AC Milan treft AS Roma in Serie A clash

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
25 juni 2020     0 REACTIES

Deze zondag bruist het in de Italiaanse Serie A weer van de topmatches. Eén daarvan is het duel in San Siro waar AC Milan het in speelronde 28 gaat opnemen tegen AS Roma. De Belgische wedkantoren schalen de odds zeer straf in en VoetbalGokken.be heeft – zoals altijd – de hoogste quoteringen van deze match alvast voor u op een rijtje gezet!  

Stefano Pioli: “Wel hebben elk punt hard nodig”

AC Milan draait mee in de middenmoot van de Serie A en is nog lang niet zeker van een plek in de top zes waarmee Europees voetbal voor komend seizoen er nog niet inzit. Milan-trainer Stefano Pioli wil geen enkele punt meer missen Ook niet nu AS Roma zondag op bezoek komt. “Dit kan weer een belangrijke overwinning worden. We hebben elke punt hard nodig. Ook zondag tegen Roma moet het doel Europa zijn”, legt Pioli vast.

AC Milan wint de wedstrijd
2.52
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.35
AS Roma wint de wedstrijd
2.61

“AS Roma wordt belangrijke match”

De trainer van AC Milan weet niet of hij over al zijn spelers kan beschikken tegen AS Roma. “We hebben nog elf matches te gaan en dat zijn er best veel. Met Roma krijgen wij zondag een moeilijk duel voorgeschoteld. We moeten proberen ons best te doen. Simon Kjaer? Er werd mij verteld dat hij een lichte knieblessure had. Zondag zouden we Duarte beschikbaar moeten hebben, deze week keerde hij terug om in de groep te trainen. Ik hoop dat het voor Kjaer iets van weinig belang is. Het wordt een belangrijke match tegen Roma”, aldus Pioli.

Zlatan Ibrahimovic

Over de kansen dat vedette Zlatan Ibrahimovic zondag nog op het veld te zien zal zijn is Pioli voorzichtig. “Ik weet niet of Zlatan tegen Roma kan spelen. Hij is beter, maar hij traint alleen weg van de groep. Maar weet je, hij is sterk en zelfs onvoorspelbaar. Soms herstelt hij sneller dan verwacht”, zegt de trainer van AC Milan over het enfant terrible uit Zweden.

Paulo Fonseca: “Milan kan erg sterk zijn”

AS Roma-trainer Paulo Fonseca zag zijn team nipt winnen van Sampdoria met 2-1 in de eerste match van de herneming. De coach van de Romeinen was trots op zijn team dat tot de laatste minuut geloofde in een overwinning en hoopt dat ook na de match tegen AC Milan te zijn. “Ik denk dat we die houding altijd moeten hebben. Hiermee kun je tegen sommige teams winnen, maar we mogen niet vergeten dat AC Milan erg sterk kan zijn”, zegt de trainer van Roma.

“Drie belangrijke punten pakken”

Na het bezoek in San Siro speelt Roma thuis tegen Udinese en staat er een loodzware match op verplaatsing bij Napoli gepland, maar zover wil Fonseca nog niet vooruitkijken. “Voor mij is het alleen belangrijk om na te denken over het volgende duel waarin we altijd moeten spelen. We hebben zondag weer de kans om drie zeer belangrijke punten voor onze club te verdienen.”

Statistieken

AC Milan tracht zich vanaf plek acht een weg naar de top zes van de Serie A te vechten. Met 39 punten gaan de Rossoneri (De Rood-Zwarten) die strijd aan met Parma (zevende en ook 39 punten) en bekerwinnaar Napoli (zesde met 42 punten)

AS Roma staat vijfde met 48 punten uit 27 matches. Atalanta Bergamo staat daar net een plaatsje boven met 54 punten.

Head 2 Head

Voorbije seizoen wist AC Milan de punten in eigen huis te houden door de Romeinen met 2-1 te verslaan. Dat was de ploeg uit Milaan al een tijdje niet meer gelukt. Tweemaal wist Roma met de volle buit San Siro te verlaten: begin 2017 met 1-4 en eind dat jaar met 0-2. De laatste maal dat het een puntendeling werd, was voorbij seizoen. Toen werd 1-0 in het Milanese San Siro.

Huidige vorm AC Milan

AC Milan ging meteen goed van start in de herneming van de Serie A. De ploeg van trainer Pioli had een match op verplaatsing tegen US Lecce op het programma staan. Die match werd met 1-4 gewonnen door de ploeg uit Milaan. Onze landgenoot Alexis Saelemaekers stond niet in de basis van Rossoneri, maar kreeg van trainer Pioli wel een paar speelminuten van de match om zichzelf te bewijzen.

Huidige vorm AS Roma

In eerste match van de herneming bond AS Roma in eigen huis Sampdoria om de vinger met een 2-1 zege. Daarmee heeft de ploeg uit Rome vijf ongeslagen matches op rij op de teller staan. Voor de onderbreking werd er op verplaatsing bij Cagliari (de ploeg van Radja Nainggolan) met 3-4 gewonnen.

Lappenmand

Zoals trainer Pioli al aangaf, is het nog afwachten of Simon Kjaer zondag inderdaad hersteld is van een lichte knieblessure die de verdediger opliep in de match tegen Lecce. Ook is het afwachten of Zlatan Ibrahimovic echt zo snel herstelt van een kuitblessure. Leonardo Duarte (spierblessure) en Mateo Musacchio (enkelblessure) hebben de ziekenboeg van AC Milan ook nog niet verlaten.

AS Roma komt zonder Nicolò Zaniolo (trainingsachterstand) en Pau López (gebroken pols) naar San Siro. Ook moeten Jordan Veretout (geschorst) en Mirko Antonucci (geen speelbevoegdheid) achter blijven in Rome.

Prognose

Bij deze topmatch uit speelronde 28 verwachten wij geen winnaar. De punten worden volgens ons gedeeld. We noteren een 2-2 gelijkspel. Bij de bookies staan voor uitslag straffe odds gereed. Maar wat voorspelt u?  Check onderstaand odd-overzicht alvast en scoor via voetbalgokken op AC Milan tegen AS Roma.

Quoteringen AC Milan – AS Roma

De quoteringen zijn gelijkwaardig ingedeeld voor de match van AC Milan tegen AS Roma. De hoogste odds voor dit duel is: x 3.35 keer de inleg en die wordt uitgekeerd als het een gelijkspel wordt in Milaan.

Verwacht u een zege van AC Milan op eigen bodem? Een zege van de ploeg van trainer Pioli staat op x 2.52 keer uw speelbedrag. Een overwinning van Roma staat in het 1X2 spelsysteem gedoteerd op x 2.61 keer het aantal ingebrachte euro’s!

De Serie A topmatch tussen AC Milan – AS Roma wordt gespeeld op zondag 28 juni en begint om 17:15 uur in het legendarische San Siro te Milaan. Welke ploeg pakt volgens u drie punten? Of eindigt het in een draw? Speel via VoetbalGokken.be op uw favoriete ploeg en scoor bij een Belgische wedkantoor!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN