Internationale ontvangt Juventus in Serie A

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
3 oktober 2019     3 REACTIES

In de Italiaanse competitie staat dit weekend een echte kraker op het programma. In de Serie A ontvangt koploper Internationale in Milaan de nummer twee van de tabellen Juventus. De Belgische wedkantoren schroeven de pre-wedstrijdquoteringen graag hoog op voor deze straffe Italiaanse competitieclash. Verwacht u dat de thuisploeg gaat zegevieren of is superster Cristiano Ronaldo weer de grote man in deze match?

Antonio Conte: “We gaan ons richten op Juventus”

Het is een drukke week voor Internationale. In de Champions League werd deze week gespeeld tegen FC Barcelona. De ploeg van Antonio Conte kwam er niet zonder kleurscheuren vanaf. Inter verloor met 2-1 van Barça door twee treffers van Luis Suarez. Ook komende zondag staat er voor de ploeg van Rode Duivel Romelu Lukaku een echte kraker te wachten: Juventus komt in San Siro Inter bekampen en dat wordt niet zomaar een wedstrijd. Het gaat om de ontmoeting tussen de nummers een (Internationale) en twee (Juventus) en dat zorgt voor veel druk binnen de spelerskern van trainer Antonio Conte. “We gaan ons nu richten op de wedstrijd van zondag tegen Juventus en dan wordt weer een straffe pot”, zegt de trainer van Inter in zijn persconferentie na het duel tegen Barcelona.

Internationale wint de wedstrijd
2.60
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.20
Juventus wint de wedstrijd
2.80

“Juventus is een van de sterkste teams”

De trainer beseft dat de wedstrijd in Camp Nou voor zijn spelers veel energie heeft gekost, maar dat wil volgens de Conte niet zeggen dat zij zich gaan overgeven aan Juventus. “Ik heb alle vertrouwen in mijn spelers en wij willen onze kaarten goed spelen. Juventus is een van de sterkste teams, maar dat zijn wij ook”, aldus de Inter-coach.

Lukaku

Onze landgenoot Romelu Lukaku is niet al te best aan het seizoen bij zijn nieuwe Italiaanse werkgever begonnen. Lukaku kampt met een spierblessure en kwam nog maar zes keer in actie voor zijn nieuwe ploeg. Daarin scoorde de Belg wel drie keer. Internationale trok ook al zonder Lukaku naar de CL-match in Barcelona. Of de aanvaller tegen Juventus wel in actie gaat komen is nog afwachten. Conte: “Hij is niet afgereisd met ons naar Barcelona. Hij voelde dit al tien dagen en de testen waren negatief. We willen geen risico nemen met hem. Het is alleszins geen scheur”, zo stelt de coach ons gerust.

Maurizio Sarri: “Ik hoor dat Inter goed speelt”

In tegenstelling tot Inter hoefde Juventus deze week niet af te reizen in de Champions League. Thuis ontving De Oude Dame het Duitse Leverkusen en dat werd met 3-0 winst prima afgehandeld. Het team van trainer Maurizio Sarri kan dan ook met opgeheven hoofd naar Milaan reizen. “We zeggen altijd één spel tegelijk en na Leverkusen richten wij ons nu op Inter”, zegt de trainer in zijn persconferentie.

“Moeilijke wedstrijd tegen sterk team”

De coach van Juve heeft zich voorafgaand aan de wedstrijd tegen Leverkusen nog niet veel verdiept in de koploper van de Serie A. “Ik heb nog geen duels van Inter gezien”, bekende de Juventus-trainer eerder deze week voor de camera van Sky Sport Italia. “Ik hoor wel dat Inter goed speelt. Dat verrast me niet, gezien de kwaliteiten van de trainer en de spelers.”

Sarri weet dan ook heel goed dat er zondag geen makkelijke pot op het menu staat: “We weten vooraf dat tegen Inter spelen betekent dat we een zeer moeilijke wedstrijd tegen een zeer sterk team tegemoet”, besluit de trainer van Juventus zijn voorbeschouwing op de clash tegen Internazionale.

Statistieken

Juventus startte de Italiaanse competitie goed waardoor het team van trainer Sarri meteen op de eerste plek genoteerd kon worden. Van Parma (0-1) en het Napoli van Dries Mertens (4-1) werd er gewonnen, maar daarna liet Juve punten liggen Fiorentina (0-0). Dit was dan ook het punt dat Inter de eerste plek kon overnemen van De Oude Dame. Met de overwinningen op Brescia (1-2) Hellas Verona (2-1) en Spal (2-0) kon Juventus zijn rivaal nog niet overmeesteren.

Inter liet in de zes gespeelde competitiewedstrijden geen enkele punt liggen. Met AC Milaan (0-2) en Lazio (1-0) werd er al gewonnen van iets indrukwekkendere ploegen dan waar Juve al tegen gespeeld heeft. Maar ook Sampdoria (1-3), Udinese (1-0), Cagliari (1-2) en Lecce (4-0) werden aan de zegekar gehangen door de ploeg van onze landgenoot Lukaku.

Head 2 Head

De kraker tussen Inter en Juventus in San Siro kent een rijke geschiedenis, maar we beperken ons tot de laatste vijf jaar. Daarin ontmoetten de ploegen elkaar vijf keer in de Serie A. De laatste keer was voorbije april toen Juventus het kampioenschap al niet meer kwijt kon raken. Het werd dan ook met 1-1 een gelijkspel in Milaan dat ook in oktober van 2015 het geval was. Met een stand van 0-0 werd er in die match niet gescoord in San Siro. Van de overige drie van de vijf wedstrijden won Juventus er twee in 2018 2-3 en in 2015 1-2. Na de zomer van 2016 wist Inter de punten wel thuis te houden door met 2-1 van Juve te winnen.

Huidige vorm Inter

Voor Internationale kan de week nog goed worden afgesloten als de ploeg van Conte thuis weet te winnen van Juventus. Daarbij zal Romelu Lukaku hard nodig zijn, maar of de medische staf De Rode Duivel vroegtijdig fit kan krijgen is tot zondag nog de vraag. Voor de rest kan Conte over een fitte selectie beschikken.

Huidige vorm Juventus

Met Cristiano Ronaldo als scherpschutter van Juve kan Sarri zich goed wapenen richting de match tegen Inter. De Portugese aanvaller scoorde deze week alweer in de Champions Leaguewedstrijd tegen Leverkusen en ook in de Serie A weet CR7 het net van de tegenstanders goed te vinden. Dit seizoen heeft de vedette vijf doelpunten achter zijn naam staan en Ronaldo zal er op gebrand zijn dat aantal tegen Inter wat op te schroeven. De inzet van de Portugees zal ook hard nodig zijn want de lappenmand van De Oude Dame is gevulder dan die bij de tegenstander uit Milaan. Juventus heeft met Giorgio Chiellini, Danilo en Mattia De Sciglio al drie verdedigers die kampen met blessuren. In het middenveld mist Juve de Braziliaanse speler Douglas Costa door een spierblessure.

Prognose

Onze prognose is dat het ook dit keer weer een gelijkspel wordt in Milaan. Beide ploegen beschikken over dezelfde kwaliteiten en de zware Champions League-matches van afgelopen week zullen de spelers nog in de benen voelen. Wij van VoetbalGokken.be verwachten een 2-2 op het scorebord van San Siro. Bent u het met ons eens of verwacht u een andere uitkomst? Noteer uw eigen voorspelling op het wedstrijdformulier van een bookmaker en speel mee.

Pre-wedstrijdquoteringen voor Internationale – Juventus

Op de kraker in het Italiaanse San Siro wordt al volop ingezet bij de Belgische wedkantoren en dat levert hoge pre-wedstrijdquoteringen op. Bij winst van een van de beide ploegen wordt de juiste voorspelling al snel ruim verdubbeld. Een zege van de thuisspelende ploeg Inter wordt x 2.60 keer de inleg beloond. Een overwinning van Juventus staat op x 2.80 keer uw inleg iets hoger ingeschaald.

Een gelijkspel krijgt voor deze match de hoogste odds mee. Er wordt x 3.20 keer de inleg uitbetaald door de bookies als de punten na het eindsignaal verdeeld worden in Milaan.

De Serie A-match Internationale – Juventus wordt gespeeld op zondag 6 oktober om 20:45 uur in San Siro te Milaan. Wordt het Inter of Juve die na speeltijd weer plaats gaat nemen op de eerste stek van de lijst? U kunt nu alvast meespelen door uw voorspelling achter te laten bij de bookmaker van uw keuze. Check de hoogste odds en beste deals via VoetbalGokken.be en doe mee.


Reacties

kampioe...
4 oktober 2019

Echt een topper die ik niet wil missen!

4 jaar geleden

leovandere
4 oktober 2019

Ik gok erop dat CR7 twee keer gaat scoren tegen Inter.

4 jaar geleden

hansd
5 oktober 2019

Inter gaat winnen in eigen San Siro

4 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN