Dries Mertens met Napoli naar Atalanta Bergamo

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
29 juni 2020     1 REACTIE

Onze landgenoot Dries Mertens gaat deze donderdag met Napoli op pad naar Atalanta Bergamo in de speelronde 29 van de Serie A. Beide teams staat in de top zes van de Italiaanse competitie en dat weegt bij de Belgische wedkantoren zwaar mee voor het straf indelen van de quoteringen. Profiteer mee met de hoogste odds op Atalanta tegen Napoli via VoetbalGokken.be!

Gian Piero Gasperini: “Napoli is erg sterk”

Atalanta-trainer Gian Piero Gasperini heeft Napoli de jongste weken scherp in de gaten gehouden nu het deze donderdag ook naar Bergamo komt om voor drie punten te strijden. “Napoli en Roma zijn onze directe tegenstanders voor een plaats in de Champions League”, zegt de trainer van Atalanta die geen gemakkelijke tegenstander verwacht. “Napoli is erg sterk. We kennen hun kwaliteiten goed. De voorbije weken heeft getoont dat ze hun wedstrijden gemakkelijk winnen”.

Atalanta wint de wedstrijd
2.00
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.60
Napoli wint de wedstrijd
3.30

“Atalanta wankelt niet in moeilijke situaties”

Ondanks het sterke optreden van Napoli na de herneming van het Italiaanse voetbal is coach Gasperini vol overtuiging dat ze zijn team kans maakt om Napoli te verschalken: “Dit Atalanta heeft de volwassenheid en het vertrouwen in zijn eigen spel, zodat het zelfs in de moeilijkste situaties niet aan het wankelen wordt gebracht. Dat verwacht ik zelfs niet als we tegen Napoli moeten aantreden.”

Gennaro Gattuso: “Atalanta is al jaren goed”

Napoli won een kleine twee weken terug de Italiaanse beker van Juventus. Een match waarin onze landgenoot Dries Mertens een zeer belangrijke rol speelde. Europees voetbal is zeker voor komend seizoen, maar coach Gennaro Gattuso wil dit seizoen ook in de Serie A zo hoog mogelijk eindigen al wordt punten halen in Bergamo geen gemakkelijke opdracht, zo stelt hij vast op de clubwebsite. “Atalanta is op dit punt nauwelijks een verrassing. Ze doen het al jaren goed, we hebben nog een belangrijke reis naar Bergamo in aantocht, maar we weten niet of dat genoeg zal zijn”, zegt Gattuso op het digitale huis van de Napolitaanse topclub.

“Atalanta betwisten met onze wapens”

De Italiaanse coach is tevreden over zijn team en verwacht donderdag een sterk en focust Napoli. “Mijn team heeft enorm veel kwaliteit. We weten ons elke keer van onze beste kant te tonen. De jongens geven zich volledig, ze zijn toegewijd en tonen passie. We zullen Atalanta betwisten met juist deze wapens. Als we dit pad blijven bewandelen, kunnen we enorme hoogtes bereiken”, besluit Gattuso.

Statistieken

Met 57 punten staat Atalanta Bergamo op de vierde plaats van de Serie A. Die plek geeft nog net recht op kwalificatie voor de groepsfase van de Champions League. Eerste achtervolger is AS Roma dat met 48 punten vijfde staat.

Mertens staat met zijn team Napoli op de zesde plaats van de ranglijst. Die plek geeft nog net recht op Europees voetbal, maar als bekerwinnaar heeft de ploeg uit Napels die ticket al te pakken. Trainer Gattuso wil naar eigen zeggen zo hoog mogelijk komen op de ranglijst en met 45 punten is het gat met AS Roma dan ook nog prima te dichten. Daarvoor moet Napoli wel oppassen voor eerste achtervolger AC Milan dat zevende staat met 42 punten.

Head 2 Head

Napoli wist in de laatste twee matches in Bergamo te zegevieren. Eind 2018 werd het 1-2 voor Gli Azzurri en het jaar daarvoor 0-1. De ploeg uit Bergamo wist in oktober 2016 voor het laatst te zegevieren van Napoli met: 1-0.

Huidige vorm Atalanta Bergamo

Atalanta Bergamo is al lange tijd ongeslagen en ook voorbije zondag wist Udinese die reeks niet te doorbreken. Atalanta zegevierde bij Udinese met 2-3. Daarmee staat de teller van ongeslagen competitiematches nu op acht voor I Nerazzurri.

Huidige vorm Napoli

De gewonnen bekerfinale tegen Juventus 1-0 maakte dit bijzondere seizoen al heel goed voor Napoli. Na de bekerfinale tegen Juventus werd er opnieuw gewonnen. Dit keer was het Hellas Verona – dat negende in de Serie A staat – die er aan moest geloven. Mertens en co zegevierden met 0-2 bij de ploeg uit Verona. Voorbije zondag kwam daar nog de 0-1 zege op laagvlieger SPAL bij.

Lappenmand

Bij Atalanta Bergamo is het rustig in de lappenmand. Er zijn geblesseerde spelers te melden. Wel dreigt er een schorsing voor middenvelder Ruslan Mallnovskyl en verdediger Jose Luis Palomino.

Napoli reist deze donderdag naar Bergamo af zonder verdediger Kevin Malcult (gescheurde kruisband) en middenvelder Allan (spiervermoedheid). Dan zijn er nog een tweetal spelers die niet bevoegd zijn te spelen in de Serie A: Amin Younes en Faouzi Ghoulam gaan daarom niet mee naar Atalanta.

Prognose

Onze prognose is dat beide teams aan elkaar gewaagd zullen zijn. Wij vullen een 2-2 gelijkspel in bij de Belgische wedkantoren. Verwacht u een andere uitkomst? Schroom u niet en speel mee via voetbalgokken.be.

Quoteringen  Atalanta – Napoli

De Belgische wedkantoren hebben quoteringen straf ingedeeld. Een gelijkspel in Bergamo is goed voor de hoogste odd van dit duel. Uw inleg wordt x 3.60 keer zoveel meer waard als het een gelijkspel wordt tussen Atalanta en Napoli.

Mocht Atalanta zegevieren in het eigen Atleti Azzurri d’Italia stadion, dan wordt uw inleg hierop met een odd van x 2.00 verdubbeld. Wint Napoli met Mertens? Dan staat er voor u met een quotering van x 3.30 keer het speelbedrag ook een zeer straffe beloning te wachten.

De Serie A wedstrijd Atalanta Bergamo – Napoli wordt gespeeld op donderdag 2 juli om 19:30 uur in het Atleti Azzurri d’Italia stadion te Bergamo. Gaat Mertens met zijn team winnen van de nummer vier Atalanta of noteert u een andere uitkomst in bij uw favoriete bookmaker? Wat uw voorspelling ook mag zijn, speel verantwoord en slim mee via VoetbalGokken.be!


Reacties

bluearmy
30 juni 2020

Mooie pot! Ik speel nu alvast mee!

4 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN