maar we moeten winnen als we willen bewijzen wat we waard zijn.” Dat Juventus (dat vier punten meer heeft dan AS Roma) heeft meer moeite dan de voorgaande seizoenen om afstand te nemen van de concurrentie in het klassement, weet ook Nainggolan: “Ze moeten er meer voor vechten, dat klopt. Daar moeten we van profiteren. Het hangt allemaal van onszelf af: we moeten gewoon in onszelf geloven.”

Thomas Vermaelen hoopt op speelminuten

Thomas Vermaelen is volledig hersteld van zijn blessure en mocht twee weken geleden in de toegevoegde tijd invallen tijdens het duel tegen staartploeg Pescara. “Ik ben blij om na twee maanden eindelijk nog eens op het veld te hebben gestaan”, laat Vermaelen weten op de website van AS Roma. “Ik voel me goed en ik ben blij dat ik na bijna drie maanden terug heb kunnen spelen”, zegt Vermaelen. “Ik heb hard gewerkt aan mijn terugkeer. Hopelijk blijf ik nu blessurevrij en kan ik wat meer speeltijd versieren bij het team”, aldus Vermaelen die hoopt ook tegen Juventus weer zijn speelminuten te pakken.

Luciano Spalletti: “Voor mij is Juventus de grootst mogelijke perfectie”

De coach van AS Roma Luciano Spalletti weet dat bestrijding van ‘zwart-en-wit’ allesbehalve gemakkelijk zal zijn. “Dit is Juventus. Een geweldig team. Juve is zeer sterk, bijna perfect. Ze weten bij die club exact wat ze willen en krijgen dat met een minimale inspanning ook nog voor elkaar”, zegt Spalletti tegenover de Italiaanse pers. “Voor mij is Juventus een schoolvoorbeeld van een voetbalclub die wordt geleid vanuit de grootst mogelijke perfectie.”

AS Roma verrast en wint wedstrijd (!) – 5.00 !

Wedstrijdoverzicht

Luciano Spalletti kan in de topper tegen Juventus over een aantal belangrijke spilfiguren niet beschikken: Alessandro Florenzi (knieblessure), Leandro Paredes (enkelblessure) en Mohamed Salah (enkelblessure) moeten de wedstrijd vanaf de zijlijn bekijken. Juventus-trainer Massimiliano Allegri heeft ook te maken met blessureleed. Zo kan de trainer geen beroep doen op Dani Alves (dijblessure), Andrea Barzagli (schouderblessure), Leonardo Bonucci (dijblessure) en Marko Pjaca (voetblessure). Het missen van de Juventus-spelers kan voor AS Roma doorslaggevend zijn. De Romeinen hebben al een aantal jaren niet meer kunnen winnen in het Juventus-stadion. De laatste overwinning van de uitploeg was in januari 2011. AS Roma won met 0-2 van de oude dame. In 2010 kon Juventus ook al niet winnen van zijn aartsrivaal. Roma ging begin dat jaar met een 1-2 zege huiswaarts. Deze uitslagen zijn daarna niet meer gehaald door het team van Nainggolan en Vermaelen. Van de zes wedstrijden die daarna gespeeld zijn, kwam AS Roma met lege handen te staan. In april 2012 is was Juventus zelfs met 4-0 te sterk voor AS Roma. Toch lijkt de kans dit seizoen groot dat Juve kwetsbaar is en dat er dus kansen liggen om de koploper in eigen huis te verslaan.

Pre-wedstrijd quoteringen

De bookmakers nemen de statistieken mee bij het vaststellen van de odds. Echter geeft dit geen garanties voor de eindstand tijdens het duel van deze zaterdag. Wint AS Roma deze topwedstrijd? Dan mag diegene die dit voorspelde rekenen op uit uitkering van x 5.00 keer de inleg. Voor een gelijkspel hanteren de bookies een quotering van x 3.50. Een overwinning van Juventus levert met x 1.72 keer uw inleg ook een leuk bedrag op!

 

[av_promobox button=’no’ label=’Click me’ link=’manually,http://’ link_target=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’]
De kraker in de Italiaanse Serie A competitie Juventus – AS Roma wordt gespeeld op zaterdag 17 december om 20:45 uur in het Juventus Stadion te Turijn. Winnen onze landgenoten deze Italiaanse kraker of vergroot Juve zijn voorsprong op de concurrentie? Maak uw voorspelling geld waard en zit in bij VoetbalGokken.be. Ontvang bij Unibet een inschrijfbonus tot wel 60 euro! Schrijf u hier in bij Unibet.be…[/av_promobox]

 


Reacties

euro2016
16 december 2016

Go Radja!!! Juve is sterk, maar als er één ploeg ze kan pakken dan is het Roma!!

7 jaar geleden

weddendat
16 december 2016

Topwedstrijden in de Italiaanse competitie zijn altijd leuk om op te gokken. Juventus - AS Roma ga ik zeker niet missen.

7 jaar geleden

kevinde...
16 december 2016

Ik hoop dat de Duivels het gaan fiksen tegen Juventus. ;)

7 jaar geleden

mignole...
18 december 2016

Geen bonus dit weekend. :( Ingezet op winst van AS Roma.

7 jaar geleden

kaagent
18 december 2016

Juve pakt hem met 1-0. Een minimale zege, maar genoeg op koploper te blijven en Roma het nakijken te geven. Een povere wedstrijd met een teleurstellende uitslag!

7 jaar geleden

goktopper
18 december 2016

Net mijn bonus ontvangen van Unibet! Die zege is binnen en de titelstrijd in Italie lijkt mij ook wel beslist bij deze....

7 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN