De Rode Duivels tegen San Marino voor eigen publiek

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
8 oktober 2019     4 REACTIES

In de EK-Kwalificatierace krijgen De Rode Duivels donderdagavond San Marino op bezoek. Het duel vindt plaats in het Koning Boudewijn stadion te Brussel. De ploeg van bondscoach Roberto Martinez heeft in Groep I nog maar weinig te vrezen gehad. De Belgen staan fier aan kop met achttien uit zes. Rusland is tweede met vijftien punten en is daarmee de eerste (en enige) belager. De match in San Marino verliep voor de Belgen zeer soepel. De Belgische wedkantoren overladen VoetbalGokken.be dan ook met zeer straffe odds voor deze EK-kwalificatiematch! Speelt u ook mee?

Roberto Martinez: “Ook tegen San Marino drie punten halen”

De Rode Duivels hebben nog één overwinning nodig in Groep I om zeker te zijn van deelname aan EURO 2020. Komende donderdag kan dat al gebeuren tegen San Marino, maar Martinez blijft ondanks dat feit op zijn qui-vive en houdt respect voor de bezoekers uit de kleine Republiek. “Er staan net als tegen elke tegenstander ook deze donderdag gewoon weer drie belangrijke punten op het spel”, zegt de bondscoach bij HLN.

België wint de wedstrijd
1.01
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
31.00
San Marino wint de wedstrijd
81.00

“We willen die drie punten”

Martinez heeft vooral veel gezag voor de bondscoach van San Marino. “Franco Varrella, is heel flexibel. Zijn team kan met vier of vijf achteraan spelen, of zoals tegen Kazachstan in een diamant”, kijkt Martinez alvast verder, want na de thuismatch tegen San Marino staat de wedstrijd op verplaatsing bij Kazachstan gepland. “Varrella heeft geen elitespelers, dus de resultaten blijven wat uit. Voor ons is dit een normale kwalificatiewedstrijd. We willen de drie punten en voor de spelers is dit een mooie kans om hun plaats in de kern van 23 op te eisen”, zegt Martinez met een knipoog.

Franco Varrella: “Ik wil België een klap geven”

Het wordt voor bondscoach Franco Varrella nog een hele klus om San Marino naar het EK 2020 te loodsen. Met als enige team in Groep I dat nog nul punten heeft is die klus zo goed als onmogelijk. De bondscoach is dan ook realistische en verwacht ook geen driepunter uit Brussel mee te nemen. “Het is moeilijk om over motivatie te praten als je tegen een team als België speelt dat ons voetbal van buitengewone kwaliteit laat zien,” zegt Varrella eerlijk. “Ik heb mijn spelers verteld dat het probleem niet is dat België hele grote spelers heeft, maar dat ze over kwaliteit beschikken en spelen met een hogere mentale snelheid waarmee ze buitengewone dingen kunnen doen”, aldus de bondscoach van San Marino in zijn persconferentie.

“Een bal stelen op hun baan voelt als een goal”

Varrella verlangt nog wel een ding van zijn spelers. “Ik verwacht van mijn spelers dat ze niet met angst spelen, dat ze niet wachten tot de Belgen hun kwaliteiten tonen. Als ze ons weer verpletteren, is dat omdat ze duidelijk superieur zijn. Maar ik wil ze nog steeds een klap geven, ik wil graag een tegenaanval uitvoeren in numerieke pariteit. Een bal stelen op hun baan zou hetzelfde zijn als een doelpunt scoren. Als ik dat voor zo’n team zie, zullen we een uitstekend resultaat hebben behaald” zo besluit Varrella.

Statistieken

Uiteraard beschikken de De Rode Duivels over de beste papieren voor de match van donderdagavond in het Koning Boudewijn stadion. Het feit dat San Marino tegen geen enkel team in de groep punten wist te bemachtigen is de kans wel heel klein dat dat in en tegen koploper België wel mogelijk is. In de Groep heeft de ploeg van Matinez al achttien punten en San Marino nul.

Head 2 Head

De EK-Kwalificatiewedstrijd in San Marino van voorbije september zal bij iedere Belg nog fris in het geheugen staan. De 0-4 overwinning kwam niet als een verrassing. Dit geldt ook voor de overige ontmoetingen tussen beide teams. In 2015 wisten De Rode Duivels in de WK-voorrondes met 8-0 van het de ploeg uit Republiek San Marino te winnen.

Ook de match in datzelfde jaar op verplaatsing in San Marino was voor De Duivels geen enkel probleem, al bleef de score in het Olimpico stadion van Serravalle steken op 1-2. In 2001 hadden de Duivels met 1-4 winst een iets overtuigendere overwinning geboekt, maar ook in deze WK-kwalificatiematch kregen de Belgen dus wel een tegentreffer te verwerken. In eigen huis was de buit dat jaar vele malen groter toen San Marino met 10-1 aan de zegekar werd gehangen. Zoals u ziet, eiste San Marino ook hier wel weer een doelpuntje op!

Huidige vorm België

Met achttien punten en zes ongeslagen wedstrijden op is er geen vuilte aan de lucht te bekennen bij het team van Martinez. De Duivels zijn wel zeker van deelname aan het UEFA EK 2020. Met nog vier matches te gaan in Groep I zijn er nog twaalf punten binnen te halen en met teams zoals San Marino mag dat geen probleem zijn voor de mannen van Martinez. Daar komt nog eens bij dat Matrinez een luxeprobleem heeft qua spelers betreft. Zijn tot nu toe basisselectie is wedstrijdfit voor het treffen met San Marino.

Huidige vorm San Marino

Wie een trouwe supporter is van het voetbalelftal van San Marino heeft de afgelopen jaren weinig te vieren gehad. In deze EK-Kwalificatieronde heeft de Staat niet een punt weten te veroveren. Het is sowieso ver terugkijken naar een overwinning van San Marino. Om precies te zijn was dat tijdens een vriendschappelijke match in 2004 tegen nog een klein (voetbal)land, Liechtenstein. Het werd toen 1-0 van San Marino. Een jaar daarvoor werd het tegen hetzelfde Liechtenstein nog eens een gelijkspel 2-2. In het EK-Kwalificatie van 2014 hield San Marino nog knap de nul tegen Estland (0-0). Verder is de lijst met overwinning van San Marino heel kort te noemen.

Prognose

Wij bij VoetbalGokken.be gaan er niet vanuit dat San Marino ook maar een kansje heeft om te winnen. Aangezien de uitwedstrijd van De Rode Duivels in San Marino al vier treffers opleverde verwachten wij een nog hoger score in Brussel. Onze voorspelling is dan ook regelrechte zevenklapper dankzij een 7-0 in het voordeel van Onze Duivels.

Pre-wedstrijdquoteringen voor België – San Marino

De pre-wedstrijdquoteringen worden voor de thuismatch van De Rode Duivels wel heel straf ingedeeld als we kijken naar de odds bij bookmaker Unibet. Mocht San Marino De Duivels toch te slim af zijn, dan wordt elke speler die hier vooraf op durfde te spelen torenhoog beloond. Die odd staat in het 1X2 spelsysteem op een hoge x 81.00(!) keer de inleg genoteerd.

Ook bij een gelijkspel zijn de bookies zeer gul gestemd. De quoteringen voor een puntenverdeling in Brussel staat gemiddeld op x 31.00 keer uw speelbedrag. Voor winst van De Rode Duivels wordt er met x 1.01 keer de inleg een heel andere quotering gehanteerd.

De EK-Kwalificatie-wedstrijd België – San Marino voor EURO 2020 wordt gespeeld op donderdag 10 oktober om 20:45 uur in het Koning Boudewijn stadion te Brussel. Verwacht u een zevende overwinning op rij van De Rode Duivels in Groep I of gaat u voor de hoogste odds en hoopt u op een knaller van een stunt door de ploeg uit San Marino? Laat uw voetbalkennis spreken en vul uw voorspelling in op VoetbalGokken.be!


Reacties

casinoking
8 oktober 2019

Dat wordt wel weer iets van 9-0 ;) voor De Duivels.

5 jaar geleden

doedolla
8 oktober 2019

+ 4,5 doelpunten wed ik!

5 jaar geleden

bobgok
10 oktober 2019

Vanavond gaan we voor de 21 punten ;) in de groep!

5 jaar geleden

heldenv...
10 oktober 2019

X81.00 is wel erg verleidelijk moet ik eerlijk zeggen.

5 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN