Hoge odds voor De Rode Duivels-trip naar Rusland

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
12 november 2019     4 REACTIES

De Rode Duivels hebben zich al lang en breed weten te kwalificeren voor het UEFA EURO2020, maar hebben nog twee kwalificatiematches op het programma staan. Komende zaterdag gaan de troepen van bondscoach Roberto Martinez het opnemen tegen Rusland. Ook de Russen hebben zich al gekwalificeerd in Groep I, maar zullen toch vol gas willen geven. De Rode Duivels hebben nog drie punten nodig om als groepswinnaar te eindigen en dat kunnen de mannen van Martinez zaterdag al bewerkstelligen. Al met al dus toch weer een spannende match die bij de Belgische wedkantoren hoge odds opleveren.

Roberto Martinez: “Rusland zal pittig worden”

Met de wedstrijd in Rusland kan België zijn eerste plek in Groep I bevestigen. De match die gespeeld gaat worden in Sint-Petersburg wordt voor de Belgen (eindelijk) weer eens een wedstrijd tegen een tegenstander van niveau. Bondscoach Roberto Martinez miste dat aspect een beetje in de groepsfase. Voor hem is de Nations League dan ook een betere graadmeter geweest. In zijn voorbeschouwing vergelijkt hij het aankomende duel, dan ook met de matches van voorbije zomer: “In Rusland moeten we tonen dat er lessen zijn getrokken uit die Nations League. In Zwitserland verloren we vorig jaar een moeilijke wedstrijd en ook in Rusland zal het pittig worden. We moeten ook winnen, want we willen absoluut die eerste plaats in de groep en dat reekshoofdstatuut bij de loting”, aldus de bondscoach van De Duivels.

Rusland wint de wedstrijd
3.50
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.40
België wint de wedstrijd
2.05

“Klaar om tegen een erg gemotiveerd team te spelen”

Martinez vervolgt zijn voorbeschouwing op de wedstrijd in Rusland. “Daarnaast levert elke wedstrijd ons informatie wat betreft de EK-selectie van volgend jaar. Dit tweeluik is het belangrijkste van het jaar. De volgende keer dat we dan weer samenkomen is pas in maart. Tot slot spelen we in Sint-Petersburg, waar we op het WK brons veroverd hebben. Voor ons is dat natuurlijk een speciale plaats. We moeten klaar zijn om er tegen een erg gemotiveerd team te spelen.”

Eden Hazard en Kevin De Bruyne mee naar Rusland

Deze week kwam er alvast goed nieuws binnen voor de bondscoach. Eden Hazard en Kevin De Bruyne zijn allebei wedstrijdfit. Telkens weer was er een van beiden geblesseerd, maar zaterdag kan Martinez over beide voetbalsterren beschikken. “Zoals iedereen gezien heeft was Kevin gewoonweg uitstekend tegen Schotland en Eden is altijd belangrijk voor het team. Hun invloed op het veld is enorm. Eden is een echte leider van het team en geeft zich altijd. Nu zit hij bij Real en we zien ook zijn rol bij de nationale ploeg veranderen: hij speelt steeds meer in functie van het team”, aldus de bondscoach in Belga.

Stanislav Tsjertsjesov: “België bestudeerd”

Ook voor het Russische elftal is België een goede graadmeter om te kijken hoe het team er voor staat. Bondscoach Stanislav Tsjertsjesov is dan ook verheugd op de komst van De Rode Duivels in Sint-Petersburg. “We hebben De Rode Duivels bestudeerd, maar ik kan niet zeggen in welke mate het Belgische team veranderd is sinds onze laatste ontmoeting in maart dit jaar”, stelt Tsjertsjesov op zijn persbabbel.

“We verwachten geen verrassingen”

De bondscoach van Rusland is nog steeds hard aan het werk om volgend jaar een sterk Russisch elftal op het EK te krijgen. “Ons team blijft verbeteren. Het is goed je opponent te kennen, maar dat geldt nog meer voor je eigen team”, aldus Tsjertsjesov die met De Rode Duivels een sterke tegenstander treft. “België is momenteel de nummer één op de FIFA-ranking en ze werden derde op het voorbije WK. Het is duidelijk met wie en op welke manier ze spelen. We hebben De Rode Duivels bestudeerd. We verwachten geen specifieke verrassingen. Maar de mate waarin beide teams zich voorbereiden op het duel zal bepalend zijn”, besluit de 56-jarige Russische bondscoach.

Statistieken

De statistieken zijn niet meer van groot belang. België en Rusland gaan we terugzien op het UEFA EURO 2020. De twee landen hebben nog twee wedstrijden te spelen en kunnen daarmee nog zes punten binnenhalen. De Rode Duivels hebben 24 punten en de Russen 21. Er zal dus nog gestreden worden voor die eerste stek, die bij de loting gunstig uit kan pakken. Onze Duivels zullen na Rusland thuis tegen Cyprus gaan spelen en de Russen maken nog een trip naar San Marino voor de laatste kwalificatiewedstrijden in Groep I.

Head 2 Head

Begin dit jaar kwam het Russische elftal op bezoek in het Koning Boudewijn stadion. Met een 3-1 overwinning van De Duivels won België die openingswedstrijd overtuigend. In 2017 speelden de teams in Rusland een vriendschappelijke match (3-3) in voorbereiding op het WK 2018. Ook op het WK van 2014 in Brazilië werd Rusland door De Rode Duivels (1-0) aan de kant gezet. Tot slot waren het ook de Belgen die in 2010 (0-2) en 2002 (3-2) wisten te zegevierden over de Russische formatie.

Huidige vorm Rusland

Rusland verkeert in zeer goede vorm. De ploeg van bondscoach Tsjertsjesov kon in de groepsfase alleen niet van De Rode Duivels winnen, maar trok de overige vijf wedstrijden zeer overtuigend naar zich toe. Zo werd de laatst gespeelde wedstrijd met 0-5 van Cyprus gewonnen werd Schotland met 4-0 en 1-2 twee keer aan de zegekar gebonden en ook thuis tegen de Cyprioten werd het 1-0 voor de Russen. Kazachstan moest er ook tweemaal aan geloven met 1-0 en 0-4 waren de Russen met vijf doelpunten te sterk voor de Kazakken. De ploeg uit San Marino kreeg de volste lading te voorduren. In Rusland werd het kleine San Marino met 9-0 omvergeblazen door de ploeg van Tsjertsjesov.

Huidige vorm België

Voor de huidige vorm van De Rode Duivels is elk voetbalelftal bang te krijgen. Het sterrenteam van Martinez wordt nu al als een van de favorieten voor het winnen van het EK aangewezen. Niet zo gek, want alle wedstrijd in Groep I werden gewonnen en De Rode Duivels zijn als eerste land gekwalificeerd voor EURO 2020. Toch mogen we niet vergeten dat Zwitserland nog wel een vuist wist te maken tegen onze boys. In de Nations League eind vorig jaar werden De Rode Duivels met 5-2 afgetroefd. Ook de vriendschappelijke wedstrijd tegen Nederland in oktober 2018 gaf met een 1-1 gelijkspel niet het gewenste eindresultaat.

Lappenmand

Martinez heeft een ruime keuze aan spelers die de bondscoach mee kan nemen naar Rusland en Cyprus, maar met Thomas Meunier blijft er wel een Rode Duivel thuis. De verdediger kampt met een dijbeenblessure speelde voorbije weekend ook nog niet mee toen zijn team PSG op verplaatsing bij Brest speelde. Ook Jan Vertonghen speelden voorbije weekend met Tottenham Hotspur niet mee tegen Sheffield United. De verdediger kampt met een spierblessure. Bij de Russen is het afwachten of Denis Cheryshev aan de aftrap komt te staan. De aanvaller van Valencia geraakte voorbije weekend geblesseerd in de wedstrijd tegen Granada.

Prognose

Onze prognose gaat gelijk op met de voorspellingen die bij de wedkantoren binnendruppelen. De Rode Duivels zegevieren ook in Sint-Petersburg, is de algehele verwachting. Met het oog op de thuiswedstrijd tegen Cyprus zal niet alles uit de kast gehaald worden, maar een 0-2 overwinning van De Duivels moet er volgens ons toch inzitten. Denkt u er ook zo over of heeft u een andere voorspelling? Speel mee, want de pre-wedstrijdquoteringen zijn weer zeer straf!

Pre-wedstrijdquoteringen voor Rusland – België

Voor de Belgische wedkantoren blijven de wedstrijden van De Rode Duivels een voetbalsensatie die ook voor deze match straffe odds kent. De hoogste pre-wedstrijdquotering vindt u bij winst van Rusland x 3.50 keer uw inleg.

Voor een gelijkspel keren de wedkantoren met x 3.40 keer uw speelbedrag een bijna gelijkwaardige beloning uit. In het 1X2 spelsysteem wordt een overwinning van De Duivels met x 2.05 keer de inleg ook ruimschoots beloond.

De UEFA EK-kwalificatiematch Rusland – België wordt gespeeld op zaterdag 16  november om 18:00 uur in de Gazprom Arena te Sint-Petersburg. Welke ploeg stapt er zaterdagavond als winnaar van het veld? Profiteer nog even mee van de straffe odds die de Belgische wedkantoren hebben genoteerd voor deze wedstrijd op verplaatsing van De Rode Duivels!


Reacties

teamspeler
13 november 2019

De Rode Duivels gaan ook in Rusland de klus klaren ;)

3 jaar geleden

tooskla...
13 november 2019

Ik speel op 0-3 voor de Duivels!

3 jaar geleden

voetbal...
14 november 2019

Voor de gein maar eens op Rusland gespeeld

3 jaar geleden

voetbal...
15 november 2019

Gelijkspel is genoeg ;)

3 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

22 maart 2023     0 REACTIES

Pre-match odds EK kwalificatie kraker Italië – Engeland

Deze donderdag wordt een begin gemaakt aan de EK kwalificatie voor EURO2024. In deze eerste speelronde s...

Lees meer
22 maart 2023     0 REACTIES

Wedden op EK kwalificatie match Oostenrijk – Azerbeidzjan

Deze vrijdag spelen de Rode Duivels op verplaatsing tegen Zweden. Tegelijkertijd komen ook de poulegenot...

Lees meer
21 maart 2023     0 REACTIES

Wedden op EK kwalificatie EURO 2024: Zweden – België

Deze vrijdag komen de Rode Duivels terug in actie. Met de nieuwbakken bondscoach Domenico Tedes...

Lees meer
17 maart 2023     0 REACTIES

Wedden op Jupiler Pro League: Royal Antwerp – Sporting Charleroi

In de Jupiler Pro League treffen Royal Antwerp FC – Sporting Charleroi elkander in het Bosuil Stadion. D...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN