Wedden op oefencampagne Rode Duivels: Ierland – België

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
22 maart 2022     0 REACTIES

Deze zaterdag starten de Rode Duivels met de oefencampagne voor de UEFA Nations League en het WK 2022 in Qatar. In de eerste oefenmatch spelen de Belgen op verplaatsing tegen Ierland. Voorspel de uitkomst van deze vriendschappelijke wedstrijd van de ploeg van bondscoach Roberto Martinez via VoetbalGokken.be en scoor hoge pre-odds!

Stephen Kenny: “België heeft kracht en diepte in hun spel”

Het Ierse elftal speelt de oefenmatches tegen België en Litouwen. Met de Belgen op bezoek weet bondscoach Stephen Kenny dat er een sterke tegenstander op bezoek komt in Dublin. “België is een internationaal topteam. Ze zijn niet voor niets nummer 1 van de wereld. Ze hebben veel lopende spelers. De  kracht en diepte die daar vanuit gaan is bewonderenswaardig”, zegt de keuzeheer van Ierland in zijn persconferentie.

“België: formidabel team”

De bondscoach van Ierland heeft lovende woorden voor de Rode Duivels. “Ze hebben een formidabel team. Jason Denayer en Dedrick Boyata speelden voor hen in grote toernooien. Youri Tielemans is een veelgevraagde speler. Ze hebben drie spelers voor één spitspositie – Christian Benteke, Divock Origi en Michy Batshuayi – en Jérémy Doku, die een toekomstige ster is. Dan hebben zij ook nog Romelu Lukaku. België heeft heel veel kwaliteiten”, aldus de Ierse oefenmeester.

Roberto Martinez: “Zien wat spelers bijdragen tegen Ierland”

Met de oefenmatches Ierland en Burkina Faso wil bondscoach Roberto Martinez vooral van jonge Duivels zien wat zij in hun mars hebben. “We hebben veel verschillende profielen geselecteerd om op die manier de beste 23 te kiezen voor het WK. We kijken naar de kwaliteiten van deze spelers om te zien wat ze kunnen bijdragen. Ik kijk uit naar de match tegen Ierland”, zegt de bondscoach van de Rode Duivels.

“Mentaal en fysiek fris”

Bondscoach Martinez wil de druk bij spelers verdelen zodat ze fris aan de Nations League en het WK kunnen beginnen. “Wetende dat we eind dit jaar een WK spelen, is het cruciaal dat de ervaren spelers, die al een erg drukke periode achter de rug hebben, zowel op mentaal als fysiek vlak fris zijn tegen dan. De huidige groep potentiële internationals is al erg groot. Ik kom nog makkelijk aan 30 volwaardige Rode Duivels, die internationale ervaring hebben. Het is aan hen om in de volgende wedstrijden het voortouw te nemen en te tonen wat ze in hun mars hebben”, aldus de keuzeheer.

Statistieken

Met de twee oefenduels tegen Ierland en Burkina Faso bereiden bondscoach Martinez en zijn team zich voor op de UEFA Nations League die in juni deze zomer van start gaat. In de poulefase speelt België tegen Nederland, Polen en Wales. Eind dit jaar zal het WK in Qatar gehouden worden.

Head 2 Head

In 2016 speelden België op het EK tegen Ierland. In Groep E versloegen de Rode Duivels de Ieren met 3-0. Twee goals kwamen van de voet van Romelu Lukaku en eenmaal scoorde Axel Witsel. In de poule werd België twee en Ierland derde.

Huidige vorm Ierland

De Ierse ploeg kwam het laatst in actie in een WK-kwalificatiematch. De ploeg van bondscoach Kenny won met 0-3 van Luxemburg. In november voorbije jaar wisten de Ieren zich nog knap staande te houden tegen Portugal. In Dublin werd het 0-0 gelijkspel en dat met sterkspeler Cristiano Ronaldo in de geleden.

Huidige vorm België

De Rode Duivels sloten de WK kwalificatiecampagne met een duel tegen Wales. In het Cardiff City Stadion kwam de ploeg van bondscoach Martinez niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Kevin De Bruyne scoorde al in de twaalfde minuut de eerste goal van de match, maar nog voor de thee zette Welshman Kieffer Moore de stand op 1-1. Drie dagen voor het treffen met Wales zegevierde de Duivels met 3-1 van Estland in het Koning Boudewijn Stadion.

Prognose

En dan onze prognose. De Belgische wedkantoren voorspellen een zege van onze Duivels. Wij voorspellen ook een zege van ‘onze jongens’ en vullen een 1-3 overwinning van België in bij de bookmakers. Wat is uw voorspelling voor dit oefenduel van De Rode Duivels in Dublin?

Onderstaand odds-overzicht geeft u een indicatie van de maximale quoteringen die de online bookmakers voor u gereed hebben staan.

Quoteringen Ierland – België

De Belgische wedkantoren hebben straffe pre-odds voor u klaarstaan in het 1X2 spelsysteem. Zo staat de hoogste quotering ingedeeld bij een zege van Ierland. U kunt maximaal x 6.15 keer uw speelbedrag terugverwachten als de Ieren van ‘onze jongens’ winnen.

Nog een straffe pre-odd vindt u bij een gelijkspel in Dublin. Komt de ploeg van bondscoach Martinez niet verder dan een gelijkspel, dan krijgen voetbalgokkers die dit vooraf hadden ingevuld bij de bookies maximaal x 3.90 keer de inleg terug.

Een zege van de Rode Duivels in deze eerste oefenmatch van deze maand staat op gemiddeld x 1.51 keer uw speelbedrag ingedeeld.

De oefenmatch Ierland – België wordt gespeeld op zaterdag 26 maart om 18:00 uur in het Aviva Stadion te Dublin. Voorspel deze oefenwedstrijd van de Rode Duivels via VoetbalGokken.be voor straffe pre-odds of vergelijk de bookmakers met elkander en scoor de beste deals.


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN