Interessante stats en odds voor AC Milan vs. Sampdoria in Serie A

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
5 januari 2020     2 REACTIES

Een vol competitieprogramma in Italië. Ook daar zijn ze reeds uit de winterslaap en er wachten direct een pak straffe matches. AC Milaan ontvangt thuis UC Sampdoria en die match is zeer populair bij de bookmakers vanwege het debuut dat Zlatan Ibrahimovic zal maken voor Milan. VoetbalGokken.be blikt vooruit op deze voetbalkraker uit de Serie A en zet alle feiten rondom deze match voor u op een rij!

Stefano Poli: “Ibrahimovic gaat ons tegen Sampdoria al helpen”

AC Milan kende een zeer teleurstellende eerste seizoenshelft en dus werd er in de winterstop gezocht naar versterking. En die werd gevonden: Zlatan Ibrahimovic keert terug in de Serie A. Milan coach Stefano Poli gaat hem tegen Sampdoria al opstellen, zo voorspelde hij: “Ik heb al gezegd dat hij een kampioen is. Zijn vastberadenheid en karakter kunnen wij goed gebruiken om de intensiteit te verhogen. Hij gaat ons tegen Sampdoria zeker plezier brengen.”

AC Milaan wint de wedstrijd
1.57
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
4.00
UC Sampdoria wint de wedstrijd
6.00

“Goed voorbereid op Sampdoria-match”

Over de wedstrijd zelf en de kansen voor zijn elftal om van Sampdoria te winnen zei hij het volgende: “Het team wil het goed blijven doen. Het zal een grote test zijn, omdat het team waarmee we geconfronteerd zijn niet van plan is te verliezen. We zullen zeker voorbereid zijn voor deze wedstrijd.”

Claudio Ranieri: “Milan heeft veel kwaliteit”

Voor UC Sampdoria betekent de komst van Ibrahimovic naar AC Milaan slecht nieuws. Trainer Claudio Ranieri: “Ik hoopte, dat we 2020 konden beginnen met een goede prestatie en een punt, hoewel de komst van Ibrahimovic voor ons nooit een goede start van het jaar is. Milan heeft veel kwaliteit en goede spelers op elke positie. Ik vind hun huidige positie in de tabellen dan ook onverklaarbaar.”

“Ibrahimovic verandert heel AC Milaan”

Ook bij Ranieri is het nieuws dat Zlatan terugkeert als een bom binnengekomen: “Ze zullen zich enthousiast voelen en Ibrahimovic brengt een winnende mentaliteit bij Milan. Ik ben er absoluut zeker van dat Zlatan zal spelen, waarschijnlijk al vanaf het begin. San Siro zal in vuur en vlam staan, aan ons om het hoofd koel te houden.”

Hoop op resultaat

Volgens de Sampdoria coach is er hoop dat ze dit vernieuwde Milan kunnen verslaan: “We moeten onze sterke prestatie tegen Juventus repliceren. De mentaliteit van de spelers en elkaar helpen is van cruciaal belang.”

Statistieken

De thuisploeg begint deze achttiende speelronde in de Serie A vanop een elfde positie. De topclub uit Milaan staat daarmee ver onder de maat. Het team van trainer Poli behaalde in de eerste seizoenshelft: 21 uit 17. Bij Sampdoria is het helemaal pover. De ploeg van trainer Ranieri staat maar net boven de degradatiestreep. Met 15 uit zeventien staan ze op een zeventiende plek, slechts 1 puntje buiten de absolute gevarenzone.

Head 2 Head

Weinig goed nieuws voor Sampdoria als we de statistieken van de onderlinge ontmoetingen erbij pakken. De voorbije twee keer dat ze op bezoek kwamen in San Siro viel er niks te rapen. Afgelopen seizoen scheelde het weinig, want het werd destijds 3-2. Ook die keer ervoor zat Sampdoria er dichtbij, maar de 1-0 betekende evengoed nul punten.

AC Milan is echter niet altijd heer en meester in eigen stadion. Op 5 februari 2017 kwamen Sampdoria nog winnen in Milaan: 0-1.

Huidige vorm AC Milan

AC Milan dankt haar lage klassering mede aan het slechte einde van 2019. Na twee keurige overwinningen op verplaatsing bij respectievelijk Parma en Bologna, werd er thuis tegen Sassuolo gelijkgespeeld: 0-0. Een week later volgde de echte teleurstelling. Atalanta Bergamo bleek veel te sterk en dompelde AC Milaan met 5-0 in diepe rauw de feestdagen in.

Huidige vorm UC Sampdoria

Sampdoria vecht tegen degradatie en dat betekent natuurlijk niet veel goeds voor de recente resultaten en vormcurve. In de voorbije vijf matches werd er dan ook viermaal verloren. Enkel de match op verplaatsing bij Genua verliep volgens plan: ‘Samp’ won die match met 0-1.

Lappenmand

De ziekenboeg bij de thuisploeg is aardig leeg. Enkel Léo Duarte staat nog onder behandeling van de medische staf. De 23-jarige centrale verdediger onderging eind november een enkel operatie en is naar verwachting tot medio maart out. Mateo Musacchio en Alessio Romagnoli moeten oppassen: een gele kaart in het duel tegen Sampdoria betekent automatisch één duel schorsing omdat ze allebei al vier gele prenten pakten dit seizoen.

Sampdoria heeft in tegenstelling tot Milan juist wel een overvolle lappenmand. Alex Ferrari (kruisbandscheuring), Bartosz Bereszynski (meniscus), Federico Bonazzoli (dijbeen), Edgar Barreto (spierblessure), Andrea Bertolacci (dijbeen) en Albin Ekdal (spronggewricht) zijn allen niet tijdig fit geraakt voor de match tegen Milan.

Tot slot moet Ranieri ook nog een vervanger vinden voor schaduwspits Gianluca Caprari. Hij kreeg in de laatste match van 2019 twee keer geel en is dankzij die rode kaart nu geschorst.

Prognose

Onze prognostiek luidt: 1-0 winst voor AC Milan. De uitslagen in de onderlinge duels die in het verleden zijn gespeeld laten nooit grote verschillen zien. Dat verwachten wij ook dit keer niet. Milan is als thuisploeg in het voordeel en de surplus aan voetbalkwaliteit zorgt in onze opinie voor de doorslag. Bent u het hiermee eens of juist oneens? Check dan onderstaand odds overzicht en plaats uw eigen voorspelling via voetbalgokken.be!

Quoteringen AC Milaan – UC Sampdoria

Het is zonneklaar: Milan is de favoriet. De bookies keren bij winst van de thuisclub x 1,57 keer uw inleg uit. In het 1×2 spelsysteem bedraagt die uitkering bij een gelijkspel gemiddeld x 4,00 keer het ingelegde speelbedrag. De hoogste odd vinden we bij winst van Sampdoria. Weet de ploeg van trainer Ranieri op verplaatsing bij Milan te verrassen? Dan keren de bookmakers x 6,00 uw inleg uit als u een uitzege van Sampdoria vooraf voorspeld had!

De Serie A match AC Milan – UC Sampdoria wordt gespeeld op maandagmiddag 6 januari en begint om 15:00 uur in het San Siro Stadium al. Houd hier dus rekening mee als u wilt meespelen: zet tijdig in en pak die hoogste odd via VoetbalGokken.be. Alleen als u meespeelt, kunt u winnen!


Reacties

goktopper
6 januari 2020

Normaal gesproken zal Milaan de betere van de twee moeten zijn.

4 jaar geleden

hansd
6 januari 2020

Dit wordt een gok. Ik speel op Sampdoria.

4 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN