Inter Milan met Romelu Lukaku tegen Hellas Verona in Serie A

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
23 april 2021     3 REACTIES

Deze zondag gaat Inter Milaan het in Stadion Giuseppe Meazza de competitiematch tegen Hellas Verona spelen. Inter staat op de eerste plek en kan het kampioenschap al ruiken. Is de ploeg de nummer negen in de Serie A opgewassen om Inter met onze landgenoot Romelu Lukaku af te remmen? Via VoetbalGokken.be scoort u de strafste pre-odds en de beste deals!

Antonio Conte: “Herstellen voor match Hellas Verona”

Inter-coach Antonio Conte zag zijn team midweeks niet winnen van Spezia (1-1), maar hoopt zondag tegen Hellas Verona op een beter resultaat. “We moeten hiervan snel herstellen voor de match van zondag. Elke overwinning weegt zwaarder en zwaarder aan het einde van het seizoen. Maar we moeten het nog steeds op het veld laten zien, er zijn nog zes wedstrijden te gaan en dus liggen er nog achttien punten te wachten op ons”, zegt de coach van Inter in zijn vooruitblik op zondag.

Inter Milan wint de wedstrijd
1.32
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
4.85
Hellas Verona wint de wedstrijd
8.45

“Natuurlijk komt de finish in zicht”

Inter heeft inmiddels een ruime voorsprong op de rest van de Serie A-ploegen opgebouwd en de titel kan ze bijna niet meer ontgaan. Inter heeft die titel al lange tijd niet mogen dragen. “De doelstelling was om binnen drie jaar iets te winnen of in ieder geval iets op te bouwen waar de fans van Inter trots op kunnen zijn. Natuurlijk komt de finish in zicht, maar een feestje vieren doen we pas als we wiskundige zekerheid hebben”, aldus Conte tot slot.

Ivan Juric: “Match Inter wordt zwaar”

Hellas Verona draait mee in de middenmoot van de Italiaanse competitie en voor de ploeg van coach Ivan Juric is de match tegen Inter dan ook geen evidente. “Ze doen het heel goed en hebben qua spelers veel keus om een match te bepalen. Het wordt een heel zware wedstrijd” aldus coach Juric in de voorbeschouwing op de match op verplaatsing bij Inter.

 “Fysiek en emotioneel herstellen”

De ploeg uit Verona verloor voorbije dinsdag met 1-2 van Fiorentina. Een thuismatch die coach Juric uiteraard graag had willen winnen in aanloop naar de ontmoeting met de koploper. “We zullen zowel fysiek als emotioneel moeten herstellen en ons goed moeten voorbereiden op de volgende match bij Inter”, zo besluit Juric zijn relaas.

Statistieken

Inter Milan staat met 76 punten op de eerste plek van de Serie A De ploeg heeft nog zes speelronden te gaan en er zijn dan ook nog achttien punten te verdienen. Eerste achtervolger is stadsgenoot AC Milan dat 66 punten heeft.

Hellas Verona is de huidige nummer tien in het rijtje van twintig. De ploeg van coach Juric haalde 41 punten binnen in 32 matches.

Head 2 Head

Inter heeft al jaren niet meer verloren van Hellas Verona. De laatste keer dat de ploeg ui Verona de topploeg uit Milaan versloeg was in 1992. Het werd toen 1-0 voor Hellas Verona toen Inter op bezoek was. In Milaan werd er in 2014 nog eens gelijkgespeeld (2-2), maar zelfs dat gebeurde de laatste jaren maar heel sporadisch.

Huidige vorm Inter Milan

Na een lange zegereeks, won Inter de laatste twee partijen niet. Voorbije weekeinde was er plots een puntendeling bij het Napoli van Rode Duivel Dries Mertens: 1-1. Midweeks werd er ook niet gezegevierd bij Spezia: 1-1. Lukaku heeft al drie competitiematches op rij niet meer gescoord.

Huidige vorm Hellas Verona

Bij Hellas Verona verlopen de zaken nog wat stroever. Al drie matches op rij verloor de ploeg van coach Juric. Voorbije dinsdag speelde de ploeg uit Verona in eigen huis tegen Fiorentina, maar verloor met 1-2. Ook Sampdoria 3-1 en Lazio Roma 0-1 waren eerder deze maand al te sterk voor Hellas. Begin april zegevierde het nog van Cagliari (0-2) de ploeg van onze landgenoot Radja Nainggolan.

Lappenmand

Inter mist voor deze thuismatch verdediger Aleksandar Kolarov (spiervermoeidheid) en Arturo Vidal (blessure).

Hellas Verona heeft door kwetsuren van Marco Benassi, Ronaldo Vieira, Miguel Veloso, Matteo Lovato en Federico Ceccherini vijf spelers minder ter beschikking.

Prognose

Wij voorspellen dat Inter na twee gelijkgespeelde matches deze zondag terug zal zegevieren. Onze wedtip is 2-0 voor de Milanese ploeg. Wij verwachten ook dat Lukaku er een bijdrage aan zal leveren. Check onderstaand odds-overzicht en scoor de strafste quoteringen via VoetbalGokken.be!

Quoteringen Inter Milan – Hellas Verona

De odds in het 1X2 spelsysteem van de bookmakers zijn om te smullen voor de thuismatch van Inter. De hoogste pre-odd van deze match x 8.45 keer uw inleg wordt uitbetaald als Hellas Verona stunt in Stadion Giuseppe Meazza.

Uw beloning voor een gelijkspel in Milaan staat op x 4.85 keer uw speelbedrag ingedeeld. Winst van Rode Duivel Romelu Lukaku met Inter staat genoteerd op een pre-odd van x 1.32 keer uw ingelegde euro’s.

De Serie A match Inter Milan – Hellas Verona wordt gespeeld op zondag 25 april om 15:00 uur in Stadion Giuseppe Meazza te Milaan. Profiteer van uw voetbalkennis en pak de hoogste odds bij de bookies op VoetbalGokken.be!


Reacties

tooskla...
24 april 2021

Alvast gespeeld bij de bookies op winst van Inter!

3 jaar geleden

belga
24 april 2021

Zondag gaat Lukaku scoren!

3 jaar geleden

progokker
25 april 2021

De laatste loodjes wegen het zwaarst. Denk dat dit een gelijkspel wordt

3 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN