Bookmakers slaan op hol bij Italiaanse Serie A topper Inter vs. SCC Napoli

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
14 december 2020     3 REACTIES

De gekte rondom Napoli is in Italië nog niet voorbij. Sinds het overlijden van boegbeeld Diego Armando Maradonna wordt de club op handen gedragen. De resultaten in de Europa League hielpen daar ook bij. In de midweekse speelronde treft Napoli een andere topclub uit de Serie A: Inter Milaan. Een clash tussen Lukaku en Mertens derhalve! Wie gaat er met de winst lopen?

Antonio Conté: “SSC Napoli heeft een uitstekende ploeg”

Inter-coach Antonio Conté weet dat er woensdag hard gestreden moet worden als de ploeg uit Napels op bezoek komt.“Napoli is een erg sterke ploeg die in de loop der jaren altijd hun uiterste best heeft gedaan om de uiteindelijke Scudetto-winnaars te horen. Ze hebben een uitstekende ploeg, een die aanzienlijk is versterkt. Ze wonnen ook de Coppa Italia.”

Inter Milan wint de wedstrijd
2.09
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.55
SSC Napoli wint de wedstrijd
3.15

“Lukaku is een unieke speler”

Conté is dan wel onder de indruk van SSC Napoli, maar heeft zelf ook een pak kwaliteit tot zijn beschikking. De manager van Inter beseft dat hij met onder meer Romelu Lukaku in de gelederen ook boft:  “We hebben het over een uniek soort speler, want ondanks zijn grootte, zijn kracht, zijn lengte is hij ook snel, bezit hij over atletische vermogen en de capaciteit om doelpunten te maken. Hij heeft nog altijd honger om te groeien en zal ook tegen Napoli honger hebben naar goals. Daar rekenen we alvast op”, besluit Conté zijn voorbeschouwing op de match van woensdag.

Gennaro Gattuso: “Worstelen met onze vorm”

De topper bij Inter Milaan kon voor trainer Gennaro Gattuso niet op een slechter moment komen. Na de moeizame plaatsing in de Europa League en de mindere resultaten in de Serie A lijkt de ploeg nu weer langzaam op de rit te komen. Met name Hirving Lozano heeft de topvorm terug te pakken, zo lijkt het. Gattuso is er echter niet gerust op, nu er op verplaatsing bij Inter gespeeld moet worden: “We worstelen met onze vorm. Tegen ploegen als Inter moet je gewoon top zijn”, verklaart hij in de Italiaanse pers.

“Hoofd omhoog houden”

Gattuso vertelt op fcinter1908.it verder dat hij veel met zijn spelers praat en dat het belangrijk is om met vertrouwen richting Milaan te trekken: “We moeten met het hoofd omhoog het veld opgaan, anders ben je sowieso geslagen. Fouten maken is normaal, zolang je het maar durft toe te geven en werkt aan verbetering”, aldus Gattuso aan het slot van zijn voorbeschouwing op de topper tegen Internazionale Milaan.

Statistieken

Inter staat tweede in de Italiaanse Serie A. De Milanese ploeg van onze landgenoten Lukaku en Radja Nainggolan verzamelde in de eerste elf speelronden 24 punten.

Daarmee heeft Internazionale precies één punt meer dan de tegenstrever van woensdag SSC Napoli. De Napolitano wonnen achtmaal, speelde nog niet gelijk en verloren drie keer.

Head 2 Head

In de voorbije vijf keer dan Napoli op bezoek kwam in Giuseppe Meazza wist Inter pas twee keer de punten thuis te houden. In 2017 zegevierde Napoli met 0-1 in Milaan, in het seizoen 2017 – 2018 werd het 0-0 en aan het einde van kalenderjaar 2018 kwam Inter nog eens postvatten met een driepunter: 1-0.

Vervolgens was er de bekermatch aan het begin van dit jaar. Inter verloor die confrontatie in de Coppa Italia met 0-1. Aan het einde van het voorbije seizoen deden Lukaku en co wel goede zaken door met 2-0 te zegevieren.

Huidige vorm Internazionale Milan

Inter is vrijwel ongenaakbaar in de Italiaanse competitie. Het won de voorbije vier matches en leed daarvoor alleen puntverlies op verplaatsing bij Atalanta Bergamo: 1-1. De laatste en enige verliespartij van het lopende seizoen werd geleden in de stadsderby tegen AC Milan: 1-2.

Huidige vorm SSC Napoli

Bij Napoli gaat het de voorbije weken met wat meer horten en stoten, maar op wilskracht wordt er vaak nog wel gewonnen of gelijkgespeeld. Voorbije weekeinde werd Sampdoria in het Diego Maradonna stadion met 2-1 verslagen.

Eerder deze maand werd al de maat genomen van Crotone (0-4) en eind november kreeg AS Roma een pandoering in Napels: 4-0.

In de Europa League moest SC Napoli voorbije week wel puntverlies slikken. Tegen de Spaanse club Real Sociedad werd het 1-1, hetgeen ruimschoots voldoende was voor plaatsing.

Lappenmand

Matías Vecino ontbreekt bij Inter wegens knieklachten. Ook Andrea Pinamonti speelt niet mee woensdag. Hij heeft problemen met zijn spronggewricht. Onze landgenoot Nainggolan is ook al een tijdje aan de sukkel. Hij speelt sinds eind november niet meer mee vanwege spiervermoeidheid.

Arturo Vidal en Achraf Hakimi zijn de laatste twee Inter-sterkhouders die de match tegen SC Napoli moeten missen.

Bij Napoli zelf ontbreken twee vaste kernspelers. Centrumspits Victor Osimhen moet toekijken vanwege een schouderblessure. Elseid Hysaj heeft gezondheidsklachten waardoor de rechtervleugelverdediger niet kan afreizen naar Milaan.

Prognose

Onze wedtip voor deze Serie-A match tussen Internazionale en SSC Napoli: 1-1 bij Betway.be. Wij verwachten dat geen van beide clubs het verschil kan maken deze woensdag. Een gelijkspel is dan ook een logische uitslag wat ons betreft. Wat verwacht u van deze Italiaanse topper? Laat het ons weten en check de gemiddelde pre-odds in het onderstaande overzicht.

Quoteringen Inter Milan – SSC Napoli

Bij de online bookmakers is voor het duel Inter Milan tegen Napoli, de thuisploeg in het duel favoriet. Desondanks levert een zege van Inter u het dubbele van uw inleg op: x 2,09! Een zege voor bezoekers uit Napels staan in de pre-fase op zelfs drie keer uw inzet! De hoogste odd die VoetbalGokken.be heeft gevonden staat op x 3,15 keer het ingelegde speelbedrag!

Verwacht u een draw tijdens Inter Milan – SSC Napoli? Dan scoort u daarmee de hoogste quoteringen van deze match. Bij een gelijkspel keren de bookies namelijk gemiddeld x 3,55 keer het ingelegde wedbedrag uit!

De Serie A match Internazionale Milaan – SSC Napoli vangt op woensdag 16 december om 20:45 uur aan. Zet in en win via VoetbalGokken.be! Scoor de beste deals en strafste odds door via ons portaal in te zetten op deze Italiaanse voetbaltopper. Wij hebben alle top bookmakers op een rij gezet: u hoeft alleen nog maar in te zetten op uw favoriet! Scoren was nimmer zo evident!


Reacties

mignole...
15 december 2020

Ik houd het op winst van Inter

3 jaar geleden

hansd
16 december 2020

Mooi potje voetbal met Lukaku en Mertens ;) Nu nog een top-odd scoren!

3 jaar geleden

progokker
16 december 2020

Gelijkspel 1-1! 1xLukaku en 1x Mertens

3 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN