Belgen treffen elkaar in Milanese derby tussen Inter en AC Milaan

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
16 oktober 2020     1 REACTIE

Dit weekeinde staat er in Italië een prachtig affiche gepland tussen Inter Milan en AC Milan. In beide Italiaanse topploegen spelen landgenoten van ons en zij treffen elkaar zaterdag in het Giuseppe Meazza stadion te Milaan. De Belgische wedkantoren smullen van dit onderonsje tussen beide grootmachten uit de hoofdstad van Italië en schalen de quoteringen straf in.

Antonio Conte: “Zware match tegen AC Milan”

Direct na de Nations League matches kan Inter Milan zich gaan opmaken voor de Milanese derby tegen AC Milan. Inter-coach Antonio Conte verwacht ook niet dat de punten zomaar verdiend kunnen worden. “Het zal een zware match worden tegen AC Milan. We zullen echter proberen ons spel op te leggen om een ​​goed resultaat te krijgen”, stelt Conte vast.

Inter Milan wint de wedstrijd
2.24
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.45
AC Milan wint de wedstrijd
2.90

“We willen proactief voetbal spelen”

De ploeg van coach Conte ging dit seizoen door met waar het elftal het voorbije seizoen al mee bezig was en dat zijn veel matches winnen. Ook tegen AC Milan zal dat voor I Nerazzurri niet anders zijn. Conte: “We willen proactief voetbal spelen. Ik heb veel vertrouwen in alle spelers in mijn selectie. We gaan verder met het project van voorbije jaar en verhogen de kwaliteit van de aanval”, aldus Conte.

Stefano Pioli: “Goed nadenken over treffen met Inter”

Bij AC Milan staat coach Stefano Pioli een lastige taak te wachten. Zijn team moet zaterdag winnen van Inter en dat is niet zo maar iets vindt Pioli.We moeten goed nadenken over de volgende match en dat is tegen Inter”, zegt de coach van I Rossoneri.

“Dit zijn de klassieke matches”

Midweeks speelde Italie nog in de Nations League tegen Nederland en enkele dagen daarna moet de spelerskern van coach Pioli al klaar staan voor de match tegen Inter. “Het wordt een bijzondere presentatie tijdens de derby en het was een vreemde keuze om zaterdag de derby te spelen met slechts twee dagen om zich voor te bereiden op de match na de nationale teams. Dit zijn de klassieke matches”, aldus Pioli aan het einde van zijn voorbeschouwing op de stadsderby van Milaan.

Statistieken

Dit Serie A seizoen is nog maar drie speelronden op weg en Atalanta Bergamo staat op de eerste plek met negen punten. AC Milan heeft er ook negen, maar staat om een minder doelsaldo toch tweede op de ranglijst. Internazionale staat vierde met zeven punten en moet om dezelfde omstandigheden als AC Milan het team Sassuolo voor zich dulden.

Head 2 Head

Inter Milan en AC Milan delen hetzelfde stadion, maar de laatste vier ontmoetingen tussen de teams werden gewonnen door Internazionale. Begin dit jaar werd het nog 4-2 in het voordeel van de ploeg van Lukaku en Nainggolan. In april 2018 werd er nog eens gelijk gespeeld 0-0. De laatste keer dat AC Milan in de Serie A nog eens de baas was bij stadion en stadsgenoot Inter was in 2010. Toen werd het 0-1 voor AC Milan door een penalty van Zlatan Ibrahimovic.

Huidige vorm Internazionale

Voor de interlandbreak ging Internazionale nog op bezoek bij Lazio Roma. De ploeg van coach Conte wist ginds niet te zegevieren: 1-1. Dat was nog wel het geval bij Benevento 2-5 en Fiorentina 4-3. Na de match tegen AC Milan kan Inter zich paraat gaan maken voor de Europa League match tegen Mönchengladbach.

Huidige vorm AC Milan

AC Milan wist te zegevieren voordat de Nations League matches van start gingen. Thuis tegen Spezia werd er met 3-0 gewonnen. Ook bij Crotone werd er die week ervoor nog gezegevierd: 0-2 en werd Bologna met 2-0 verslagen. Net als Inter speelt ook AC Milan in de groepsfase van de Europa League en over enkele dagen speelt de ploeg van Pioli de eerste match dat tegen het Schotse Celtic in Glasgow zal zijn.

Lappenmand

Bij Internazionale zijn er heel wat spelers positief getest op het coronavirus. Ook Radja Nainggolan behoort tot die groep. Het is dus nog niet zeker of die spelers er zaterdag bij kunnen zijn. Middenvelder Matias Vecino is er door een knieblessure sowieso niet bij.

Ook bij AC Milan is er een aantal spelers die er door de coronabesmetting niet bij kunnen zijn., maar er zijn er ook nog enkelen die kampen met een blessure. Mateo Musacchio (enkel), Andrea Conti (knie), Alessio Romagnoli (kuit) en Ante Rebic (elleboog) kampen met blessuren waardoor zij zaterdag niet kunnen spelen.

Prognose

Wat ons betreft zijn de teams aan elkaar gewaagd en komt er zaterdag geen winnaar van het veld stappen. Onze wedtip is een 2-2 in het Giuseppe Meazza stadion. Gaat u hier ook op spelen of voorspelt u een andere uitslag? Bij de Belgische wedkantoren op VoetbalGokken.be is er altijd wel een straffe odd te vinden die bij uw voorspelling past.

Quoteringen Inter Milan – AC Milan

De odds wijken niet veel van elkaar voor deze topmatch in Milaan. De hoogste quotering van deze match x 3.45 keer de inleg wordt uitgekeerd als het een gelijkspel wordt in Giuseppe Meazza stadion.

Ee overwinning van AC Milan levert met x 2.90 keer uw speelbedrag ook bijna een verdrievoudiging van de ingelegde euro’s op. Denkt u dat Inter zaterdag de hoofdvogel schiet? Speel dan op een overwinning van Inter en ontvang uw inleg x 2.24 keer terug als u gelijk krijgt.

De Serie A match Inter Milan – AC Milan wordt gespeeld op zaterdag 17 oktober om 18:00 uur in het Giuseppe Meazza stadion te Milaan. Denkt u dat Lukaku en Nainggolan thuis winnen of gaat Saelemaekers met zijn team zegevieren? Bij de bookmakers is de juiste voorspelling altijd waardevol dus speel mee via VoetbalGokken.be op de Italiaanse Serie A!


Reacties

svballorig
19 oktober 2020

Jammer dat Lukaku er niet nog eentje maakte. Daar had ik op ingezet. Nu is Zlatan weer het mannetje.

4 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN