Grote belangstelling voor gokken op Juventus – Napoli

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
9 februari 2016     0 REACTIES

Napoli en Juventus winnen in de Serie A de ene na de andere wedstrijd. Beide clubs strijden samen voor de landtitel en nemen het deze zaterdag tegen elkaar op in Juventus Stadium. Fiorentina staat al op tien punten van Napels, dus haar rol lijkt uitgespeeld. Het verschil tussen Napoli en Juventus is slechts twee punten. Deze wedstrijd kan de rangorde dus behoorlijk veranderen. Reden genoeg voor de voetbalgokkers om flink in te zetten op dit topduel uit de Italiaanse Serie-A.

“Wij komen voor een overwinning”

Napoli won al acht wedstrijden op rij. De kraker tegen Juventus zou de negende zege kunnen worden. “Het is een rivaal die het extreem goed doet en het wordt erg zwaar. Maar wij komen voor een overwinning”, zegt Napoli-middenvelder Marek Hamsik over de wedstrijd tegen Juve. “We moeten rustig blijven. Het is niet de belangrijkste wedstrijd van het jaar, het is maar één wedstrijd gedurende het hele seizoen”, relativeerde ploeggenoot en Serie A-topscorer Gonzalo Higuaín.

Napoli staat momenteel op de eerste plaats in de Italiaanse competitie. De club van trainer Maurizio Sarri jaagt op zijn eerste landstitel sinds 1990. “Ik zal weinig woorden nodig hebben om de ploeg te motiveren voor de wedstrijd tegen Juventus. Ik zal rustig en kalm blijven zodat het team helder van geest blijft”, aldus de trainer. “We zullen ons eigen voetbal spelen en de trots van onze mensen laten zien.”

Onze landgenoot Dries Mertens heeft afgelopen wedstrijd tegen Carpi vanaf de 62ste minuut gespeeld. In de 69ste minuut slaagde Gonzalo Higuain erin om met een penalty de 1-0 te maken. Het is al vaker gebeurd, dat wanneer Dries Mertens op het veld komt Napoli weet te scoren. Wellicht kan Sarri hiervan ook komende zaterdag profiteren.

Vertrekt trainer Massimiliano Allegri?

Juventus is met zijn langste zegereeks in de clubgeschiedenis bezig. Afgelopen zondag werd Frosinone de veertiende opeenvolgende prooi van De Oude Dame. Hoelang dit succes nog aanhoudt is de vraag nu toptrainer Massimiliano Allegri zijn succes wil doorvoeren bij het Engelse Chelsea. “Chelsea is een topclub en een topclub wil een toptrainer, dat is logisch. Het enige dat ik kan zeggen is dat Allegri nu ook al bij een topclub werkt, dus als hij zou overwegen ons te verlaten kan ik hem alleen maar op het hart drukken dat hij daar heel goed over na moet denken”, zegt Juve-directeur Giuseppe Marotta tegen Mediaset. Juventus wil dan ook de trainer graag houden. “Wat ons betreft staan alle seinen op groen. De resultaten onder hem zijn voortreffelijk en Allegri is bovendien iemand die bij onze club past’, legt Marotta uit.

“We zijn er klaar voor”

Allegri zelf geeft voorafgaand aan deze Italiaanse kraker de Napoli- coach een compliment voor de prestaties van de laatste tijd. “Ik moet Maurizio Sarri een compliment maken. Het is lang geleden dat Napoli er zo goed voorstond”, aldus Allegri tegenover Mediaset. “Het is zeker niet de beslissende wedstrijd in de strijd om de landstitel, maar we zijn er klaar voor. We hebben belangrijke spelers waar Napoli zich zorgen over moet maken”, zei de Juventus-coach over de strijd met de koploper.

Pre-wedstrijd quoteringen

De Belgische bookmakers hebben de quoteringen voor deze wedstrijd goed verdeeld. De bookmakers durven niet echt een favoriet aan te wijzen. Mooie kans voor de gokkers onder ons om dat wel te doen. De odds nodigen het zeker uit om een gokje te wagen op deze Italiaanse kraker. Winst van Juventus krijgt een x 2.10 quotering mee, een gelijkspel x 3.40. Winst voor SC Napoli – de club van Dries Mertens – krijgt eveneens een mooie x 3.40 uitkering mee.

 

[av_promobox button=’no’ label=’Click me’ link=’manually,http://’ link_target=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’]
De kraker in de Italiaans Serie-A Juventus – Napoli wordt gespeeld op zaterdag 13 februari om 20:45 uur in het Juventus stadion te Turijn. Wie van deze toppers gaat er winnen? Wordt het De Oude Dame of helpt Mertens Napoli wederom aan een overwinning? Speel mee en beleef de wedstrijd alsof je er zelf bij bent! Pak snel uw bonus bij Unibet en krijg tot wel 60 euro aan gratis weddenschappen! Schrijf u hier in bij Unibet.be…[/av_promobox]

 


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN