Bookies klaar voor ontknoping Serie A: Juventus – Lazio Roma

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
17 juli 2020     0 REACTIES

Deze maandag wordt in de Serie A het duel Juventus tegen SS Lazio gespeeld. In Turijn moet Juventus haar koppositie in leven zien te houden tegen de ploeg uit Rome. Lazio gaat ook vol voor een zege om Atalanta en Internationale het nakijken te geven. Het belooft dus een fel potje voetbal te gaan worden en daar weten de Belgische wedkantoren wel raad mee. De quoteringen zijn zeer straf ingedeeld voor Juventus – Lazio.

Maurizio Sarri: “Lazio is ook niet in beste vorm”

Bij Juventus loopt het nu even niet op rolletjes. Trainer Maurizio Sarri is dan ook op zijn hoede voor de komende tegenstander uit Rome. “Lazio bevindt zich momenteel ook niet in haar beste vorm, maar dat kan zomaar veranderen”, zegt Sarri met een voorzichtige ondertoon.

Juventus wint de wedstrijd
1.67
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.85
SS Lazio Roma wint de wedstrijd
4.50

“We moeten de juiste balans vinden”

Sarri hoopt dat zijn eigen team ook snel kan worden bijgeschaafd, want het seizoen is niet meer zo lang. Elke punt is belangrijk om de titel te kunnen pakken. “Ik vind dat we het probleem van consistentie tijdens de match moeten oplossen. Er zijn momenten dat ik het enorme potentieel van deze ploeg voel. Er zijn ook momenten dat ik perplex sta, als het de tegenstander zo makkelijk wordt gemaakt om ons strafschopgebied binnen te komen. We moeten de juiste balans vinden en dat is niet makkelijk als je tegen een ploeg als Lazio Roma moet spelen”, aldus de ervaren trainer van Juventus.

Simone Inzaghi: “Het wordt moeilijk in Turijn”

Ook bij de Romeinse equipe wil het de voorbije weken niet echt vlotten. Het team van trainer Simone Inzaghi haalt moeizaam punten binnen. Inzaghi wil de situatie van Lazio niet vergelijken met die van Juventus en heeft maandag een missie: punten meenemen uit Turijn. “We kijken alleen naar onszelf, ongeacht de resultaten elders. Natuurlijk zal het moeilijk worden bij Juventus, maar we moeten er wel voor gaan”, vertelt Inzaghi aan Lazio Style Radio.

“Juventus vecht om kampioen te worden”

Inzaghi weet wat er veranderd moet worden binnen zijn ploeg om de koploper te kunnen breken. “De helderheid van mijn team schiet op dit moment wat tekort, maar we zullen zien welke spelers ons garanties kunnen geven om tegen Juventus te starten. We spelen dan tegen een team dat goed voetbal speelt. Ze vechten om kampioen te worden, maar dat gevecht gaan wij graag aan”, zo besluit Inzaghi zelfzeker.

Statistieken

Met 77 punten is Juventus nog altijd de koploper van de Serie A. De ploeg uit Turijn heeft nog acht punten nodig om kampioen te worden.

Er zijn nog vijf matches te gaan en daarin gaat Lazio met Atalanta Bergamo en Internationale de strijd aan voor de tweede plek in de Serie A. Zelfs een kampioenschap is op papier nog mogelijk, maar dan moet De Oude Dame de komende matches wel dure punten laten liggen. Lazio kan zelf deze maandag een flink duit in het zakje doen als het gaat om puntverlies voor Juve.

Head 2 Head

Juventus wist haar laatste ontmoeting met Lazio in de Serie A om te zetten in een overwinning. In de competitiestart van seizoen 2018/2019 zegevierde De Oude Dame met 2-0 van de ploeg uit Rome.

Een seizoen eerder was dat niet het geval. Juventus verloor op neutraal terrein de Supercoppa van Lazio met 1-2. Een gelijkspel komt sinds 2012 al niet meer voor in Turijn. In dat jaar werden de punten voor het laatst gedeeld tussen Juventus en Lazio door een match waarin door beide teams niet werd gescoord:0-0.

Huidige vorm Juventus

Juventus is de laatste weken niet geheel uit vorm. De ploeg van trainer Sarri heeft al drie matches op een rij niet meer gewonnen. Voorbije woensdag werd het op bezoek bij Sassuolo een gelijkspel: 3-3. Voorbije weekeinde werd er thuis niet gewonnen van Atalata Bergamo: 2-2. Twee schoten vanaf de penaltystip door Cristiano Ronaldo leverde nog wel een puntje op. Van AC Milan werd een begin voorbije week zelfs verloren met 4-2 (na een 0-2 voorsprong).

Huidige vorm SS Lazio

Bij SS Lazio gaat het er nog iets erger aan toe. Van de laatste vier duels gingen er drie verloren en werd het eenmaal een gelijkspel. Tegen Udinese werd het voorbije woensdag 0-0. Lazio kon voorbije weekeinde ook niet winnen van Sassuolo: 1-2. De matches tegen Lecce: 2-1 en AC Milan 0-3 gingen in rook op voor de formatie van Inzaghi die gezien de statistiek in een vormcrisis zit.

Lappenmand

Juventus kan tijdens de kaker tegen Lazio niet beschikken over Sami Khedira die gewond is aan de adductorspier. Ook Mattia De Sciglio zal er door een blessure aan de tweekoppige dijbeenspier niet bij zijn. Marko Pjaca kan tot 31 augustus niet aantreden voor Juve omdat de Kroaat nog geen speelbevoegdheid heeft.

Ook bij Lazio is de lappenmand nog lang niet leeg. Zo kunnen de vier spelers Senad Lulic (enkelblessure), Joaquin Correa (zijdeband-blessure), Adam Marusic (dijbeenblessure) en Lucas Leiva (knieklachten) niet aantreden tegen de koploper van de Italiaanse competitie. Verdediger Patric is geschorst voor de match van maandag.  Davide Di Gennaro en Riza Durmisi hebben geen speelbevoegdheid om na het weekeinde in Turijn te mogen starten.

Prognose

Het gaat beide teams momenteel niet gemakkelijk af. Wij voorspellen voor maandag dan ook weer geen winnaar, maar een gelijkspel. Onze wedtip: 2-2 in Turijn. De Belgische wedkantoren zien veel waarde in deze uitslag en zetten daar een straffe odd tegenover. Ook benieuwd geworden naar de overige odds? Check onderstaand odd-overzicht bij Unibet.be om een indicatie te krijgen van de gemiddelde quoteringen bij de bookies.

Quoteringen Juventus – Lazio

De Belgische wedkantoren hebben in het 1X2 spelsysteem straffe odds klaarstaan voor deze kraker in de Serie A. De hoogste odd van deze match x 4.50 keer de inleg wordt gehanteerd als Lazio wint.

Nog een straffe odd wordt uitgekeerd door de bookies als het maandag een gelijkspel wordt in het Allianz Stadion. Uw inleg wordt gemiddeld x 3.85 keer meer waard als Juventus en Lazio een punt overhouden aan deze match. Een zege van Juve staat genoteerd op x 1.67 keer uw speelbedrag.

De Serie A match Juventus – SS Lazio Roma wordt gespeeld op maandag 20 juli om 21:45 uur in het Allianz Stadion te Turijn. Welk team pakt drie punten en welke ploeg staat maandagavond met lege handen? Laat uw voorspelling achter bij de bookmakers en scoor via VoetbalGokken.be door te voorspellen hoe deze match in de Serie A zal eindigen!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN