Voorspel uitslag oefenmatch van Rode Duivels tegen Zwitserland

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
9 november 2020     4 REACTIES

Deze woensdag spelen de Rode Duivels een oefenmatch tegen Zwitserland om zich voor te bereiden op de twee Nations League matches die volgen. De Belgische wedkantoren staan klaar om elke voorspelling te noteren en belonen u goed als uw voorspelling uitkomt. Denkt u dat de Rode Duivels winnen of gokt u op een Zwitserse zege? Bij VoetbalGokken.be vindt u alles wat u nodig heeft om een straffe deal te sluiten bij uw favoriete bookmaker.

Roberto Martinez: “Nieuwe spelers zien tegen Zwitserland”

Bondscoach Roberto Martinez heeft zijn selectie alvast bekendgemaakt voor de oefenmatch tegen Zwitserland en de Nations League matches tegen Engeland (zondag) en Denemarken (woensdag). De meest verrassende naam in de Belgische selectie was die van Club Brugge-speler Charles De Ketelaere. “Charles heeft het hele seizoen al indruk gemaakt en het is belangrijk dat hij voor het eerst kan proeven van de Rode Duivels. We zijn blij met zijn ontwikkeling. Hij doet het erg goed op clubniveau en bij de Belgische beloften. Het is belangrijk dat nieuwe spelers bij de Rode Duivels aansluiten voor de oefenmatch tegen Zwitserland”, zegt Martinez.

België wint de wedstrijd
1.71
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.40
Zwitserland wint de wedstrijd
4.95
WIN €40 ALS BELGÏE WINT
ACTIE

“Straffe selectie”

Romelu Lukaku is geblesseerd aan de adductoren er is maar een kleine kans dat de Internazionale Milaan-speler er deze woensdag bij zal zijn. “We hebben contact met Romelu sinds zijn blessure. Er is nog tijd en we hebben er vertrouwen in dat hij klaar zal geraken. We zullen hem testen en dan bekijken of hij tegen Zwitserland al wat minuten kan maken bij ons. Maar ook zonder hem zullen we met een straffe selectie op de proppen komen.”

“Hazard hard nodig tegen Zwitserland”

Eden Hazard kan er sowieso bij zijn. De Rode Duivel is na bijna een jaar afwezigheid tijdig fit geraakt voor deze oefenmatch. “Eden is heel positief na zijn comeback. Hij speelde al meerdere matchen met Real Madrid. Hij boekt vooruitgang en blijft minuten verzamelen. Hij lijkt erop dat hij zonder pijn speelt. Hij maakte al een geweldige goal bij zijn return. We zullen hem hard nodig hebben tegen Zwitserland en de daaropvolgende matches”, aldus Martinez.

Vladimir Petkovic: “Belgische team is goede voorbereiding”

Voor Vladimir Petkovic staat als bondscoach van Zwitserland een moeilijke taak te wachten. Zijn team moet nog heel wat punten verzamelen in de Nations League. Een goede voorbereiding op deze opdracht is wat zijn keurkorps nodig heeft vindt de Zwitserse bondscoach. “Het doel van de voorbereiding is om onszelf tegen elke tegenstander te kunnen weren. Daar is een oefenmatch tegen België zeer geschikt voor. We moeten er ook rekening mee houden dat Zwitserland niet meer iets kan winnen in deze loodzware Nations League poule”, zegt Petkovic eerlijk over de situatie.

“Wij willen België heel graag bekampen”

De bondscoach is gaan rekenen. “We moeten 4 of 6 punten mee naar huis nemen. We moeten optimistisch zijn, maar we moeten ook realistisch zijn. Er zijn grote verwachtingen van ons. Daarom willen wij een sterk team als België heel gaarne bekampen”, aldus de bondscoach van Rossocrociati.

Statistieken

De Rode Duivels oefenen tegen Zwitserland voor de laatste twee groepsmatches tegen Engeland en Denemarken. De Belgen hebben negen punten en zijn groepsleider in Groep 2.

Zwitserland staat in Groep 4 op de vierde plek en moet het thuis nog opnemen tegen Spanje en Oekraïne. Bijgevolg wil de Zwitserse ploeg maar al te graag winnen van België om straks als hoofdploeg de loting in te gaan voor het WK.

De eerste tien op de ranglijst worden groepshoofd en Nederland staat nu tiende en wordt achtervolgt door de Zwitsers. Als Zwitserland verliest en Nederland wint haar komende matches wel, dan komen de Zwitsers in koker twee bij de WK-kwalificatie loting.

Head 2 Head

We zijn het zeker en vast niet vergeten, de match tegen Zwitserland van twee jaar geleden. In de Nations League wist Zwitserland onze Duivels met 5-2 te overmeester. België stond in die match al snel voor met twee treffers van Thorgan Hazard, maar wist dat niet vast te houden. Na 25 minuten speeltijd ging het Zwitserse team pas echt los en scoorde vijfmaal tegen de Rode Duivels. Een maand eerder wist de ploeg van bondscoach Martinez wel te zegevieren van Rossocrociati. In Koning Boudewijn stadion werd het 2-1 voor België.

Huidige vorm Belgische elftal

De formatie van bondscoach Martinez sputtert wat, maar dat heeft weinig inpekt op de Nations League. De Rode Duivels staat eerste in de poule, maar wint haar laatste matches moeizaam. Van IJsland werd nipt gewonnen met 1-2 waardoor de IJslanders nu veroordeeld zijn voor de B-League. Een paar dagen eerder werd er van Engeland verloren 2-1 en ook de oefenmatch tegen Ivoorkust werd met 1-1 niet winnend afgesloten.

Huidige vorm Zwitserse elftal

Zwitserland heeft het niet gemakkelijk in de Nations League. De ploeg van bondscoach Petkovic staat vierde in Groep 4 waarin Spanje, Duitsland en Oekraïne qua punten boven Zwitserland staan. De laatste matches waren al niet veelbelovend. In en tegen Duitsland werd met 3-3 gelijkgespeeld. Van Spanje werd er verloren 1-0 en ook de vriendschappelijke match tegen Kroatië 1-2 gaf niet het gewenste resultaat.

Prognose

Wat ons betreft gaan de Rode Duivels niet nog eens verliezen van Zwitserland. Althans niet deze woensdag. Onze wedtip is 2-1 voor ‘ons’ België. Denkt u hier ook zo over, verwacht u meer doelpunten van de Rode Duivels of maakt de ploeg uit Zwitserland  een ommezwaai in Brussel? Check de hieronder staande quoteringen alvast en zet op het juiste moment in bij de bookmakers voor de hoogste geldprijzen.

Quoteringen België – Zwitserland

De quoteringen zijn om te smullen voor de match van de Rode Duivels. Denkt u dat Zwitserland wint? Dan kunt u rekenen op de hoogste odd bij de Belgische wedkantoren. De weddies keren gemiddeld x 4.95 keer uw inleg uit als Zwitserland deze woensdag de hoofdvogel schiet.

Een gelijkspel in het Koning Boudewijn stadion is goed voor een straffe quotering van x 3.40 keer het speelbedrag. Winnen de Rode Duivels volgens u? De quotering voor een zege van Martinez en zijn mannen is met x 1.71 keer uw inleg zeker niet mis.

De oefenmatch België – Zwitserland wordt gespeeld op woensdag 11 november om 20:45 uur in het Koning Boudewijn stadion te Brussel. Weten de Rode Duivels deze match ruim te zegevieren of maakt Zwitserland ons weer in en verliezen wij deze oefenmatch? Laat het de bookmakers snel weten en profiteer van de hoge odds en straffe deals.


Reacties

kampioe...
10 november 2020

De Rode Duivels laten zich niet terug inpakken. Dit keer wordt het 5-1 voor de Belgen.

3 jaar geleden

goktopper
10 november 2020

Ik gok op 3-1 winst van onze Rode Duivels ;)

3 jaar geleden

tooskla...
11 november 2020

Het wordt een gelijkspel 1-1

3 jaar geleden

sporza
12 november 2020

Het zag er naar uit dat we naar onze bonus konden fluiten, maar het kwam gelukkig toch nog goed.

3 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN