De Rode Duivels sluiten EK kwalificatie af tegen Cyprus

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
18 november 2019     3 REACTIES

Deze week worden de laatste EK kwalificatie wedstrijden voor EURO 2020 gespeeld. Voor De Rode Duivels betekent dit een thuiswedstrijd in het Koning Boudewijn stadion tegen Cyprus. De Belgen hebben in Groep I alle wedstrijden gewonnen en willen ook deze match voor eigen publiek weer zegevieren. De Belgische wedkantoren willen de EK Kwalificatie campagne knallend afsluiten en schalen de quoteringen voor de wedstrijd van De Rode Duivels een pak hoger in dan bij de vorige matches!

Roberto Martinez: “Tegen Cyprus 30 op 30 halen”

Bondscoach Roberto Martinez heeft zijn taak tot nu toe volbracht en De Rode Duivels simpel het EK 2020 binnengeloodst. De wedstrijd dinsdag tegen Cyprus moet dan ook de kers op de taart worden. “We kunnen nu in Brussel met onze supporters vieren tegen Cyprus dat we tot nu toe alle wedstrijden hebben gewonnen en naar het EK mogen als groepswinnaar”, zegt Martinez verheugd.

België wint de wedstrijd
1.04
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
19.00
Cyprus wint de wedstrijd
67.00

“We zijn één grote familie”

De bondscoach heeft nog één doel af te handelen alvorens het feest echt kan beginnen. “Wie scoort, maakt ons eigenlijk niet uit. Als we de match maar winnen. Het doet me plezier om samen beslissend te zijn – dat is wat de mensen vragen van ons – maar we zijn één grote familie; met heel het land achter ons. Dinsdag tegen Cyprus willen we 30 op 30 halen in deze kwalificaties. Dat is ons ultieme doel.”

Axel Witsel: “Geen tegenstander die ons in moeilijkheden kan brengen”

Rode Duivel Axel Witsel verwacht geen problemen tegen Cyprus om het doel van Martinez te verstoren. “Er zijn niet zoveel matchen waarbij de tegenstander ons in moeilijkheden kan brengen. Het is aan ons om nu de details te regelen”, zegt Witsel die ook graag een keer tegen een sterke tegenstander wil spelen. “Wat mij betreft mogen Spanje, Italië of Portugal komen. Als dat echter niet zo is, zal ik ook niet klagen.”

Thibaut Courtois: “Winnen van Cyprus”

Ook Thibaut Courtios ziet het enige resterende doel van coach Martinez graag uitkomen. “30 op 30? Ja, dat mag normaal niet mislopen. We zien wel wat er dinsdag gebeurt. We zullen zien of de bondscoach de ploeg wat door elkaar gooit. Maar dan nog moeten we winnen van Cyprus”, aldus Courtois in het Nieuwsblad.

Ran Ben Shimon: “België is hele grote uitdaging”

Bondscoach Ran Ben Shimon krijgt met België de sterkste tegenstander van Groep I voorgeschoteld, maar volgens de trainer wordt dit juist een goede les voor zijn nog jonge en onervaren team. “Het zal niemand verbazen als ik zeg dat de wedstrijd tegen België een heel grote uitdaging voor ons is. Het is belangrijk om klaar te staan om zo’n groot team in de ogen te kijken”, zegt Shimon op zijn persconferentie.

“België heeft veel wapens”

Het is de bondscoach niet ontgaan dat Eden Hazard voorbije zaterdag in Rusland een belangrijke speler van De Rode Duivels was. “Maar zelfs als we Hazard blokkeren, heeft België nog steeds veel wapens.  We moeten durven voetballen. We hebben niets meer te verliezen”, vertelt de 48-jarige Israëliër.

Niet bang voor Belgen

De bondscoach geeft zich voorafgaand aan de slotwedstrijd nog niet gewonnen. “We kennen de kracht van onze tegenstander, een van de beste teams ter wereld. Dit betekent niet dat we bang zijn voor België. We moeten geconcentreerd zijn en spelen op 110 procent”, besluit Shimon.

Statistieken

Met kop en schouders steekt België bovenaan Groep I uit boven de rest. We wisten 27 uit negen te halen, enkel deed dat ook. Rusland staat tweede en haalde met 21 op negen een pak minder punten. Voor Schotland (derde met twaalf punten) en Cyprus (vierde met tien punten) is er nog een onderlinge strijd gaande om als derde in de groep te eindigen en daarmee nog kans kunnen maken op de play-offs. Voor de Cyprioten wordt dat tegen De Rode Duivels geen gemakkelijke klus. De Schotten maken met de thuiswedstrijd tegen Kazachstan (vijfde) nog voor de boeg welliht iets meer kans.

Head 2 Head

Elke voetballiefhebber kan zich de tweede groepswedstrijd van De Rode Duivels vast nog wel herinneren, vooral diegene die op een 0-2 zege hadden gegokt. Na Rusland te hebben verslagen (3-1) gingen Martinez en zijn mannen op pad naar Cyprus. Ook daar zegevierden De Duivels (0-2) op de Cyprioten. Voor zover ze terug kunnen kijken in de tijd heeft België geen kind gehad aan Cyprus. Er is wel een keer gelijkgespeeld. Dit was tijdens de EK kwalificatiestrijd van 1995 toen De Rode Duivels op Cyprus met 1-1 gelijk speelden.

Huidige vorm België

Over de huidige vorm van De Rode Duivels kunnen we kort en krachtig zijn. Het team van Martinez verkeert in bloedvorm en dat lieten De Duivels afgelopen zaterdag tegen Rusland terug zien. In Sint-Petersburg werd het 1-4. De gebroeders Hazard wisten het net van de Russen gezamenlijk driemaal te raken. Het laatste doelpunt kwam van de voet van spits Romelu Lukaku. Rusland was wel de enige ploeg die deze kwalificatie reeks wist tegen te scoren tegen onze Duivels. Zowel uit als thuis werd er één keer gescoord door het Russische voetbalteam.

Huidige vorm Cyprus

Cyprus begint met een heel andere instelling aan de wedstrijd in Brussel. De ploeg van Shimon verloor voorbije week in eigen huis van Schotland  met 1-2. Dit was juist de wedstrijd waarin Shimon en zijn mannen het meest kans maakten om de derde plek te veroveren, maar die werd door de Schotten ontnomen. Ook de thuismatch ervoor werd al niet gewonnen. De Russen walste met 0-5 over de Cyprioten heen. Begin vorige maand won Cyprus van Kazachstan (1-2) en met die overwinning op zak moeten de Cyprioten vertrouwen hebben getankt om het deze dinsdag tegen De Rode Duivels op te nemen.

Lappenmand

In de wedstrijd tegen Cyprus kan Martinez waarschijnlijk nog geen beroep doen op Nacer Chadli. De flankspeler miste ook de match tegen Rusland al. Chadli kampte lange tijd met kuitblessure, maar is daarvan reeds hersteld. Het probleem zit nu bij zijn andere been die mogelijk door ‘overcompensatie’ te zwaar belast is.

Ook Leandro Trossard, Jan Vertonghen en Thomas Meunier zijn sowieso out voor de match tegen Cyprus. Dries Mertens kreeg in de wedstrijd tegen Rusland een zware klap op zijn hoofd, maar zoals het nu lijkt zal hij tijdig fit geraken.

Prognose

Wij volgen met onze prognose de grote menigte die gokt op een overwinning van De Rode Duivels. De kans dat deze laatste kwalificatie match wordt verloren is in onze ogen wel heel klein, maar onderschatting ligt natuurlijk altijd op de loer. Wij verwachten een 5-0 zege van De Duivels. Denkt u ook dat de Belgen met een monsterzege deze groepsfase afsluiten of heeft u een andere voorspelling. Check de hoogste odds en beste deal bij de bookmakers en speel mee!

Quoteringen voor België – Cyprus

De Belgische wedkantoren pakken nog een keer mega hoog uit met de quoteringen voor de slotwedstrijd van De Rode Duivels in Groep I. België heeft al haar poulewedstrijd nog gewonnen, maar mocht Cyprus die laatste match winnend afsluiten dan wordt u als speler hierop een stuk rijker. Winst van de Cyprioten staat ook zeer straf op een quotering van x 67.00 keer uw inleg. Voor een gelijkspel wordt er x 19.00 keer uw inleg uitbetaald. Verwacht u dat we de kwalificatie ronde afsluiten met een overwinning? Winst van België levert u x 1.04 keer de inleg een snel verdiende prijs op.

De EK kwalificatie wedstrijd België – Cyprus wordt gespeeld op dinsdag 19 november om 20:45 uur in het Koning Boudewijn stadion te Brussel. Sluiten De Rode Duivels de kwalificatie reeks af met een knallende overwinning op de Cyprioten? Laat de Belgische wedkantoren weten wat uw voorspelling is en speel mee via VoetbalGokken.be!


Reacties

martijnj
19 november 2019

Deze laatste kwalificatiewedstrijd winnen de Duivels ook wel even ;)

4 jaar geleden

tooskla...
20 november 2019

Zo, en nu wordt het tijd voor het echte werk ;) EK2020!!

4 jaar geleden

bobgok
20 november 2019

Gokken op De Rode Duivels is niet spannend zo, maar wel winstgevend ;)

4 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN